Search found 284 matches

by Hluhlutei
August 3rd, 2020, 8:34 pm
Forum: Long story and Episode
Topic: KA LALNU Chapter-14 Hlutei Jocund Pachuau
Replies: 0
Views: 3561

KA LALNU Chapter-14 Hlutei Jocund Pachuau

Ka story chhiar tu zawng zawng te in mi hriatthiamna ka rawn ngên tak meuh meuh che u, Tûnkâr chhûng ka chawlh angai dâwn a, Ka peih loh vâng leh ka nin vâng a ni lo ania aw, Film siam tûr Story ka ziah a ngaih dâwn vânga châwl tûr ka nia, ka rawn lêt leh thuai ang, in mi hriatthiamna ka ngên tak me...
by Hluhlutei
July 31st, 2020, 8:05 pm
Forum: Long story and Episode
Topic: KA LALNU Chapter-13 Hlutei Jocund Pachuau
Replies: 0
Views: 2584

KA LALNU Chapter-13 Hlutei Jocund Pachuau

2 YEARS LATER LALREMRUATA Ka pa in min boral sanna pawh kum 2 alo liam ve ta reng mai, aboral zân khân ka phone ka thlauh chhe palh a, Kiki i pawh ka be thei ta lo kha nia, a nu lah biak theih a ni tawh lo. Ka patea hi Aizawl lamah sumdâwng lian tak niin in lian tak pawh a nei, fa a neih theih loh v...
by Hluhlutei
July 30th, 2020, 8:35 pm
Forum: Long story and Episode
Topic: KA LALNU Chapter-12 Hlutei Jocund Pachuau
Replies: 0
Views: 3124

KA LALNU Chapter-12 Hlutei Jocund Pachuau

CHAPTER-12 LALREMRUATA Rilru bet lo zetin vawiin nilêng chuan dawr lamah ka awm a, Nui hmêl pawh ka pu peih lo, Kiki i tawngkam na tak khân ka rilru a luah veng veng mai. Khatiâng kha chu ka vawikhat hriatna pawh a ni tawh lêm lo, ka hria, mahse vawiin chu a mi nghawng dân a dang kher mai, ngati nge...
by Hluhlutei
July 29th, 2020, 8:03 pm
Forum: Long story and Episode
Topic: KA LALNU Chapter-11 Hlutei Jocund Pachuau
Replies: 0
Views: 2544

KA LALNU Chapter-11 Hlutei Jocund Pachuau

COMMENTS TE HIAN MIN TI PHÛR VE THEI TEH MAI NIA, CLICK KHA UAR SAUH SAUH BAWK ILA, SILENT READER HI IN TAM THEI LUTUK A. 😷😷😷 Ka keypad a dik tawh lo a, Tri pawh ka rawn tri thei tawh dawn lo aw, Viewers an tam dan azirin naktuk chhun ah chapter 12 ka rawn dah ang... Click hi a tlêm sâwt sia ka tita...
by Hluhlutei
July 27th, 2020, 10:49 pm
Forum: Long story and Episode
Topic: KA LALNU Chapter-10 Hlutei Jocund Pachuau
Replies: 0
Views: 2944

KA LALNU Chapter-10 Hlutei Jocund Pachuau

Kan kal deuh zung zung tawh ang, Chuan in la hriat loh tâkin, Sunday hian ka âwl thin aw. 16_x20_ Unstoppable Force Framed Wall Print - Opalhouse™.jpeg NEXT MORNING Zîng ka harh chu Ka dam vek hian ka hria, lu nâ ut ut reng leh taksa châu nguai nghulh ang kha a awm tawh lo a,zîng dang ang lo takin k...
by Hluhlutei
July 24th, 2020, 7:52 pm
Forum: Long story and Episode
Topic: KA LALNU Chapter-9 Hlutei Jocund Pachuau
Replies: 0
Views: 3201

KA LALNU Chapter-9 Hlutei Jocund Pachuau

Hlutei Jocund pachuau. viviendo con 4 playboys.jpg Zîng ka harh chuan Uruata chu alo mu sâk sâk mai, a hmêl chu uluk takin ka en a, a mit hmul buk chhap te, a hnâr zum vât te, a hmui hnuailam lian lek lek leh a hrâwk bâwk te thleng chuan nalh ka ti vek mai, ka nui hak, ka nui ring deuh nge arawn rûm...