LOVE REQUIRES SACRIFICE BY Mamoii Hnialum

Episode nei ho a hlawm a dahkhawmna

Moderator: writers

Ngaia
Site Admin
Posts: 14458
Joined: April 30th, 2016, 4:07 pm

LOVE REQUIRES SACRIFICE BY Mamoii Hnialum

Unread post by Ngaia » May 12th, 2016, 10:07 pm

LOVE REQUIRES SACRIFICE
'Angel..... Nang ka chan dawn ai che chuan in ram ah chuan lo kal in i nu leh pa hma ah thingthi in nang ka hmangaih zia che leh chan ka phal loh zia ka hrilh anga, ka dam chhung hun nang nen a hman dun ka duh thu ka hrilh mai ang"
Angel Lalruatkimi ka ni a, zarkawt veng ah kan khawsa a fanu mal ka ni a nuta pathum ka nei a kan unau zing ah a naupang ber ka ni nghe nghe a, rin tawh loh hnu a piang leh ka nih avangin hmeichhe awmchhun ka nih bak ah ka u te nen kan i thluh em avang hian kan upa ber phei chuan kan unau ah pawh min duat zual bik.
Kan upa ber in college a kal hian school ka kal tan ve chiah a ka nu leh pa te aiin ka u te pathum hian min buaipui nasa ka zun leh ek pawh ka u te hian engmah then hreh an nei ngailo tiin thenawm khawveng te hian ka len hnu aj hian min hrilh thin. Ka nu leh pa hi doctor an ni a, tun ah phei chuan ka u te pahnih in nupui an nei ve ve tawh a in hrang an chang tawh a ka u chiah erawh hi chu college lecturer niin nupui ala nei ve lo ka zirna sen so mai bak ah ka duh leh ka it zawng hi chu ka nu leh pa bul ai mah in ka u te bul ah ka sawi tam zawk a min tih sak loh an nei ngailo.
Class10 kan pass kum hian phai lama lehkha zir ka chak ve em em a ka ngen nasa khawp mai ka chhungte chuan an rem ti thei thlawt bawk silo chaw ei duh loh nan leh tawng duh loh nan ka hmang a kar khat tawp room ah ka in kalh khum a, a rukin an mut hnu ah thil ka ei leh thin... Class12 i pass vel ah i awm dawnnia min tih chu ka hre ru khiau mai a ka zirlai ah pawh ka tang nasa khawp mai, ka u te pahnih hi ka nu leh pa te an chhun a medical line lam ah an kal a kei leh ka u chiah hi chu arts line ah kan kal thung a.
Ka rual pui te zing ah pawh a lian pawl ka ni a, ka han tleirawl chho chu ka nu leh pa an hmel chhelo bawk a chhun tur ka nei tha a niang ka khawlai kal min en zui vawng vawng tu hi ka tawng ve nual mai, ka pian lam ah ka pa ka chhun a ka lian tha in ka pian pawh mipa duh chi tak a ni ve a niang pian nalh min ti tu an tam ve thin khawp mai ka pa hian min lo chhuang ru ve hle thin a niang miin in fanu hi chu ava han tha fuh chiang tak an lo ti ni awm tak a ni ka pa lah pek chuan kawi pawh a kawm a that chuan a rah pawh a tha alo ti deuh ngei zel a.
Ka duhtawk mai a ka han in chei hi chuan ka taksa ah hian sawisel lai tur pakhat chiah ka nei chu chu ka sam hi a ni, sam ngil hi ka awt ve thei khawp mai a ka sam kir ni ailo awmzei nei taka kawi chu miin nalh ti mahse nalh hi ka ti ve thei thlawt lo sam ngil zan nih hi ka chak an nu duh bik riau hian ka hre tlat pek a lawm. Class12 kan exam zo chu phai awm ngei tum in ka zir nasa bawk a ka thawveng mai mai a sin aw.... An phal leh lo nih chuan thla khat tawp room ah engmah eilo in ka tawm ang ka ti rilru a ka rin lawk ang ngei maiin result a chhuak a an phal lo leh ta tak tak a Top3 ah hial ka lang pha ve a phai awm ka tum vangin ka theihtawp ka chhuah a, an han phal leh lo chu ka rilru ana ngei mai. Ka sawi lawk ang ngeiin ka room ah ka tawm tlat a chaw pawh ka ei duhlo, zan ah engmah ka eiru ngai tawhlo tih ka nu in a hria chu a mangang a sin, ahma a ka tih tauh kha chuan ka ei duh zawng alo siam a fridge ah a dah a zing ah ka ei zo vek zel tih a hriat vang khan a rilru pawh a hrehawm lemlo mahse tun ah chuan eitur a siam pawh engmah ka ei ngai silo.
An hna lam pawh kal thei lo lek in min buaipui a, nithum hnu vel ah ka chhuah mai ka nu in a ring a mahse ka chhuah chuan siloh vang chuan, engmah eilo a ka awm an han ngaituah a an mangang tak zet a ka room kawngka an kik luai luai a hawn ka tum der silo, ka pa mangang lutuk chu ka nu nen ka room pawn lam ah an han in hau leh thul ka pa in a zir chak ve em em na hmun ah pawh zir i phal lo a, thu kha lo tiam lo law law zawk la tha tur class12 i pass vel ah i awm ang i tia theih tawp in a zir a tun ah i phal leh lo a, engvang in nge i tih hlawhtlin theih loh tur thu i tiam tiin ka nu chu ka hriat phak chin ah a vawikhat nan a hrawk tuar tuar a, ka u te pahnih an call bawk anni an rawn thleng a theihtawpin min thlem bawk ka luh lul zia an hre chiang bawk a ka hawn chu an ringlo hle a niang ka room kawngkhar chu an rawn ti chhe ta ringawt a khum ah chuan mu in puan pawh sin lovin mit bui luk in ka melh ngai chu ka melh tlawk tlawk a.
Ka pa in min rawn pan nghal a ka nu chu ka lak ah a inthlahrung lutuk nge mi pawh a rawn pan hnai ngam lo ka pa chuan khum atang chuan min pawm tho nawlh a, min kuah a ka tukhum sam ah chuan a chul a, chutia ka pa in hmangaih tak leh duat tak a min han kuah chu ka lungchhe thar sawt a ka theih tawp in ka tap ta ruah ruah a
A tawp a tawp ah chuan an phal ve ta hram a ka nu leh pa nen kan pathum chuan delhi ah kan kal a ka unaupa ka ni fapa alo awm sa nen a bul ah kan in nghat a, admission vel ka tih fel thleng chuan min awmpui a ka in admit fel hnu chuan min hawsan a, airport thleng chuan kan va thlah a, zep lo ah chuan ka chhungte tello a ka vawi khat awm bo na tur a nia ka duh zawng ka neih theih na tur a nih chuan ka nu leh pa ka be duhlo a ka ti tau a mahse an hmuh phak lova ka han awm tur chu ka hnuk a ulh ve reng mahse ka nu leh pa rilru tih hreawm ka duh loh vang chuan hlim hmel ka pu lui hram hram a ka nu zawk chu a in sum theilo min kuah a a mittui a rawn luang a ka pa leh Marvin ka cousin chuan an thlema min kal san ve ta a.
College ka kal tan tirh ni chuan kan department ah chuan ka mizo pui pathum an lo awm ve a mahse mipa bawk an ni leh a, kan unau ah hmeichhe awm chhun ka ni a, ka nu zawk zawk lo khawp mai ka nuta te bul ah ka tal tam a an duh zawng ang a piang ka ngen a kan thenawm ah lah ni se mipa naupang bak ka kawm rual pui an awm ngailo bawk nen
Mipa zing ah ka tal tam bawk a college ah pawh ka thian thar te mipa pathum pawh chu ka lawm ang reng zawk, Rca, Paul leh Ruata an nia kan in hmuh hmasak ber ni tang khan kan in thlah tawhlo an pathum hian in an luah a mahse kan in luah lam ah an rawn tal tam zawk ka u hi a hna lam ah a buai thei bawk nen zin kual reng nen keimah chauh a ka awm a ngaih chang a tam thin sia ka thian te pathum hian min rawn awm pui mai thin a ka nu leh pa pawn min ngaituah dan a nep phah thin. Shillong lam mi Anush hi kan kawm ve thin a a fel in mizo rilru pawh a hrethiam in a bul a awm a nuam thin khawp mai, kan panga chuan college lam ah kan in zui deuh chawt thin. Ka u hian thla khat ah vawi khat hi chu kan in ah a thiante leh kan thian ho hian party te nau hi a buat saih a a nih loh pawn club ah min hruai a kei lam hi nuam ka ti khawp a ka hobby a ni ve bawk nen ka nghak hlel thei khawp mai.
Kum chanve aia rei kan awm ve tawh a khawlum tih vel pawh ka tuar thei ve khawp mai, vun ngo chi ka ni hrim hrim bak ah delhi chu ka ngeih bawk a ka no surh a kanu thian hnamdang te pawh hian min duh thin thu te tha min tih thu hi ka u hi anlo hrilh ve thin mahse keimah hian ka uk sak vak lemlo bawk a hnamdang chu eng anga hmeltha pawh nise ka ngaizawng lo ang ka ti thin,ka thian te pawh hian hnamdang i ngaizawng a nih chuan kan vaw hlum nghal ang che an ti thin a ka mizo pui helai hmuna awm ve min ngaizawng ve tak tak pawh an tam khawp mai mahse ngaihzawng neih hi ka peih rihlo a niang, class12 ka zir lai khan ka nei ve a, ka duh lutuk ka hmangaih bawk mahse kei aia hmangaih a nei a niang rilru na takin vawi tam tak min siam a ngaihzawng dang min neih san a mahse ka ngaidam zel a ka hmangaih em vang khan ka rilru tina viau thin mahse ka pawm a amah chauh ka thlang leh thin mahse a tawp a tawp ah chuan ngaidam duh mahila a rwm tawh lo sawn a thlak a, nupui min neih san a kan inthen kha a nia, tun thleng hian ka la hmangaih lutuk mahse min hmangaih ve miahlo tu hmangaih zawng kan na thlawn mai a lo ni. Zan khat chu Anush hian a birthday a hming mai mai in lawm ang u a tia, in bialnu te theuh lo sawm ula a tia kei mah chauh ka single leh dawn a hruai lo mai rawh u ka tih pawh chuan min nuih thaw pah in single loh nawm zia kan hlep thei nang che an ti tlat bawk sia. Friday Tlai ah chuan beer kan lei a case3 reng kan in tlaivar ang kan tia kan phur ngei mai ka u a awm leh loh vangin kan in ah lawm kan tum a Anush chuan min lo call a a thian te ho a sawm nual thu a rawn sawi a mihrang nen a awm duah chu ka chak lem lo mahse thiante birthday a nia tiin ka pawm ve mai.
Zan dar10 vel ah chuan an rawn kal khawm tan a, mipa 15 vel an nia hmeichhia chu panga chauh kan ni thung a keimah chiah single ka nih vang chuan nuam an tih ang em em chuan ka ti lem lo a, ka thian te ho an chhas te nen an in kawp far hlawm a ka tan chuan han tih tur em em awm hek lo beer chu ka in char char a ligth kan off a hla kan play a ka in pah chuan ka lam reng bawk a kan han in tak tak mai chu mipa zawk ho pawh chuan min en leh deuh hrak hrak zel.
Ka rilru na hi a la rehlo James kha ka la hmangaih reng a a lo let leh te ka ring thin ka ruih a piang lah hian ka ruih hnan a ka tahpui ziah thin, kan zavai mai chuan kan lam mup mup a mipa ho in zu tak an in tel bawk a kan nawi teh nuai hlawm a nia,ka hmeichhe pui te pawn beer chu an in ve tak na in an in thei vak lo nge an bialpa te bul ah an in sum ka hrelo an in tam ve lo khawp mai keichu mipa ho ai pawn ka in hnem zawk ka rui har em em mai leh nghal a mahse ka phur tan tawh khawp mai, ka lam reng mai a kan zing ah chuan mipa pakhat lam ve miahlo a thutna ngai a thu a min lo melh leh zawk thin chuan ka mit ala deuh tlat a keipawh chuan ka melh pah chuan ka nuih ve leh zawk thin. Zing lam dar3 vel ah chuan hmeichhe dang zawng leh mipa thenkhat chu chhuat ah te room ah te chuan an mu phung hlawm a kei leh Rca leh Anush chuan an thianpa Samir leh a hming ka hriat loh chhelo zet mai chauh chu kan meng tawh a,kei ka lo zak zum vak tawhlo bawk nen Anush i thianpa cool deuh hi a hming te min hrilh ve dawn lo mi? "het.... Kan lo thlen tirh ah engkim ka sawi tawh tinge i hriat theih loh?" vawi khat chiah sawi leh chu a har viau mi ka tih lai tak chuan thutphah tang chuan a rawn tho a vhhuat a kan thutna ah chuan rawn thut thlak pah chuan a kut chu a rawn phar chhuak a "Akash, a vawi hnih na tan" a nui suk a ohhh i hming chu ka hre reng tawh ang Angel tih pah chuan ka nui ve sak a "tinge i va han in thei ve, i chau ve lo mi, hmeichhe dang chu an mu vek tawh bak ah i in tam dan a tang kha chuan mipa tan pawh muthilh na tur a ni tawh sin" Akash mipa nen danglamna vak ka nei hleinem mipa tih theih ang chu ka ti ve thei zel mahse nuam iti ve lo mi tinge i va cool ve? "ka cool vak mi aw? Nuam ka ti lutuk" a tih lai chuan Rca chuan "nang ni pahnih kha in pahnih chauh khan in in kawm reng dawn mi? Keini pawh kan la men ve hi" a rawn tih chuan midang an awm ve tih ka hre chhuak chiah mawle
Ka in hnem teh reng nen ka la kham chuang lo mahse ka pangngai tawhlo lutuk tih chu keimah pawh chuan ka in hre reng a, lak belh tura ka tih chuan a tawk lutuk tawh an ti chu kei rui lungpuam chuan in kal peih loh vang nihkha keimah in ka kal mai ang tih leh thawh ka rual a ka luhlul zia hre tu Rca chuan "kan peih loh vang nilo i in tam mah mah,kan ngaituah vang zawk che lawm" ka lungawi thei chuang lo pai chawn chawn chung chuan ka tho a kal luoh ka tum chu Akash chu a rawn ding vat a ka ban ah chuan a rawn chelh a "hmeichhe tan chhuah a hun tawhlo Anush kal rawh va la ang" a tih chuan ka purse chu ka pe nghal a mahse Anush hi chu a rui chhe ve thei khawp a kal chi zia zang a nih loh vang chuan Rca nem chuan an in zui chhuak a, Akash chuan ka purse chu min rawn pe let a "dah tha rawh kan vawikhat in hmuhna a nia keiman ka treat ang che" nui sak chung chuan a rawn ti a, in tih harh hram ka duh ka muthlu ve lup lup na in kei chu ka ruih viau pawh hian muthilh tak tak ka tum hian ka mut chhuak a reh a ka tawng char char zel chuvang chuan ka thiante hi chuan mu tur pawn min ti ngai lemlo.
An kal hlan chuan bathroom ah ka lut a tui ka herh hawng a chhuat ah ka thu a tui chuan ka in phuh char char a, tho kang leh tur pawn tha ka nei tawhlo Anush lah a lo chatthla daih bawk nen bathroom ah chuan ka thu ta ngat ngat a, Rca leh Akash te rawn haw leh chuan min au vak vak a bathroom lam ah ka thawm hria in an rawn lut a thawmhnaw nen huh hluama ka lo thu chu Rca chuan tui chu a off vat a towel la in min rawn tuam a, "ti hian in leh ila tum a maw? " in dawn e engzat nge in lo lak ka la ti sam et a, "va inthlak vat mai teh" ka inthlak hma khan kekawr dum khup khuh leh T-shirt ka ha a in ha bul thei viau mahila khawlai chhuah nan leh hmelhriat loh bul ah chuan in hak chhin lutuk ka duh ngailo mahse ka in thlak tur ka thawmhnaw ka haih chu ka hmuh hmasak sak kekawr bul chhing fahranmai ka pian nalh a ruk tak a ka chhuan ve em em ti lang chiang em em mai leh crop top ka ha a ka sam chu ka thlah deuh hnuang bawk a room atang a ka chhuak chu Akash chuan min rawn melh zawk a hawi sawn leh nghal vat a hnuai lam melh pah chuan a nui deuh sak a, in leh ila tih pah chuan ka hawng nghal a no ah pawh ka thli peih tawhlo a bur chuan ka in nghal a.
Dar5 vel ah chuan Rca pawh chu chhuat ah chuan a mu hlawm tel a kei leh Akush chiah chu kan meng ta a, ani pawh a tawng duh ve khawp mai love life min rawn zawt thut a ka 1st love nen a kan chanchin engkim ka hrilh a ka sawi pah chuan ka mittui a tla a ka tap leh thin "Poi ka ti lutuk zawt lo che ila tha tur mahse nang ang hmeichhe hmeltha leh nalh lutuk kal san tu mipa chuan a phulo zawk che a chuvang chuan a kal san che nihkha thil hlu leh mawi em em a dam chhung a a neih phak loh tur a chan a ni" min hnemna tawngkam chuan ka tah chhuak zawng zawng hi a ti reh vek ni ber in ka hria a mah ka melh lah chuan a mitmeng a tang chuan min fiam mai mailo tih ka hmu tel a ni. Akash ka lawm lutuk i thinlung ang kha pu ve se ka ti "ka thinlung put dan ang a put ve ka duhlo a pu lo hi ka lawm" tinge rilru na deuh a ka awm hi pawi iti lo mi? " nilo chutiang zawng chuan ka sawilo" a nih engtin nge i sawi? "engtik ni ah emaw ila hria ang,mahse tiang hian mipa pakhat vang mai mai in awm suh, kan ta nilo tur chu kan chelh reng theilo i past vang khan in ti lungngai suh i tun hun leh i future tur chauh ngaituah rawh, nangman i hmangaih ai chuan nangmah hmangaih tu che pan ang che, i nun a nia i hman dan a zir a ni mai tuman an ti chhe lo ang nangman engkim i siam tha in i ti chhe thei chuvang chuan nuam tak in i tun hun hmang rawh" ka lo nghak reng ang chu mihring chu ka tih chuan keimah pawh chu ka in ringlo zawk ka vawi khat hmuhna ah chu pawh hnam dang leh nghal,ka ruih vang a nih dawn hi. Mahse a hmel that zia kha ka en ning theilo khabe dawm meuh in mit tla lo chauh in a thusawi lai te chuan ka lo thlir reng a.
Hangover hi chu a hrehawm tak zet mahse thla khat ah vawi khat bak a ni hleinem chhun lam ah pawh ka mu thei chuang lo ka meng tlang thak a, thian thenkhat an hawng a kan thian original leh Akash chu chhun lam ah pawh chuan kan la awm ho a kan in belh reng a mahse Akash chu a rui ve lem lo ei tur vel order chuan Paula leh Ruata an chhuak a, ka chau ve bawk a ni ka mut chhuah vang pawh nilo in ka melh ngai ka melh leh tlawk tlawk zel chu an nuih a za ngang mai mu tur a min tih pawh chuan ka peihlo, thu chung chuan ka khup ah ka kut ka suih a ka kun a ka muthku a min khawngaih ve si chuan khum ah min dah phei a min mut chiah a ka harh tulh tulh a ka tawng reng a, a tawp ah ka tho leh nge nge zel. Ka mit ka chhin piangin Akash chu alo lang zel si kei hi eng ka ti zo ta nge le?

Thian dang te an hawng tawh si, diktak chuan tlem chuan ka thinrim ve deuh hmeichhe ho khan an haw hma in kan hmun tih hnawk vel te kha min tih fai pui ve dawn a maw ka ti ve em em a, an rawn tho a thil an ei a min la haw san vek zui ka thian mipa ho bul ah chuan ka ang ve deuh hlak a, tinge min tih fai pui tumna pawh an neih loh nep lutuk khatiang tur kha chuan rawn hruai tawh suh u tiin ka ang hmuar hmuar a, an ngawi deuh thap a ka u rawn haw hma in ti fai ang u ka tih chuan Paula chuan "in tih fel te chu hmeichhe tih tur lawm" ka thinrim kher mai Paula keimah chiah hmeichhia ni ilang chuan ka phut hauh lo ang che u in bialnu te pawh an awm ve a ti baltu zing ah khan hmeichhe tih fai tur a nih chuan va ko leh vek rawh u.... Rca leh Ruata chuan "a hmanhmawh thlak loh kan neih sa hi in zo ila kan ti fai dawnnia"
In tih fai pawh a ngailo keimah in ka ti fai vek ang mahse nidang ah chuan hre rawh u thil tih khawm kan neih apiangin keimah bak ka che ngailo tumah ka phut ngai heklo che u mahse tun tum chu ka chauh ve bak ah nula dang pawh an awm ve a ka lo beisei ve nen, mahse poilo nidang ah chuan hmeichhe awm dan tur hrilh ve rawh u in ti phai awm lutuk vang a in chhung chet vel tih tum miahloh an tih balh a tel ve tho kha keichu ka ngai theilo... Khatiang anga an awm leh dawn nih chuan rawn hruai tawhlo law law ru ka ti deuh hmak a. Bathroom ah in bual tur in ka luh san a ti tau chunga lut ka ni bawk nen ka inthlakna leh towel tak ngial pawh ka la lo tih ka in bual zawh chuan ka hre chhuak chiah a, thawmhnaw ho lah suk tur in machine ah ka chiah nghal vek bawk si..... Ruata ka towel min lo lak teh ka tih chuan rang fahran mai chuan a rawn la a engmah pawh ha lo chuan la tum vuau chung chuan ka chhuak a Akash chu ka va melh zawk a mahse min melh ve miahlo....
Room ah chuan ka lut leh nghala kawr fual khup chhuh chang chang ka ha a ka chhuak leh chu Akash chuan min lo nuih deuh suk a keipawh chuan ka nuih let ve seih a, hmun hnawk ka thian chu ka awihlo zawk Akash chu a rawn tho nghal vat a "khawngaih in va thu rawh heng te chu mipa tih tur lawm, kan lo ti fai ang" tih pah chuan hmun phiah chu min lak sak a rual a, ka ti thei lawm heng te chu ka tih tur lawm hmeichhia ka nia "Hmeichhia i nih vang tak khan a lawm i tih tur a nih loh, mipa chu tha kan ngah zawk a kan chak zawk bawk, hmeichhia chu kan duat tur a lawm" ka thian te thlir dan leh a thlir dan chu a in anglo tak zet mahse hepa hian mark that a tum mai mai a ni ka tih lai tak chuan Anush chuan "Angel Mipa kan awm reng a lawm dah rawh,mipa min ti mualpho" Anush hi chu nidang ah pawh hmeichhia in thil kan tih hi a phal vak ngailo mahse keichu mipa zing a ka tal tam em vang leh engkim mipa in an tih theih ang tih theih ve zel ka duh thu ka sawi tang kha chuan thil zawng zawng min tih sak hi a tum vek tawh bik lo mahse ka thian ngawih ngawih mizo mipa te hi ngati nge anni chuan hmeichhe tih tur ah an ngai a, thil harsa tak hmeichhe tih chi loh a awm chauh in lo ti suh an ti thin, anni pawh chu an zak ve deuh nge a hnam dang zawk in chet an tum tak ah chuan peihlo fahran in an rawn tih pui ve a, in kan tih fel hnu chuan Anush te pahnih chuan min haw san a ka u rawn hawn thleng chuan an ni pathum chu an la awm a, ka u in riak ve rawh u a tih tlat avang in an riak ve ta hlawm a.
A tuk Dar1 vel ah ka tho chu ka lu a na kher mai ka u chuan "hangover hi chu i in hmeh ve chiang ngawt mai" tih pah chuan juice in tur min rawn pe a Sunday tlai lam in khawm pawh chu ka peihlo kher mai mahse ka u hian in khawm loh a phal ngai loh avang chuan peih lo hle mah ila ka in siam ta tho a, ka in bual lai te chuan Akash chu ka ngaituah leh veng veng thin min care dan te ka past life a tang reng lo tur a min fuih na te chu ka rilru ah a awm reng a, khawi mi nge maw nih le? A hming chauh chu ka hre si mahse ka zep lo ka thinlung ngaituahna leh mitthla ah chuan amah bak chu an awm thei silo, kan in khawm lai te chuan amah lo tudang mah thil dang reng ka ngaituah thei hlawl lo, ka inthiamlo tak zet mahse ka thunun thei bawk silo. Hnamdang ka ngaizawng lovang tiin ka intiam thin a mahse hepa hi ka ngaizawng a ni ka vawikhat hmuhna ah ka ngaizawng a nia, amah lah chuan engah mah min ngai ve hauh lo ang mahse Love at first sight hi a awm tak tak a nih ngai chuan tuna ka awm dan hi a ni ngei ang. Anush chu a number dil mai te ka duh mahse amah zawk in engah mah min ngailo a ni mai a, ka rilru ang hi pu ni se chuan mipa zawk a nia bul a tan tur a ni bul tan tu zawk nih ka duh teuhlo.
kar khat a liam leh a, thildang reng ka ngaituah theilo ka thiante mizo ho lah chuan mizo hmeichhia hnamdang ngaizawng an hmuhsit zia leh an ngaih nep zia an sawi reng bawk si ka rilru chu sawi chhuah na tur ka hrelo ka u bul ah lah ka sawi ngam bawk silo kha pa kha ka ngai a ni ka ngai tak zet vawi khat tal hmuh leh ka duh, a veng awmna hming tal te lo hria ila, eng ti mi nge tih pawh ka hre silo bak ah a single ka ring hauhlo a mitmeng leh che zia atang kha chuan mipa lerh ve tak chu a ni ngei ang min biak dan vel atang te khan "bebe (baby) " tiin min ko a chu pawh ka phalna thlap in mipa dang nise khatia min koh kha ka duh hauh lo ang mahse "bebe" min tih te chu ka rilru ah a awm reng a kha pa kha ka ngai tak zet. Ka mutthluk lai te khan ka bul ah rawn thu in a dar ngheng tur in min ti a mahse ka ti ta em lova,ka in chhir zawk a ni tinge kan lam lai te khan a bul ah hlir ka lo lam loh le? Akash a hming te chu mawi ka ti thar em em a ka thinlung hian a lam reng a ka mit in ka chhuahna lam a piang ah a zawng reng bawk a. Tum khat Metro ah Paula nen kan chuan lai hian ka vei lam pang a tanga "bebe" min ko tu hi an awm tlat hian ka hria mahse kan tawt em avang leh ka ngaituahna mai mai a nih ka rin vang chuan ka hawi lem lo a, an rawn luh belh zel a kan tawt tawh nak laiin vai ho lah hi an chuh helh hlawm si min rawn nek luai luai a, ka thil chelh lai chu min rawn vawn khalh daih a,ka thinrim bawk si ka hne tak zet darkar chanve reng chuan kan la ngai zui. Ka hnung chiah atang chuan "Angel" ka hming ngei a min rawn ko tu lam chu rem leh rem lo hian ka va hawi phei a OMG kar khat chuang ka zawn tawh ka thinlung ngaituahna zawng zawng luah khat tu mihring ngei kha ka hmu leh ta ka hlim zia kha mahse in biak a remlo ka hnung a mi chuan min hliah zel bawk si, amah zawk chu chep tak kar ah chuan a rawn in hnawh phei zel a ka hnung chiah ah chuan a rawn ding a "kan in hmu khat hle mai, i tha em? " ka tha lo nangmah vang hian ti mai ka chak "ummm ka tha nang zawk i tha em? ka hmu leh ngai tawh dawnlo che maw ka ti sin "engvang in nge chutiang rilru i put a min hmuh leh i duh tawh na nge? " nui sak chung chuan a rawn ti a ,nilo chutiang a ni lo, ka beisei ngam lo zawk mawle ka tih chuan a nui deuh suk a enge i tih a khawnge i kal dawn "ka mi zawn ka hmu a, ka um ve tawp" oh a nih chu hetah hian a chuang ve mi? "ummm hetah hian ka hma ah hian a ding mek a" ka awihlo lutuk chu k thin a rim zawk ka ner khum deuh sak a "bebe ka fiamthu lo ka hmu thut che u a ka rawn tlan ve nghal lawm tak tak, a pawi viau em? " nangman pawi i tih loh chuan kei chuan pawi tihna ka nei miahlo ka tih lai tak chuan metro ding tur su luih ah chuan vawn tur ka nei bawk silo chu ka tawlh dawrh a Akash chuan rang fahran hian min lo chelh nghal a. Paula chu a rawn hawi phei a Akash a hmuh chuan a rawn be ve luam a kan chhukna tur kan thlen chuan Akash pawh chu a rawn chhuak ve nghal a "bebe pawi i tih loh chuan i number min pe thei a ngem" ka va han pe chiang tak em.
zan ah te chuan min rawn biak hun ka chang reng a mahse 11 a rik thleng chuan min rawn la be chuanglo tinge hepa hian hlimna Thamral mai tur beiseina min siam sak ziah le? Ka hlim ve tehreng nen beidawng tak in min siam leh si. Zai ka ngaihthlak lai tak chuan ka phone a rawn ri ral ral a phur tawk in ka en a unknown number a ni chu ka lawm teh a sin mahse pick nghal vat ka duhlo amah nghak reng tho mahila chutiang anga lan chu ka duh miahlo mahse ka nghak theilo phur tak chuan ka pick a "hey..... Bebe.... I buai m? " aih buai lo e "min lo la nghak a mi? " aw ka ti ang nge aih ka ti ang? aw ka tih chuan min ngai enge maw vek ang tih ka hlau bawk si "ka nghah che i ring m? Ka ti ve khauh a "aw ring e chuan ka ring dik chiah bawk tiraw? " ka zak deuh chem chem,ka rilru zawng zawng hrilh ka chak kher mai mahse ka ngam hlawllo. "party zawh hnu khan ka ngaituah reng che a nithum hnu ah khan Ruata leh Anush nen kan in hmu a i number ka dil a mahse Ruata khan i phone a chhiat thu min hrilh a, min lawm vak lovin ka hria a,ka dil nawn ngam ta lova" ka phone chu a chhe hauhlo mahse engvang in nge Ruata chuan chutia a tih le? min ven thawn pui vang a mi le aw? Ka hrethiamlo tak zet mahse engmah chu ka sawi duh chuanglo a, a hna thawh te ka zawt a businessman a nih thu a sawi chuan ka inthla hrung ang reng khawp mai ka te chem chem a, apa company a enkawl thu a han sawi chiah chu a Ka lo beisei na zawng zawng te kha ka zak zawk ka phu loh a ni si bak ah kei lo an hnampui a nu ten an duh zawk ngei ang, awi ka van zak lo tak chutiang thleng thleng ka lo ngaituah le? "bebe ka vawi khat hmuhna tang che khan ka thinlung ah i awm char char thil dang ka ngaituah thei tawhlo, ka duh tak zet che" keipawn ka duh tak zet mahse hnamdang val lak ah hian ka thinlung ka hlan mai dawn em ni? ka thutiam kha engtin nge ni ta ang?

Hmangaihna nge ka thlan ang ka hnam? Hnam dang ngaizawng ka lo dem thin em em te kha tun ah an dinhmun ka hrethiam ve ta.. Thil reng reng chu mahni in tawn ve phawt loh chuan mi hi dem ve vak vak hi a lo tha lem lo khawp mai. Mahse eng ang mihring nge a nih pawh ka la hre chianglo ka thinlung ngaituahna zawng zawng luah khat mahse ka past life a vang bawk chuan hma lam pen a harsa ka ti mahse ka dinna ngaia din reng chu ka tum biklo na in ka pen ngawt ngam loh ka mi zui tur chu ka hriat chian phawt a ngai a ni. Akash kan in hriatna ala reilo lutuk thian angin in kawm hmasa phawt ila? "Okay bebe ka nghak thei a lawm, mahse thutlukna diktak i siam ngei ka beisei" a tuk a tang chuan ka thinlung a khawharna leh lunglenna te chu Akash chuan mit mim lak ai maiin min hnawh bo sak vek a ka thinlung hmun ruak chu a luah khat hneh tak zet. Min ngaihsakna leh min ngaituahna ringawt te chuan dam hlut zia hi nitin min hriat chhuah tir thin weekend a piang in kan in ah a rawn kal a, Ka u nen ka in hmelhriat tir zawh chuan ka u chuan "Angel fimkhur rawh aw...." chu bak engmah a sawilo Anush hi hnam dang ber mah nise ka hrilh lo theilo a ka hrilh tum chuan "ka ring reng a, i number min dil a mahse Ruatan a pe phal tlat lova a chhan pawh ka hre bik lo, Akash pawh ka thianpa tho a nia nang chu ka farnu ang tluk in ka ngai che fimkhur rawh aw" Anush tinge fimkhur rawh min tih zel a, mipa hlauhawm a ni mi? "nilo e chutiang ang mi a nilo, i duh lo chung chuan engkawng ah mah a nawr lui ngailo ang che, hmeichhia a zah thiam lutuk a lawm, a thupui chu hmeichhe hmeltha leh kum upa zawk leh naupang zawk venhim leh zah hi ka mawhphurhna a ni a tia chuvang chuan physically chuan a tina ngailo ang che" mahse engkawng ah nge ka fimkhur ang? Ka ti leh hram a "zep lo ah chuan a hmeltha a,a zei bawk a, sum a ngah bawk a a luck lutuk hmeichhia a duh zawng tawh chu a neilo ngailo ang a ni, duh tak ka la tawnglo a ti thin a i rilru zawng zawng pe suh ka tihna mai a nia, ngaihzawng pakhat chauh a nei thiamlo a" chu thu ka hria chu ka thinlung hi a na vawng vawng ka ngawi hmak a engmah ka zawh belh tawh lo Anush chu a in thiamlo kher mai "Angel i rilru toh hnual ka tum miahlo i past life ah i tang reng a tal chhuak la nun hi nuam tak in chen la ka duh mahse i na leh a nih chuan tun ai hian i na dawn sia, chu thil a thlen chu ka duhloh vangin ka thianpa mah nise rilru pek dan tawk thiam la ka duh mai a nia, bansan turin ka ti hauh lo che" Anush ka hria lawm,ka hrethiam min ngaihtuahna ah ka lawm tak zet, engkim min hrilh avang khan ka in veng thiam zawk dawn a lawm inthiamlo duh suh ka tih chuan a rilru chu a nuam huai a mahse kei erawh ka ip pik ngawih ngawih tinge ka mipa duh ve te hi an lerh a rinawmna hi an hriatthiam loh le? Ka vanduai bik em ni? Ka be tawhlo tawp dawn nge enjoyment atan ka ti mai dawn thian angin in kawm mahila a hming chauh in thian kan ni si, ka hmangaih em em khan engtik lai mahin Akash a min ngaihsak ang hian min ngaihsak ngailo bak ah ka thiante ho pawn Akash an min ngaituah leh min ngaihsak ang hian an bialnu ngawih ngawih te pawh an ngaihsak ngailo mahse a mizia hrim hrim a nih dawn hi kei chauh lo pawh tupawh a ngaituah vek hmeichhia chu a dah pawimawh em a lawm, thikna tam tak a rawn pianga ka ti lang duh chuang lo hepa hian min ti a mai dawn.
kan in hmuh leh hmasak ber chuan tih lan loh hram ka duh mahse ka in sum thei thlawt lo a ni, ka rilru a na tlat in sum karna tel miahlo in engkim ka sawi chhuak ve ta a chhan pawh dinner ei pui ah min sawm a zan dar8 vel ah min rawn lam a, ka bag min chhuh vat a min ah sak a, motor kawng khar min hawn sak thlapa seat belt min vuah sak leh thlap bawk a, min ngaihsak na zawng zawng hian min ti na a ni, thian ang in awm mahila thian ang chuan ka en thei lo thian nihna engkim ah a hlen mahse min duh ve a nih si chuan tinge midang nen ang khat reng a min treat reng bik ka danglamna tinge a tih lan loh? Hotel nuam leh changkang tak ah min hruai a diktak chuan ka rilru nat vang nge in vhei pawh ka in chei peihlo ka awm hmun nen chuan ka zui tawp atana zahpui awm taka awm ka duh atan ka in chei thin mahse awmzia awm tawhlo zan in bak ka chhuahpui tawhlo anga ka be tawhlo ang tih rilru pu in ka awm a ni a, short jeans leh crop top leh sandal nen ringawt ka nia bag sin te fual fahran ka ak tawp a, min rawn lam lai a "i la in siam na nge?" min ti te kha tuna kan kalna hmun nen ka ngaituah hian awm ka ti hluah hluah, midang awm ve ho chu an smart in an nalh em em hlawm a, kan va thleng a an thutna tang chuan an rawn tho chhuak a kut an rawn beng hluah hluah leh nghal, a ngaihna ka hrelo tak zet ka hawi hai ang reng viau kan hnung lam ah midang an lo lawm a niang ti rilru chung chuan ka hawi kual a mahse keimahni bak tumah an awm lo Akash enge awmzia, helai hmun ah hian eng thil nge thleng a? "bebe khawngaih in lo nghak leh lawk rawh aw a rei tawhlo ang" tih pah chuan thutna min pawh chhuah sak a ka ban ah vuan in min thut tir a, a suit nalh tak ha chung chuan ka bag tereuh te fual deuh chu ak reng chung chuan a ding a, "zan in hian khawvela ka hmeichhe duh ber hmu tur leh ka birthday party a ka sawmna ngai pawimawh a lo kal ka thawhpui te zawng zawng in chung ah ka lawm tak zet" chu thu chuan min thawng ngei mai ka in sum hman leh pek lo a bul ah chuan ka va ding a kut an lo beng hluah hluah a ...Akash eng thil nge i tih a? Min tih mualpho hi nuam iti a mi? "bebe ka tihpalh lutuk surprise che ka duh a, tih mualpho che ka tum hauh lo, ka thil sawi ah khan sawi sual ka nei nih chuan min ngaidam rawh aw khawngaih in" a inthiamlo hmel chu ka khawngaih zawk, nilo Akash tinge i birthday a ni tih min hrilh loh? Ka dress ho en teh,miin min nuih dawn a sin tinge in ah khan smart tak a in chei tur a min hrilh ve loh? "chutiang lam ah chuan engmah buaina awmlo tuman i dress ah khan buaina an neilo an vai hian ka surprise dawn che tih an hre vek a lawm" mahse gift pawh ka keng ve silo lawm "i lo keng reng a lawm nangmah hi" nui sak chung chuan a rawn ti a hepa bul ah hi chuan ka thinrim theilo a hriat siloh in amah avangin ka rilru a na a, a hriat loh bawk in amah vek hian ka rilru na a tuam dam leh thin.
"bebe thil dangin ka surprise leh dawn che nia" eng thil maw? "ka hrilh che chuan surprise a ni dawn hleinem" music nen dim light hnuai a an lam mup mup lai chuan music chu ava off a rose par sen duk nen ka hma ah chuan a rawn thingthi a kut an beng a an au nasa mai hepa hian min ti mah mah lo maw? "Angel ka bialnu i ni duh ngem" aw ti rawh aw ti rawh tiin an lo au dual dual a, midang hriat ve siloh chuan "nang aiin ka mualpho zawk mahse pawi ka ti miahlo a, ka in chhir lova ka inchhir ngai hek lo ang" ka rilru natna te pawh a ti dam zo ta hepa hian a mai mai chuan min ti bik lo a ni ti rilru chung chuan rose par chu la in ka aw ve ta, a mitmeng mawlh mai kha a lawm zia chu ka hmuh hmaih hauhlo music an play a an lam chhunzawm leh a, a thenin thil an ei bawk a "i ril tam tawh em" aw a tam lutuk tawh mahse beer ka in chak zawk a nui sak a "ka lak hma in thil pakhat chiah aw"chuan enge? "ka kuah thei che ngem" tehreng mai min rawn kuah pah chuan "bebe ka lawm e aw, ka chal ah a rawn fawp zeuh a min thuttir hnu chuan beer leh ei tur chu ka bag la ak reng chung chuan a va la a, a duh chuan a hnuaia yhawk te annia ka ei tur la tur chuan a tir kual char char thei mahse engkim mai chu aman min tih sak vek a, hepa zuna uai lo hi tunge awm thei ang? A rawn let leh pah chuan a rawn su phei nasa mai a ka lo nuih nasa ngang mai "bebe tinge min nuih ka hlim lutuk a ka lam ve chak tawh nia" i lam vang khan ka nuih miahlo che i dress leh i bag ah in rem lo lutuk kha lawm ka nuih ka tih chuan "engmah ka zak lo ka bula i awm phawt chuan, mahse zan in chu in tam lutuk suh aw"
Balcony lam ah chuan kan chhuak phei a,ka rilru awm chu hrilh ngei ka duh Akash mipa lerh tak i ni tiraw "aw" teh tawl thin a a pha miahlo chuan min ti hrilh hai zawk a lawm. Min duh thu i sawi a mahse hmeichhe dang nen min treat dan ah danglamna a awm ngailo rin che hi harsa ka ti, ka rilru lo nat tawh thin dan i hria a min tina nawn leh duh tur khawp a mipa rilru chhia i nih chu ka ringlo mahse midang nen ang khat renga min treat hi ka hrethiam lo "bebe ka thinlung ah chuan midang nen in danglam lutuk midang ang lo tak en che ka duh thin ka in sum theilo tep thin mahse thian atan bak min duh silo a, ka ram ri ka pel ngamlo mai a ni, mahse tun ah chuan mi dang nen a ka tana in danglamna chu nitin i hmu in i hre tawh ang" han chhan leh dan pawh ka thiam tawhlo ka nui ringawt a beer chu pe in i in ve dawnlo mi ka tih chuan "thu ka in tiama ka birthday ah hian zu emaw beer emaw ka in lo ang tiin ka in tiam a, mahse ka chak ve thin ka thutiam hi ka bawh chhe ve ngailo" ohhh a nih chu tikhan min lo thlir reng mai dawnnia in chak deuh khan "in dan chi khat chauh a awm hleinem" tih leh ka hmui a rawn fawh chu a rual nghal a "ti khan indirect in ka in ve a ni mai a lawm" hepa teh hrep hi chu ava han zei ngawih ngawih tak tak em! Ka bottle ken lai chu min lak sak a a hma aia uar zawk in min rawn fawp leh a keipawh chuan ka chhang tha kher mai.
Tun ah chuan hnam dang bialpa nei ka lo ni ve ta reng mai ka rilru ah in thiam lohna tam tak a rawn lut a ka hnam ka phatsanna vang chuan hreawm ka ti thin mahse ka hlimna leh ka thinlung lawmna hi engdang maha thleng ka phal silo ka thian te ho phei chubka la hrilh ngam lo, an hriat hun hun ah hre ve rawh se mahse Anush chu ka hrilh ta tho a, ani chuan min dem chuanglo min propose dan ka hrilh chuan mak a ti lutuk chu a ka hi a ang leh phuau pek a, Anush enge khatia i awm vak kher a "i sawi ang chuan a ti tak tak maw? " umm ti tak tak e "hepa hian a duh lo che" engmaw i sawi a hlauthawng tak a ka tih chuan a kun ngur a hei enge awmzia ka thin chu a phu dup dup ni ber hian ka hria "Akash hian a duh lo che a hmangaih che" hei Anush min ti hlauthawng lutuk mahse min hmangaih thu min hrilh miahlo "a la hrelo a nih dawn chu mahse a hmangaih che tih hi ka hming ka hriat chian tluk in ka hrechiang Akash nen hian kum3 kan in hre tawh ka u thianpa a nia, ka u nen chuan hmeichhe lam ah rinawmna an nei lo hmeichhia an pan hmasa ngailo hmeichhia in an pan thin an duhzawng an hmaih ngai miahlo mahse duh tak tak an la tawng ngailo, i lak a a tih ang hian tu hmeichhia mah ala ti ngailo hmeichhia hi nawmchen nan bak a ti ngailo a serios ngailo mahse nagmah chu a serios lutuk mah mah" Anush thusawi chuan min ti lawm ngei mai mahse ka thian mizo mipa te hrilh lo tur chuan ka in tiam tir a, Akash nen chuan thla 6 lai kan in zui ve ta ka hawsan chang te hian rei hi a ti thei em em khawp a Mizoram a lo kal ve mai a duhthu a sawi chuan ka phal bawk silo, ka chhungten an hriat hun ah engtin nge an sawi ang engtin nge min tih ang le? Ka hlauthawng tak zet mahse Akash hi ka then thei tawhlo a tello chuan ka dam zo lovang. Christmas chawlh kan hmang zo ka chhuk leh tur chu kei ai mah chuan a phur a airport ah min lo hmuak a kan thlen hun tur hre reng chungin darkar chanve rengin alo kal hma a, kan han in hmu chu ka thiante ho tel ve lo se chuan tlan phei a va kuah nawk nawk ka chak mahse ka thiante vang chuan ka in sum hram hram a ni, ka u chu a hna vangin Mumbai lam ah a in sawn a ngai ta sia keimah chauh a ka awm tur chu ka chhungte chu an mangang kher mai mahse Paula nu te ka nu ten an lo bia a kan pahnih a in chu luah zawm mai tur chuan kan in rem siam a, Paula nen chuan kan luah tlang a a bialnu erawh a rawn riak tam khawp mai, nupa ang maiin an khawsa a chang chuan min zahlo hi ka ti lek lek thin mahse ka in luahpui a nia engkim a tum ve vek a ka sawisel ngam biklo, a bialnu lah chuan mizo hmeichhia hnamdang ngaizawng a hmuhsit zia leh a ten zia te chu a sawi vak vak ziah lehnghal a ben thluk tawp hi ka chak thin, a ruk hian kan in eilo ve ve a ni ber mai, hnamdang ka ngaizawng tih hria se chuan min huat a zual mai mai ang chu mahse a ni pawh ka ngaisang biklo mizo mipa a ngaizawng a mahse a thianghlimna leh a zahawmna pawh a vawng him zo hleinem nupa pawh ni uk lovin nupa ang maiin an khawsa a, ka ngaisang bik thak lo., hnamdang ngaizawng mahila kei chuan ka virginity ka ngaihlu a ka la in vawng him ve a lawm.

Ka thiante lak ah chuan in thup hram hram tum thin mahila kan in zui tam em vang chuan min ringhlel tih chu ka hria mahse engmah min zawt lem lo na in awmze nei tak tak in an tawng leh fak fak hlawm thin.... Anush erawh chuan min hrethiam em em a ka lam ah a tang tlat a mahse Akash chuan an hrethiamlo thin ka thiante hma a ka thup tlat chu midang ka nei emaw a ti tlat thin. Ka thiante zing a ka awm hi chuan ka rilru hian a pawh tawh loh vang leh keimah zawk a tisual tu ka nih vang jian ka inthlahrung a ka ti dui reng a hreawm ka ti thin anni pawh chuan thil diklo a awm tih chu an hrethiam thuai a minlo ringhlel sa nen an zing ah pawh chuan ka awm tam peih tawhlo mahni a ka awm loh leh Akash bul ah ka awm mai thin Anush a awm loh chuan kan thian ho bul ah a awm ka phal ngailo a rawn kal ve chuan Anush rualin Anush thian angin a rawn kal mai thin chutiang anga thian te zinga nun chu a hahthlak tak zet kei ai mah hian a ning a ni chuan engkim hria se free tak in enah ven tur awmlo in awm a duh keipawn ka duh mahse ka ngamlo a ni...
"bebe zan in ah kan in ah ka chhungte nen ka in hmelhriat tir duh che a, i confi dan tur ang ber in in chei rawh aw,nih loh chuan tinge min hrilh hmasak loh iti leh ang" mak ka ti hepa hi Anush sawi ang khan a serious tak tak nih dawn hi a nu leh pa hnen ah kei hnamdang zirlai ve mai lehnghal hi min in hmelhriat tir dawn a maw? Ka ring theilo ka lawm bawk si mahse a nu leh pa in engtin nge an sawi ang le? Minlo duhlo a ngem le? Hindi lah tlem tlem bak ka thiam silo han ti ti na tur khawp ka thiam silo English an thiam ve loh phei chuan engtin nge niang le? Akash i nu leh pa ten min duhlo ta se "an duh loh che chuan in ka luah anga kan awm daih mai dawn lawm" nilo chutiang in iti thei lo ang an fapa mal neih chhun inia i nu leh pa i kalsan thei hleinem "ka hmangaih neih chhun an pawm theilo nih chuan an bula ka awm reng thei bik lo mahse ka hmeichhe duh ka thlanna kawng ah rilru zau tak an pu a, engmah an sawi ngailo mahse ka lerh thin lutuk kha ka nu hian min hau thin pakhat ah rinawm rawh a tia, bebe an hmu chak tak zet che ka thiante hovin nangmah vanga ka inthlak nasat zia an hmu a an hrilh reng a i thlalak an en phei chuan ka nu chuan tha a ti tak zet che, ka nun thlak danglamtu hmeichhia hi ka nu hian a hmu chak tak zet" Aksah thusawi chuan min ti lawm tak zet a nu leh pa hmuh pawh chu ka chak tak zet tawh zan dar8 vel ah chuan min rawn lam a ka thawmhnaw ngainat ber kawrfual var khup khuh lek leh flat ka bun a bag ka khai a, ka sam la huh hniang chu ka thlah a make up ka hmang vak duhlo a lum lutuk bawk nen "bebe va inthlak leh rawh" tinge kekawr ka ha dawn a mi? Tianga in dress hi a mawilo mi? A rawn nui sak a "i nalh leh lutuk a ka chhungte mit a tla palh ang" a hnung ah chuan ka va beng a Akash min ti hlauthawng a lawm tikhan min fiam tawh suh "ole ole ka tihpalh lutuk, bialnu chhelo lutuk neih hi ka thiamlo ka la in adjust theilo, nitin ka hmuh apiang che in ka thinphu hi a normal lo ve ziah" tih pah chuan a car kawngkhar chu min hawn sak a,in thlen hun chu ka huphurh tak zet ka zam lutuk a ni tih a hriat vang chuan "bebe zam suh ka nu leh pa bul ah a bikin ka nu bul ah chuan i free viau ang kawm a nuam lutuk a nelawm lutuk, thawk la vak rawh english an thiam ve ve lawm in in kawm thei dawn lutuk" kawt zawl zau nuam tak kan thleng a hetiang em em a an hausak hi ka lo ring miahlo,an awmpui pa niang gate veng tu chuan kawngka min rawn hawn sak a, motor chahbi chu ala Akash nen chuan in chhung ah chuan kan in zui lut nghal a,ka khur dawn tlat ka nervous tak zet, ka beng bul ah chuan "bebe in thlah dul rawh engmah nilo nuam tak in awm rawh" Nu pakhat thau lam pang ngo suah mai chu kan lam pan chuan a rawn kal a a kut chu rawn la chhuak in "hello Angel Akash nu ka nia, ka hmu che chu ka lawm tak zet, hmeichhe hmeltha tak i ni, i nalh hle mai, lo kal rawh i chau em? " min be siam siam a chau love in in nei nuam hle mai keipawh ka hmu che hi ka lawm tak zet ka ti ve a.
"Ka nu khawnge ka pa hi? " Akash chuan a nu bul a thut pah chuan a ti a "heta hi ka lo kal e, khalai a vantirhkoh kha khawi tanga lo kal nge ka mit vai zawk a mi" tih pah chuan a mit te chu a han nuai vel a "ka fapa bialnu tan chuan a tha mah mah lo maw duhtak" Akash nu melh pah chuan min rawn pan phei a min rawn chibai a "Salim thusawi ka vawikhat rinna a ni (salim hi Anush unaupa" thil a sawi ve hi engmah ka awih ngailo hmeichhe chungchang ah a nia ka tih, hmeltha a tih ho hi tha ka ti ve ngailo a, mahse nang hi chu a sawi dik hle mai" han chhan ve vak ngaihna ka hrelo tak zet ka nui ringawt a, chhungkaw chanchin leh ka zirna thil te kan sawi a, ka nu leh pa hmuh ve an chak thu an sawi chuan hrehawm ka ti tak zet Akash chhungte hian min ngaina der in an fapa nupui atana min duh thu an sawi a mahse ka nu leh pa hi engtin nge ni ve dawn? Ka hrilh ve ngamlo a ni. Dinner kan neih zawh chuan Akash nu chuan an room ah min xhhoh san a amah nghak tur chuan min ti a, a ngaihna ka hrelo hle Akash ka va melh chuan nui sang chungin nghak turin min ti a, in chung lam ah chuan a chjo a, a tlereuh dahna bawm chu a rawn la chhuak a engmah a sawi ka bul ah chuan a rawn thu a "Angel ka fapa in kan in a hmeichhia min in hmelhriat tir vawikhat na a nia, ka fapa hian a hmangaih tak zet che tih ka hria, i hre ve mai thei ka fapa hi a lerh lutuk thin hmeichhia min hmelhriattir tur ber pawh a nei ngailo, ka duh tak ka tawn hun ah ka la rawn hruai ang a ti tjin a tun ah a rawn hruai che a, apa nen hian kan duh tak tak chr i chanchin hi nitin zan tin kan hre thin a,tun ah kan hmu ve ta che a ka fapa nupui tan ka duh tak zet che a chuvang chuan miin ka fapa nupui hi an lo melh tai ang tih ka hlau"tih pah chuan gold thi nalh zet mai hi a rawn phawrh a min awrh tir ta mai ka ham haih tak zet "ti hi chuan ka monu hual i ni tih miin an hre tawh anga tuman an ti buai ngam tawhlo ang che"
Lawmthu sawi ngaihna pawh ka hrelo, nuih ngaihna pawh ka hrelo a awmzia ka hrelo thi ka awrh vang hian an monu hual ka ni a maw? A awmzia ka hriat loh em avang chuan Akash pa zawk chuan "Angel kan tih dan a nia kan chhungkaw tih dan ka tihna nih chu kan pi leh pu te tangin mo atana kan duh a piang chu khami thi ang kha nu leh pa in kan awrh tir thin miin kan monu hual an lo melh ringawt pawh kan phal lo kan ta ni mai tur kan humhimna hmanrua a nih kha, nangpawh Akash nen fapa in neih hun ah kha thi kha i monu tur a i duh tak hnen ah i awrh tir ve dawnnia"Aw Lalpa ka duh thei lo tiang thleng thleng ka la ngaituah ngailo a sin Akash zawk chu kei ai mah chuan a ham haih leh nghal a mawni a mitmeng atang chuan hepa nen hian lo innei theilo ta ila engtin nge niang? Ka pawm ngawt theilo ang he thil hi mahse han hnar dan tur chhuanlam ka hrelo ka nu leh pa leh ka chhungte pawh ka ngaihzawng chungchang ka la hrilh ngam loh laia in hualna ang a chutiang thil lo pawm chu ka tan a harsa lutuk tlat.. Auntie he thil hi ka pawm theilo ang tih pah chuan phelh ka tum a Akash chuan ka kut chu a rawn chelh a, mitmei chuan phelh lo turin min ti a Auntie ka lawm lutuk mahse ka chhungte pawh kan chungchang ka la hrilh ve miahlo a, an hriat hma a hetiang anga thui kal chubka ngam rihlo a ni bak ah Akash nen hian lo innei lo ta ila in chhungkua ka ti mualpho in in rilru ka tina hle dawn a sin "Angel chutiang thil chu a thleng miahlo ang, kan malsawmna in hnen ah a awm zel dawn a lawm, thil i ngaituah thui leh lutuk a i buai nihkha nge ni kan fapa hi i hmangaih ve lova i nei duh ve lo zawk? zan in hian i rilru diktak min hrilh rawh kan thinrim lovang a kan haw ngailo ang che" Nilo nilo auntie chutiang a nilo nang ni nen chuan hnam leh sakhaw hrang kan ni a kan sakhaw dan ah chuan sakhaw dang kan nei thiang lova kan hnam dan pawhin a phal lo Akash hi ka duh a ka hmangaih tak zet mahse ka chhungten phal lo ta se engtin nge niang? "Angel hmangaihna hian maw sakhua leh hnam dan a sawi ve lo, in in hmangaih tak zet a nih chuan engmah hlau suh kan awm a lawm i nu leh pa te in hnam hruai tu leh sakhaw hruaotu te pawh kan be vek ang kan fapa hi i nei duh tak tak nih chuan" Akash pa in chutia a rawn ti chu ka lawm bawk si ka inthlahrung tak zet kei ve mai ti khawp hian min duh der ve a, Uncle ka tana in in huamna chu ka lawm lutuk ka tih chuan Akash nu chuan min rawn kuah pah in ka chal ah min rawn fawp a. Akash haw mai ka duh tawh ka tlai lutuk chuan a tha lovang Auntie,Uncle engkim ah ka lawm lutuk a nia ka haw phawt mai ang tiin kan in thlah liam ta a.
"Bebe ka nu leh pa khan tiang em em khan an duh che ka ring pha miahlo a bik tak in he thi hi maw an duh tak te lo chu tumah an pe ngailo tak tak a nia, he thi an pek tur te hi chu maw an thlang uluk thin lutuk thla tam tak an en thlak hnu ah an pe chauh thin mahse nang chu an vawikhat hmuhna ah an pe nghal che a, nang aiin mak ka ti zawk" Akash engtin nge ka tih ang? Ka chhungten an lo duh ve loh che chuan engtin nge ni ang mawh ka hlauthawng tak zet a chhan chu hnamdang leh sakhaw dang kan neih hi a thiang hlawl lo, chan che ka duhlo mahse ka nu leh pa leh kan hnam chu ka phatsan dawn a mi? "Hey bebe hlauthawng suh aw engkim a fel vek ang nangman i hrilh ngamlo nih pawn keimah ka awm lawm i hma ah ka ding zel ang" hui ham a ngaih anga awlsam hi a ni dawn silo ka sawi zawm peih tawhlo ka um e kual vel ta mai mai a,in kan thleng a ka thiante ho an lo awmkhawm a Akash nen kan in zui lut an hmuh chuan min lo melh hru hlawm a.

A HNUAI A FAKNA THLALAK LO LANG HI LIKE AIAH I HMET ZEUH DAWN NIA, PHEK DANGAH A KAL CHUAN BACK SAn LEH DAIH MAI RAWH, VAWI KHAT I HMEH TAWH CHUAN A TAWK DER, Ka lawm e, ngaia :)



Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links


Ngaia
Site Admin
Posts: 14458
Joined: April 30th, 2016, 4:07 pm

Unread post by Ngaia » May 12th, 2016, 10:11 pm

LOVE REQUIRES SACRIFICE -2
Anush alo awm ve hlauh chu ka lawm tak zet, Rc an "hun in hmang nuam bawk maw? " aw nuam khawp mai Akash lo thu rawh kan in thlak lawk nge tih pah chuan room lama kal ka tum a Ruata chu a rui hle tih ka hre thei a ka zuk melh zauh a,ka be chuang lem hlei lo a ka in tleuh zuai a room atanga ka chhuak leh chu an lo ngawi thap hlawm a tinge in ngawih thap hlawm a ka tih chuan Ruata chuan "nangmah vang a nih hi, Angel i va han lo tenawm em em ve" Ruata eng thil nge i sawi a mawh enge ka tenawmna? Thian te ho chuan duhtawk rawh Ruata mihrang an awm hi an lo ti hlawm a,kan tawng an hriatthiam loh vang chuan Akash te pahnih chu an ngawi remg a mahse kan in hau a ni tih chu kan aw ki tang chuan an hrethiam ngei ang "Angel, i tenawmna maw ti khawp hian sum in ngah a i duh duh i nei thei vek a mahse he vai pa hi a sum vang mai mai in i ngaizawng a vawi engzat nge i phelh ruah tawh che" awiii ka thinrim lutuk chu ka puak keh lo chauh ka kut te chu a khur vek a tawng pawh hi ka tawng theilo kawngka lam chu ka kawk a haw rawh tun ah hian haw nghal rawh ka aw chu a chhuak chang chang a "he zawnga hi a haw hma chu ka haw lo ang" a va han zak lo tak Vanlalruata hi ka unaupa pawh a ni lo a ka best friend pawh a ni hek lo engtin nge tiang hian min tawngkhum ngam le? Akash chu a rawn ding a min rawn pan a min kuah a "hei bebe enge thil awmdan engmah in sawi kha ka hrethiam lo Ruata khan enge a sawi" chhan pawh ka chhang theilo Ruata chu a thutna tang chuan a rawn tho chhuak a Akash min vawnna kut chu a thing thla a "kan nula hi vawikhat pawh rawn hmu leh tawh suh a khawih pawh kha khawih tawh suh"tih pah chuan a nam sawn dawrh a midang ho chuan an rawn chelh bet nghal a thiante ho chuan a rui lutuk a zan in chu enge maw a hriat ni a rui buai tlat hrethiam hram hram ru an rawn ti hlawm a mahse keichuan ka hrethiam theilo a ni Ruata ka nun ah hian enge buaina i neih? I sum ka hman sak che mi?ka nun a nia ka duh dan dan in ka hmang ang i engmah ka nilo ka nun leh he in atang hian chhuak nghal rawh a au hian ka au tuar tuar a "mihur nu min hmusit hle mai maw? I duh ang sum chu ka pe thei ang che tinge he vaipa kher?"ka tuar thei tawh thlawt lo a ni, ka kal pheiba a hmai ah chuan ka va bemg sawk a Akash chuan min lo chelh nghal vat a "zawngi min beng a maw vai ho hma ah leh nghal"tih pah chun min rawh hnek thuai a chhuat ah chuan ka tlu hnawk a Akash chu a in sum thei tawh bik lo a va hnek ve thuai a an inkhawih na ve viau ang midang ho chuan an lo thelh vat a.
"Nichin tang khan Angel i nen kan chungchamg i sawi tih ka hria mahse engtin nge i sawi ka hrethiamlo a, ka bialnu hi ka hmuh lai ngeiin i kawk a i an khum a mahse ka tuar hram hram a, ka dawh hram hram che mahse ka dawhtheihna hian tawp chin a nei a bik takin ka hmangaih hi kut i thlak ngam a maw ka awm lai rengin eng ang mipa ah nge min ngaih a" Akash a tawk ka mittui chu a sur zung zung a ka rilru a na tak zet tun thleng hian ka chhungte ka nu leh pa leh ka unau te hian kut thlak chu sawi loh tawngka vin pawn min la hau ngailo a nia hepa hian mi hma ah min hnek a maw? Akash chu a rawn hawi phei vat a min rawn pan nghal a chhuat ah rawn thu in min kuah pah chuan"bebe ka tihpalh lutuk aw, mahse ka awm lai rengin engtin nge saw mihring sawn a khawih ngam che ka tuar theilo a ni" Akash saw mihring tenawm lutuk saw ka hmu peih lo chhuah tir rawh "zawngi i he vai chhe pa chhuah tir kher hi ka ngailo ka chhuak ve mai ang mahse hei hi hre rawh ila mualpho ve khawp ang"
ka tha khur te chu a rwh theilo reng reng Akash awm ah chuan ka bei thlawp a thiante ho chuan min rawn hnem a ngaidam tur leh hrethiam turin min rawn ngen hlawm a mahse ka theilo engvanga khatianga ka chunga che kha nge a nih? Paula chuan inthlahrung tak hian "Angel Ruata hian a hmuh hmasak ber ni tang che khan a ngawizawng tawh che a, hrilh che a tum lai vel khan in Akash nen hian a ringhel che u a chuan zan in ah a rawn kal a Akash te in ah chaw i ei thu ka lo hrilh a,a chhuak a zu a in vak a bathroom i luh hlan khan Akash hi in in kar a zawt a, a thinrim leh rilru na lutuk tikhan a che ta mai a nihkha ngaidam hram rawh aw khawngaih in"
Paul ngaidam turin min duh a maw a teuhlo ka pian a hnu lama khatiang em ema tawngkam chhia leh rapthlaka min ti tu kha a nia chumai duh tawk lovin kut min la thlak ngam a nia, mihring hi kan ruih hian kan mize diktak a lang chhuak thin, ni e in za vai khan lo hre rawh u Akash hi ka hmangaih ani pawn min hmangaih lutuk ka chhungte pawh ka hrilh thuai ang mizo hmeichhia hnamdang ngaizawng hmusit zawng pawh khan lo ngaithla ru ka nun a nia ka duh dan dan in ka hmang thei chumi ah chuan buaina tur pakhat pawh in neilo buaina nei a min hmu peihlo tur chu he in a tang leh ka nun atang hian chhuak nghal ang che u ka ti ta phiar phiar a Akash chuan min lo khap a tum tak na in Akash engkim ka sawi fel law law dawn lo in rawlh rih suh khawngaih in chuan hei hi hre rawh u in duh phawt chuan a mualpho leh a chhe thei ang berin min sawi thei ang mahse helai ah chhungte hmuh phak lo ah in awm a zu leh hmeichhiat mipat na ah in fihlim thak lo nupa ang maiin in khawsa ve tho engmah ka sawi lo vawikhat pawh Akash nen hian sex kan la hmang lo a, pasal ka neih hma chuan ka hmang lo bawk ang tih in lo hre dawnnia.
Ka thinrim chu a reh thei thlawt lo Akash chu haw tur a ka tih pawh in "ka haw san dawn lo che, i tha lo tak zet keimah vang in hetiang hi i mizo pui te hnen tangin i tuar a nia pawi ka ti min ngaidam rawh" Akash nangmah vang engmah nilo in thiamlo duh suh khatia i awm khan ka rilru iti hreawm zual a nia "ole bebe mahse nangmah kalsan tur che in min ti tawh suh i bul ah ka awm dawn" kan thian dang te chu ti suk chung chuan an hawng hlawm a Paula bialnu erawh ala riak ta hram a, Akash nen chuan room ah pawh kan awmlo sitting room ah chuan kan thu tlaivar zak a.
class kal te chu ka hreh tak zet ka mit bul tak ah min hnek bawk sia a vung duk ve deuh nen mahse kal ngei ngei a ngai bawk si Akash chuan college thleng chuan min thlah a hepa tluka min ngaihsak thiam tu hi an awm tawhlo ang, Mizo ho chu kan rilru ah mipa hi kan dah chungnung in kan zah em em a hmeichhia chu kan ngaisang lo hmeichhia in thu a sawi ve pawn hmeichhe thu hla tih mai mai a ni thin mahse hemi ka sawi vang hian mizo mipa zawng zawng an ni vek ka tihna a ni chuanglo a tam zawk hi chu kan ni lawm mahse Akash hi vhuan hmeichhe tih awm ngawih ngawih a kan ngaih pawh engmah tih hreh a nei ngailo bak ah kawng engkim ah min ngaih sakin min duat thiam a, entir nan mi tam tak chuan a ho e pawh kan ti maithei dawr a thil lei tura kan kal dun te hian ka zawh ngai hauh lo in aman engkim ka duh zawng min zawt in min lam sak thlapa, khawlai ah chhuak ila miin min tina ang tih hlau reng rwng in min veng tlat a, engkim ah ka duh zawng leh ngainat zawng min ngaih pawimawh sak a, hmeichhia dim dawih ngai ka nih ang tak in keh thei dawm in min dawm a, a aiin ka naupang fe a ka thil thlir dan a puitling tawk lo tih a hre reng Chung in zah tak in min bia in ka lak atangin thurawn a beisei thin amah vang hian mahni in rin tawkna ka neih phah a, a thatna hi ka sawi senglo chan ka duhlo ka nu leh pa ka hrilh ngei a ngai midang ka atang a an hriat hma in zan ah ka nu ka call a Nu bialpa hnamdang ka nei Akash a nia ka hmangaih tak zet a ni pawn min hmangaih.

"bawihi eng maw i sawi i thu sawi kha i ti tak tak em? " aw nu ka ti tak tak lawm ka uang miahlo "khatiang mai mai tur khan mi khalai ah khan i awm a? " nu ka awm mai mai hleinem lehkha ka zir a "nang lo fanu kan nei lova kan makpa neih chhun tur chu vai maw hnam dang maw? Engtia thui nge in kal tawh? " ka nu aw chu a khur lek lek in ka hria ka hlaubtak zet mahse ka sawi lo thei bik silo midang ka tanga an hriat ai chuan keima ka tang ngei a an hriat hi ka duh si. Nu,i ngaihtuah ang kha engmah a awm lo Nu Akash nen chuan thianghlim tak in kan in ngaizawng a lawm, i ngaih ang kha engmah a awmlo tak tak ka tiam a che a awm ngailo ang. Ka pa in "Mama nu eng thil nge ni a? I fanu chuan ava ti thinrim awm che ve" nui huah huah chung a a ti te chu ka hre phak reng a ka pa hian hre ve se a nui bik lo ang a ka tih rilruk lai tak chuan "kha i fanu duat chu han bia la eng tjil nge thleng zawt ta che" nilo ka nu nang chu hmeichhia i nia engkim ka hrilh ngam che ka pa kher chu tiang hi ka hrilh ngam lo sin le mahse awm zia awm lo "duhtak eng thil nge thleng a i nu hi a va thinrim ve a?" Pa ka sawi ngam lo ka nu kha zawt mai rawh "i pa lak a sawi ngam loh tur khawp enge thil thleng enge i tih sual a? " ka pa aw ah chuan hlauhthawnna a awm tih ka hria, ka hrilh ngam lo ka ngawi reng a "hey boihte eng pawh ti sual la i inchhir a i sim phawt chuan kan ngaidam thei vek che lawm mahse tih sual in hriat chhuah ringawt hi a tawk lo, in chhir a in siam that hi a pawimawh lai ber a ni" Pa bialpa ka nei a hnam dang a nia Akash a nia, ka hmangaih lutuk a ni pawn min hmangaih lutuk "bawihi i lak atangin khatiang kha ka beisei ngailo a thlen pawh ka duh lo" min vin miah lo mahse a thusawi chu a vawt raih a ka pa hian a ti tak tak a ni tih pawh ka hria, "engtianga thui pawh lo kal tawh mah ula zan in hian tawp nghal se ka duh a nih loh chuan" Pa min vau tihna mi? "aw tiang chuan i ngai thei ang, helam ah i zir zawm na tur naktuk ah ka lo buaipui nghal ang" Pa tiang hian ti suh Akash hi misual a ni lo "chu in in hre chiang hle tawh mi? Tunge in ngaihzawn laia sual awm ngai a bik in vai ho lek phei chu mi care an thiam a an duh tak tak loh te pawh mizo tlangval ang an ni ve lova an thlem thluk theihna tur a nih chuan dawl zawr pawh in an zawr hreh hleinem, nawm chen nan bak a tilo che " Pa Akash hi chutiang ka ti chauh a "a hming pawh ka hre zing ta hle mai zan in ah ringawt pawh hian, bawihi ngaituah teh i tet lai tang tawh in i duh engkim kan tih sak che a i ngen a piang ka pe che a, tuna i zirna ah pawh i nu phallo chung ka thu in ka kal tir che a, ka duh loh dan anga awm chu tum suh ka thinrim lai ila hmu ngailo pawh a niang mahse min cho chhuak suh khawngaih in"
phone chu a dah hmak a ni e ka pa hian a ti dik vek a lawm vawi khat mah tawngka vin pawn min hau ngailo mahse zan in chu ka pian a hnu lama ka lak a ka pa lungawi loh ber tum a ni Ka Pa tih lungawiloh hi ka duh lo mahse engtin nge ka tih ang? Akash hi an ngaih anga misual a ni lo sin? Tu thurawn nge ka lak tak ang ka thiante ho lah hnamdang ngaisang lo vek an ni si awiii zan in hian laizawn neih ve ka chak zual ngei mai. Akash ka then dawn nge ka chhungte ka then zawk dawn le? Zan in ah eng thutlukna nge siam se min tih? Ka tana a har dan tur hi an ngaituah phak lo a ni..... Akash bul ah engtin nge ka sawi ang? A vawikhatna tan min lo call hun pawh ka nghak theilo ka call ta ringawt a kan in ngaihzawn hnu hian vawi khat mah ka call hmasa ngailo a chham chu amah zawk hian min rawn call hmasak ziah vang a ni "hello bebe engkim tha maw? " Akash thil pawimawh lutuk ah biak che ka duh "emergency meeting kan nei mek a, min lo nghak lawk thei ngem minutes 20 bak a ni tawh lovang" Akash minute1 lek pawh a rei lutuk "Honey i tha em? Engtin nge i awm? Nih minutes 10. Min nghak thei em " ummm ti ringawt in ka chhang a phone ka dah nghal a, rilru nuamlo taka siam hi nuam ka ti thin min ngaihsak zia hi hmuh reng ka duh vang hian mahse zan in chu ka ti lui lo ka rilru hah em a ni Mizoram lama min hruai phei chuan engtin nge niang le?
Minutes 5 pawh a la ral lo tih ah chuan min rawn call leh nghal a "hey honey i tha lo tiraw? "ummm ka hnuk a ulh tak zet mahse ka in sum hram hram a ni "eng thil nge thleng? " i meeting kha zo phawt la ka hrilh ang che "ka rawn kal mek, meeting ka ti tawp i tha lo lutuk tih ka hria lawm, ka tan chuan meeting aiin i pawimawh zawk,min lo nghak raqh ka rawn thleng thuai ang aw, chuan ei chak i nei em? " aih neilo fimkhur la hmanhmawh lutuk suh aw "ole bebe ka hmangaih che" he thu hi a vawi khat min hrilh na a ni mibul ah chuan ka hmangaih tiin vawi khat chu a sawi tawh mahse ama tawngkam ngei tang hian "Ka hmangaih che"min la ti ngai miahlo hepa ka lo tawng hi ka vannei nge ka vanduai zawk le? Ka vanneihna ni ta se khawvela hmeichhe vannei ber ka ni ngei ang mahse ka vanduaina zawk lo ni ta se nilo nilo ka vanduaina pawh nise vanneihna dang dawn ai chuan ka duh zawk Akash ka lo tawng hi ka in chhir tur a nilo, hlimna leh hmangaihna min pek zawng zawng hi ka la tem ngai loh vek a ni sin, ani nen chuan nitin mai hi ka tan chuan thil thar vek a ni, kan tih thin te kan kal na ngai ah emaw kal thin pawh ni ila a ni nen hi chuan nitin mai hi ni thar hlimawm tak a ni thin si a. A tello a ka hringnun tur hi ka lo la ngaituah ngailo ang bawk in a ni ang mipa hi ka mang lam ah pawh ka beisei phak ngai hek lo tun ah chuan a tello a nun hman harsat dan tur te hreawm dan tur leh ka nat dan tur hi ka sawi thiamlo mai nilo ka ngaituah ngam lo chan ka phal lo mahse hmangaih taka min enkawl seilian a ka duh tinrwng min tih sak tu te thinlung hi engtin nge ka tihnat sak theih bik chuan ang? Duh ka thlang theilo mahse ka thlan ngei a ngai bawk si.
doorbell a rawn rik chuan rang tak in kawngka lam chu ka pan a Paula leh a bialnu a len chhuah vang in keimah chauh in ka awm a, ei tur chi hrang hrang leh Rose par eng ka rawng ngainat ber mai chu a rawn khai bawr khawp mai a "hey honey ka lo thleng tawh a min kuah dawn lo mi" hepa bul ah hi chuan tum rwng hi a har thin ka va pan phei a a ban a rawn phar chhuak a ka kuah dawn emaw a tih lai in a thil ken ho ka lakthlak sak a, a lungawilo der hmel mawlh mai kha a tha tak zet a ni, ka in her nghal vut a mahse rang fahran in ka ban ah chelh in a lam a min pawt hnaih pah chuan ka hnunglam atang chuan min rawn kuah a,ka dar ah a khabe a rawn dah a "honey ka ngai tak zet che, ka hmangaih che" engtin mah ka chhang chuanglo ka din ngai in la ding reng a,ka thil ken lai chu min chhuh sak a dawhkan ah a dah a a rawn let leh a engmah sawi lo chuan a lam ah min pawt hrawk a nghet tak in min kuah a ka sam chu a chul heuh heuh a ka chal a rawn fawh pah chuan "bebe ka lo thleng tawh a lungngaihna tur a awm tawhlo mahse i ngawih reng chuan ka tan a hreawm tak zet lhawngaih takin enge maw sawi rawh" Akash tih pah chuan nghet tak in ka kuah a engtik laiin nge ka mittui a rawn tlak pawh ka hre hman lo chan che hi ka duh lo tih pah chuan ka in sut faih faih a "hei hei hei min en teh, eng thil nge thleng miin an khawih che mi an ti na che mi? Tu nge chu mihring chu? Kei pawn ka tih tah phal loh chu tu in nge ti tap?
Akash chutiang thil a nilo ka chhungte zawk an nia tih pah chuan thut na lam chu ka pan a ka mittui chu ka hru hul pah zel a ka bul a rawn thut pah chuan "i hrilh ta mi? " ummm nu sang chung chuan "min duh lo hle niang maw? Min la hmuh loh vang mai mai nih hi khawnge i darthlalang kha, ka hmel that zia an la hmu lo a chuvang chuan min duhlo nih dawn chu" a khabe chu a tuai a an meng kual vel a min tih hlim dan tur a zawng tih chu ka hria mahse ka nuih a za hlawl lo "hei bebe ti khan tum bur suh ramhuai i ang lutuk" ka nuo deuh huk a Akash ka chhungten ka then loh che chuan engkim a buai vek ang Mizoram a min hruai chhoh an tum a ka pa in naktuk ah i college kal na tur ka lo buai pui ang a tia engtin nge ka tih dawn? Akash pawh chuan sawi tur a van hle mai thuthleng nghen chhanah chuan a lu a dah a a dak vah a a maimitchhing vang vang a Akash i nu leh pa pawn an rem ti vek a tinge ka nu leh pa hi hetiang an nih bik? Min bum mai mai tur ah an ngai a mahse chutiang chuan iti lo ang tiraw? Ka ring em em che a mahse min bum a nih si chuan "het bebe ka dam chhung hian ka bum ngailo ang che i nu leh pa pawh dem vak suh, an fanu bialpa chu hnam dang an la hmuh ngailoh a nia an tan chuan rin a har dawn em a sin, ka nu leh pa chuan an hmu tawh che a, i nu leh pa chuan min la hmu ve lova hei hi hre reng rawh kut zungtang panga te hi an in ang vek lo"
ka pa ten min lo hruai ta se "lo kal se ka duh"engmaw i sawi? ka tello in i awm thei dawn mi? "ka theih dawn loh vang tak chuan lawm lo kal se ka duh nge keimah ka kal zawk dawn? an bul ah chuan kal in ka hmangaih zia che hi ka hrilh dawn a lawm nge an lo kal hun ka nghak dawn? I duh thlang rawh, I tan chuan engkim ka huam a ka ti zel ang mahse he thil hi chu ka tan zawk ka ti dawn a chhan chu i tello in ka awm theilo? " engmah ka sawi theilo Akash tih leh kuah ka rual nghal a "honey lungngai suh i bul ah ka ding dawnlo i hma ah ka ding zel dawn engpawh tawk dawn la keiman ka hmachhawn hmasa zel ang, min ring tiraw?" Ummmm ka thinlung zawng zawng in ka ring che Akash ka hmangaih che "keipawn ka hmangaih lutuk che,khawvel a ka hlauh ber chu nang chan che hi a ni ka neih theihna tur nih chuan engpawh ka ti zel dawn" ka khabe chu a rawn chelh a lungchim tak in min rawn fawp vawng vawng a doorbell thawm ah chuan kan phu nasa dun ngei mai Paula te nupa ka ti mai thin an rawn in zui lut a, a bialnu nen hi chuan kan in be ngailo tluk a ni kan in eilo tawn ve ve a Paula hian kan boruak hi siam tum teh mahse luhlul ve ve chu tlawm zawk ah kan tang thei silo, bialpa te in luah a rawn awm ve rik ngawt hi ka ngai theilo a kei lah hnam dang ka ngaihzawn vangin min ei bik silo hui ham.

Zing khawvar tur chu ka huphurh ngei mai, Akash khawngaih in ka nu leh pa te bulah engmah sawilo hram rawh aw keiman ka ching fel thei ang "keiman ka hma chhawn a ngai a lawm, nang ni lovin keimah hi nia min rin loh chuvang chuan tunge ka nih tih hi keiman ka fiah dawn a lawm, i lak atangin thil pakhat chiah duh ka nei" engpawh ka ti ang "min ring la ka duh ber chu bak duh ka neilo" ka ring che lawm ka thinlung zawnf zawng in "a nih chuan lungngai tawh suh aw" awle tih pah chuan ka kuah a ka chal ah a rawn fawp a
Zing khawvar in kan thutna pin dan a rawn chhun lai te chuan kan la muhil lo, kan hma hun tur te sawiin ka ril ru tawt lutuk tih kian tum in fiamthu nen zankhua in ka bul ah thu in min awmpui a tu hmeichhia in nge hetiang mipa hi kal san thei bik ang ni? "honey nizan kan meeting kan zawh tak loh kha voiin ah zawh ngei a ngai tawh a,office ka kal phawt a nga, i chhungte tanga news a awm vel ah min rawn call nghal rawh aw" awle mahse i nu leh pa kan hrilh a ngem? "kha lam kha chu lo ngaituah hah suh keiman thil awm dan ka sawi a nga a tul leh ka nu leh pa nen i chhungte hmu tur chuan kan rawn kal ang, ka tiam a che engmah in min then lovang ka dam chhung chuan"Akash ka hmangaih che tih pah chuan a chhuah tur chu ka va kuah a "bebe keipawn ka hmangaih lutuk che,min hmuh leh hma chu i bialpa chhelo zet chiah hi min lo ngaituah la, thildang ngaituah miahlo la aw" awle ka ding dihlip zeuh a a hmui ah chuan ka han fawp zeuh a, "wow tikha chuan ti lo hram rawh hna ka la ngah lutuk tlat, ka in sum theih loh chuan ka hna leh kan pahnih hian kan tuar ang"ka nui ringawt a awle kal rawh tih pah chuan a hnung ah chuan ka nam a, ka kut chu rawn chelh in "min thlem man kha ka hrem dawn che"tih pah chuan min pawm nawlh a room ah min luh pui a,chhuat ah min nghat a a kawr a phelh nghal buan buan a hei hei hei Akash enge i tih? tih pah chuan ka tawlh hnung dawrh a, A nui miahlo a mit meng hriam kak mai leh thuk tak mai vhuan min melh kara ka lam a rawn pan hnai zel a ka kawng ah chuan a rawn vuan a a lam ah min pawt hnai a, ka sam chu a han chul kual vel a nam sawn ka tum a piang in a aia nghet in min kuah a Akash ti hian awm lo teh room leh lam ah an awm ve saw, ka thusawi chu a ngaipawimawh lo ngei mai ka biang tawn tawn ah chuan a rawn chelh a,ka nghawng ah chuan a rawn fawp thla zel a keimah pawh chu ka thawk dan a dik ta lo a tukhum sam ah chuan ka tham a, ka kuai dak a a hmui ah chuan ka fawp a chu vel ah min thlah thut a, engmah sawilo chuan a kawr chu a ha nghal mawlh mawlh a ka hrethiamlo kher mai Akash enge maw i tih le? "kha kha maw min thlem vanga ka hremna che nihkha"
A nui suk a, hei tih pah chuan a awm ah chuan ka va beng a,a kawr chu ka kilh that sak pah a ka kut chu a lo vuan nghal a"bebe ka kal tak tak a nia, ka hmangaih che"ka biang ah chuan a rawn fawp zeuh a awle bye tih pah chuan a biang ah chuan ka fawp let ve zeuh a. Akash kal liam chiah chu ka ip pik ngawih ngawih ka chhungte chu ka be hmasa ngam tawh bawk silo, an lo kal tak tak a ngem le? Ti a ka ngaituah lai tak in ka phone a rawn ri ral ral a ka en chak hlawl lo phur lo deuha ka han en chuan ka u alo nia pick lo ngam bawk silo, ti ru deuh chung chuan ka chhang ta hram a "Bawihi i tha em? " ummm tha chiah lo "ka ring reng a ni, ka nu leh ka pa tlai lam ah an rawn kal dawn" Mam iti tak tak em? "vai mak pa neih chu an hlau ngang mai buai an in tih nen i tan chuan hun an lo nei hle mai, an rawn hruai nghal dawn che" nilo Mam chutiang an ti theilo ka zirlai hi a lak lawh lutuk ka final ve tep tawh hi tinge nang tal chuan i dan loh "makpa vai neih ka duh bik lova"Mam khawngaihin ka zir zo phawt ang ka zirlai hi chuti ngawtin ka kal san theilo "i zirlai nge Akash? " engtin nge a hming i hriat a? "kan vawi khat hriatna tang in a hming hi e kan in chhung ah hian a ri zing ber awm e"Mam ka pa chu a thinrim viau em? "a thinrim viau loh i ring a mi?" aaaahhhh ring chuang lo e mahse.... "mate i then thei hlawl lo mi? Engtia thui nge in kal tawh i virgin"a sawi hman chiah tih ah Mam in ngaih ang kha engmah a awmlo tak tak vawi khat pawh kan la mu dun lo sex kan la hmanglo ka ti tak tak a nia, Mam diktak chuan an in ah chaw ei ah min sawm a ka hre lawk sa miahlo a nu leh pa ten an monu turin min hual a thi min pe sin an monu hual ka nih chhinchhiah nan, in ngaih ang mihring kha a ni lo "kan hriatpui na leh kan phalna pawh tello in hnamdang tlangval nen in hualna in nei a maw? " Mam ka hre lawk bik lova mahse a nu khan thi kha min awrh tira min awrh tir chhan a sawi hnu ah pek let ka tum pawn an duhlo lawm "chu tihluihna hmangin neih che an tum nih chu lehkhathiam ini lo em ni? Miin tih luihna hmangin inhualna an neih pui che tih hrethiam lo tur khawp in maw i lo at a? Ka rawn kal ve nghal dawn Akash te chhungkua kha a mal te te in ka khawih vek ang" phone chu a dah nghal hmak a
ka rilru ava han hah tak em! Engtin nge maw ka tih ang le? Tun ah kher hi chuan thih ka chak ngawih ngawih ka rilru hah zia hi tinge in hual tih thleng thleng khan ka lo sawi kher le aw? Ka u chu a bu tuk si a a rawn kal ve nih chuan a sawi ang chuan a ti duh ngei ang mawle mahse engtin nge ka dan tak ang? Akash ka biak chuan a rilru ka ti buai mai mai dawn bawk si, meeting chu zo thuai se ka va han ti tak em! Nileng chuan engmah pawh ka eilo room ah chuan ka tawm tlat a Paulan class kal tura min sawm pawh vhuan ka nawm sam loh thu ka hrilh a a ring chiah lo na in chhungkaw lam thil tih a hriat thawi avang chuan engmah min zawt thui ta lem lo chuan min kal san ve mai a, dar hnih vel ah chuan Akash chuan min rawn call a.
########################
"Hey bebe kan zo chiah a, news a awm tawh em?" Akash tlan bo mai ang "engmaw i sawi a, ka rawn phei nghal dawn lo awm rawh?" phone a dah nghal a zing atang in engmah vak ka la ei loh vang chuan ka pum chu a ri ruk ruk reng a mahse engmah ei chakna ka nei hlawl lo room chhuat ah chuan ka thu nuai a ka melh ngai ka melh reng a doorbell rawn ri chuam ka ngaituahna tang chuan min ti harh zawk a, ka va hawng a "bebe tinge min ti hlauthawng tak zet, eng thil nge thleng? " Akash ka nu leh pa leh ka u naupa an rawn kal dawn an rawn kal mek tawh hial zawk ang min hruai hawng tur in engtin nge ka tih dawn ka tih lai tak chuan ka pum chu a rawn ri leh ruk ruk a "bebe engmah ila ei na nge? Bual pawh ila in bual lo ni maw? Thildang ngaituah suh keimah chauh min lo ngaituah rawh ka tih kha" ka tum a lawm mahse ka u nen kan in bia a "awle awle a tawk rih sawi tawh rih suh va in bual phawt la,ei tur ka lo siam ang" tih pah chuan bathroom thleng chuan min nawr phei a.
Ka in bual zo ka va chhuak chu dawhkan ah chuan eitur alo chhawp mek a Wow ei tur siam pawh i thiam a ni maw "i tan te chuan ka in zir zel mai ang chu" Akash ka u alo kal te ve tak tak nih chuan buaina lian tak kan hmachhawn a ni mai engtin nge niang? "khawngaih tak in tiang kha sawi rih suh thil ei phawt la, i ei zawh hma chu ka sawi pui dawn lo che chuan ka ngaithla bawk lovang"tih pah chuan min rawn barh ngal a ngawi rwng chuan ka ei ve mai a, ka hlauhthawn nen tinge Akash hmel ah hian hlauh thawnna a awm mai lo pawh nilo in ka nu leh pa lo kal tur chu a phur hmel zawk hi ka hrethiamlo, a ngaih anga awlsam a ni dawn silo hrilhfiah dan pawh ka thiam tawh silo. "honey lung ngai suh aw nang chuan i chhungte hmachhawn i hreh tak zet tih ka hria a lawm mahse kei chuan ka hmu chak tawh tak zet ka hmangaih hring tu te keh enkawl tu te hi lawmthu hrilh ka duh" hui ham Akash tinge engmah i hriatthiam theih loh le? Lo phur viau na chhan tur a awm lo nangmah lawm tur a lo kal tur an ni lo kan inthen theihna tur in min hruai tur in an lo kal dawn tih hi hrethiam rawh ka tap lo chauh ka mittui a rawn hnam a "Hei hei hei honey ti khan awm suh i mittui hi ka hmu duhlo i hlim hmel chiah hmuh ka duh, i nu leh pa bul ah chuan ka hmangaih zia che leh chan che ka phalloh zia ka hrilh dawn a lawm mipa diktak in mipa tak a thu a sawi chuan an awih em em ang min ring lo a mi? "
Akash ka rin loh vang che a nilo, tlan bo mai ang an rawn thlen hma hian mawh tlan bo ang ka hmai ka hup a ka tap zawih zawih a "Bebe tlan chhe tur khawp a dawih zep ka nilo a, tlanbo ngai khawp in engmah kan ti sual lo, engkim ka ching fel vek ang tikhan awm tawhlo hram rawh ka hmangaih che a ka chan dawn lo che kan inthen dawn lo tih ka tiam nawn leh a che tap tawh suh aw"tih pah chuan min rawn kuah a,Akash ka ring che lawm ka hmangaih che ka tih lai tak chuan Paula a rawn lut a "Angel i chhungte an rawn kal a mi? " awww kal e min rawn hruai dawn "Angel ka bialnu vang hian nangmah nena kan in kar pawh a tha lo tih ka hria mahse kei chuan i lak ah thinrimna leh hiatna che ka nei miahlo nia, i dinhmun pawh ka hrethiam ka khawngaih bawk che, i u in an lo kal tur thu min rawn hrilh a khawi ah mah chhuah tir lo tur che in min ti a mahse Angel in tlanbo duh nih chuan" ka nui sak a Paul ka lawm e min hriatthiamna leh ngaihsak na ah chuan mahse tlanbo tur khawpa dawih zep kan nilo. Paula pawh chu a rawn nui ve sak a "a tha tiang tur kha ni, mahse in lam ah ka tang reng a nia aw.... Hmangaihna hian ram ri a kham ve silo lawm, hmangaihna ah chuan in pum pek a ngai huaisenna neih a ngai nia aw, engkim tuar huam la ti chuan a harsa lo mai ang" awle Paul ka lawm tak zet nang ang thian ka nei che hi ka vannei tak zet mahse innu kha chu hrilh fiah ve la tha viau ang ka ring "tehreng mai niton kan in hrilh fiah ve a lawm ka lo tum leh ang"a room lam ah min luh san nghal a.
Paula nen hian in khat ah cheng mahila a bialnu a rawn riah ve reng vang hian han in kawm a ti ti na hun pawh kan nei ngailo mahse min hrethiam tu leh lam tang ka nei tih ka mamawh hun taka ka hria hi ka lawm tak zet a ni. "bebe nimin tang ka thawmhnaw hak ngai ka la ha char char a, ka fresh tawh thlawt lo, ka va hawng a nga ka va in thlak lawk a nga ka lo kal leh nghal aang aw" Akash an lo thleng dawn tawh ang "awle awle ka hria lawm ka rei lovang" ka nu leh pa lo thlen hun ah engtin nge ka hma chhawn ang? Akash chu lo kal tawhlo tur in ka ti zawk dawn em ni? Nge kan pahnih in kan hmachhawn dun zawk dawn? Paula room ah chuan ka va lut a phone alo hmang mek a oh Paul sorry nakin ah ka lo kal leh mai ang "aih a ngailo lo kal rawh kan nu lawm, hei ka dah dawn" Paul engtin nge ka tih ang? Akash kha hetah lo kal leh se a tha ngem? nge keimahin ka hma chhawn dawn? Ka chhungte ka hmachhawn hun ah enge ka sawi ang? Kan pahnih a min hmuh dun chuan thil a buai mai mai zawk a ngem le? "Angel thurawn pek ngaihna che ka van hre biklo ka ngaihdan hi a tha ber a ngem ka hre bawk silo,ka rilru mai mai ah chuan an lo thlen lai a Akash lo awm ve chuan buaina pun lun mai mai ngem aw ka tia leh lam tak ah Akash a awm ve chuan Engkim in pahnih chungchang a hmangaih zia che amah khan ti lang se a fuh zawk ngem te ka tia ka hrethiam bik lo" Paul ka hlauthawng tak zet U Mama lo kal tel ve kher tur hi ni ka buai na chu a khawih leh duh tak tak ngei ang ka nu leh pa ringawt chu nise tih dan pawh ala awm deuh a Mama tel ve chuan kan phek buai leh vek ang tih ka hlau tak zet, "Angel lungngai suh i lam ah ka tang reng a nia aw hlauthawng lutuk suh aw engkim a tha leh vek ang"
Akash i awm hi nge tha ang i awm loh? "ka nu leh pa pawn tiang zawhna chiah kha min zawtba mahse i nu leh pa te ka hmuh loh chuan engtin nge ka hmangaih tello a ka awm theih loh thu ka hrilh theih ang" A nih chuan an lo thlen hun ah ka rawn text che nga i lo kal mai dawnnia aw "awle mahse thil pakhat min tiam rawh"eng thil maw "i lungawi lo viau ang tih ka ring mahse i chhungte kha hlim tak in lo dawn sawng ang che aw" awle ka lo tum dawnnia zan dar9 vel ah chuan an rawn thleng ta hlawm a Paulan airport ah ava hmuak a nidang ang chu nise phur takin airport ah ka hmuak ve ngei ang mahse ka ngam ngang lo a ni, in lam ah eirawng ka lo bawl a ka nu peh pa hmel mawlh chu hmuh a hreawm tak zet tiang ang em em a an lungawi lo hmel hi ka la hmu ngai silo, an rawn lut a an mahni pawh ka melh tha ngam lo in chau em?in ril tam em? ti a ka zawhna pawh tuman min chhang lo an bag chu room ah ka seng lut nghal a Akash lah chuan min lo text ve chhen bawk si mahse chhan pawh ka chhang ngam lo, khawvrl a ka hun tawn tawh a hreawm ka tih ber tum leh ka chhungte ka thlak hlelh loh ber tum a la ni hial ang. Ngawi rengin chaw ei ka siam a anni pawh chuan engmah sawi lo chuan an rawn kil ve hlawm a chaw ei chhung pawh hian tumah kan in be lo, lem a har duh ngei mai chaw kan ei kham a thleng ka silo zo chu ka Pa chuan "kan bul ah hian rawn thu teh"dam dap hian a rawn ti a a ngaihthlak chu hrehawm lo mahse ka ngam pa chuanglo inthlahrung deuh chuan an bul ah chuan ka va thu a "bawihi enteh kan hmangaih na che hi i hrethiam lo chu ka tilo mahse kan thinlung nat dan tur hi min hrethiam zawk teh, nang lo fanu kan neilo a kan awh em em mahse neih pawh kan rin tawh loh hnu a piang leh i ni a, kan lawm em em a i duh zawng tawh phawt chu tih sak loh che kan nei ngailo mahse hei tuna i thil tih mek hi chu kan pawm theilo chhungkaw din thu hla a ni a, hepa hian a hmangaih hauh lo ang che thil a pawi thui hma hian kal san zawk rawh nakin ah ila in chhir ang"
ka pa Akash hi inhre lo a ni mi bum hmang a nilo sin,ka hmangaih tak zet keipawh hian hnam dang ngaihzawn hi ka tum ngailo ka mang ah pawh ka mang duhlo mahse ti khawp a min hmangaih tu hi ka dam chhung hian ka tawng leh tawhlo ang, Pa Akash tello chuan ka awm theilo ang ka then theilo, ka in chhir ngailo ang khawngaih in ka mittui chu a sur zung zung a, ka nu chuan"in lo in hmangaih pawh a ni thei mahse bawihte thil i dawn thuilo a ni ngaituah chiang teh sakhua a in ang lo a nang christian i ni a kristian tan sakhaw dang neih chu I Pathian phatsanna lian tak a ni sin I pa hi enteh kohhran upa a ni a, a fanu in hnamdang sakhaw dang pasal a han nei tur chu mi ten engtin nge an sawi ang, Chawhmeh leh in cheina engkim kan society nen a in mil lo leh in rem lo lutuk chu a buaothlak thil tih chi a nilo mahse chung zawng zawng ai chuan I sakhua kan Pathian nung kal san in sakhaw dang i vuan tur hi ka ngai ngam lo"ka nu pawh chu a tap zawih zawih a an thusawi hi engkim a dik vek hnialna tur ka neilo mahse engtin nge niang Akash hi engtin nge ka kal san theih ang? Paula tan pawh ka lam han tan a min han puih vak ngaihna a awm bik silo ngawih reng mai bak tih theih a nei silo doorbell a rawn rik chuan Paula chu rang fahran in a tho a kawngka chu ava hawng a ka hlauhthawn ang ngeiin Akash chu a rawn lut a, keini mittui nen a kan awm laiin a rawn la nui lut sung zui, ka hmelhriat tir ngam a ngem le? Ka tih lai tak chuan thlalak vel a a hmuh fo tawh an nih vang leh kan lo nghah reng te an nih vang chuan Akash chuan chibai te a rawn buk a "Akash ka nia hrilh hmasa lova ka rawn kal chu pawi ka ti hle mai mahse ka hmu che u hi ka lawm tak zet,in chau em" ka rilru chuan Akash zan in tan chuan i over mah mah, ka u lah chuan alo melh rum bawk si ka rilru ava han hah tak em!
##################
Tuman an chhan loh vang chuan ka khawngaih tak zet a hrilh hai lutuk hmel chuan min tina ni, a nu leh pa ten a min dawnsawn dan leh ka nu leh pa ten an lo dawn sawn dan in anglo lutuk chu a hrehawm tak zet Akash lo kal rawh hetah hian lo thu rawh tih pah chuan thutna awl awm chhun Mama bul chu ka kawh hmuh a,hlim gmel chu a pu reng mai a hepa hian ka chhungte an lawm lo tih hi a hrethiam ve lo mawnile? "Kan sawm pawh ni miahlo in mi pawh hrilh lem lovin i rawn kal a lo lawm dan che kan thiam lo a ni" Mama hi chu aw lehkha thiam ve si tinge hetia a awm thin le a lungawilo nih pawh in hetiang em em a tih tur chu nilo sin le.... Paula chu alo in rawlh vat a "in lo kal bawk sia a hmuh chak zia che u a sawi thin sia jeimah in ka va ko ve tawp a nih kha " A hun tak a Paula rawn in rawlh chuan boruak a ti dai khawp mai.
Ka Pa a rawn tawng chhuak ve ta "Akash i lo kal chu a tih zia khawp mai zan in ah hian Angel nen in in kar hi sawi fel ka duh, i hmel ka hmuh hma kha chuan i hming ringawt hian ka thinlung a ti na tak zet mahse i hmel ka han hmu a ka huatna che kha chu a awm ta lo mahse chumi vang chuan ka fanu hi i hnen ah ka hlan phal ka ti hauh lo, duh lohna tur che engmah kan neilo mahse kan sakhua leh culture vang zawk a ni chu chu i hriatthiam ka beisei" Ka Pa in chutia pang ngai taka a han be thei chu ka lawm a beiseina tlem ka neih phah "Sir, ka hrethiam lutuk mahse khawngaih tak in hei hi min hriat sak ula ka duh khawp mai Angel hi khawvela thil dang zawng aiin ka hmangaih a ka duh a tello chuan ka nun hi engmah lo mai a ni ang, khawngaih in min rem tih sak hram rawh u A ni ka neih theihna tur nih chuan in culture leh sakhuana chu ka zawm ve mai ang" he thu kher hi chu a sawi ka lo ring ngailo a sin a nu leh pa ten engtin nge kan sakhuana a rawn zawm em em chu an rem tih theih ang le? Akash i nu leh pa i rawn phawt lo ang maw? "honey puitling ka ni tawh a, ka thutlukna chu keima siam tur a lawm ka nu leh pa ka zah loh vang ni lovin ka nun a ka thutlukna tur zawng zawng hi an mahni ka siam tir zel chuan ka ti fuh lo ang, tihsual palh lo awm ta se ka dem em em anga mahse keiman duh ka thlang sual a nih chuan ka nu leh pa te ka dem ngai dawn lo sin" A thusawi chu dik ka va han ti tak em mahse tih hi a ngai leh thin "Akash, kan fanu tan a i in huam na vang hian kan lawm tak zet keini sakhua leh in sakhua chu a in persan lutuk tlat rinna tello chuan a theih loh"
"Sir, sakhaw dang a in pek hi kan tan pawh thil theih a ni bik lo mahse ka hmangaih ka chan ai chuan eng sakhua pawh ka pawm mai tur a ni"a tho hluai a ka pa ke zawn ah chuan a thingthi ta rup mai "Sir, khawngaih tak in Angel hi min lak sak suh ka hmangaihna hi in ringlo a ni maithei mahse min rin theihna tur nih chuan engpawh ka ti ang, Amah tluka hmangaih hi ka nei leh ngai tawh lo ang" Akash tho rawh khatia tih kha ngailo tih pah chuan a ban ah chuan ka va chelh a,ka nu lo in sut feih feih ka hmuh chuan mak ka ti.... Ka u ka hlauh em em pawh tui ang a nem zo ta engmah thinrimna a hmel ah a lang tawh lo ka pa in, "Akash khawngaih tak in ti khan min ti zak lul suh, kan fanu hi i phulo i hmangaih lo kan tihna ni lo mahse kan dinhmun leh kan harsatna chu i hriatthiam kha khawngaih in tho rawh"tih pah chuan ka pa chuan a kai tho a "Bawihte, hmangaihna hian ram ri a kham lo ti thin mahse kan sakhuana leh kan hnam hian a kham si a bawihte in dinhmun hi ka hrethiam mahse dinhmun in a zir loh chuan mahni in adjust ve mai a ngai a ni"
ka nu.... Ka tawng chhun zawm theilo chhuat ah chuan ka thu hnawk a ka tap zawih zawih a, ka chhungte awmlai pawh a zah zo lo a chhan chu Akash hian ka mittui tla hi a hmu theilo a ni min rawn pan nghal a min kuah bet a "honey khawngaihin in sum teh, hetia i awm hian thil iti harsa zual a nia, theih tawp ka chhuah ve mek a nih hi min ringlo mi? Ka la beidswng hleinem a vawikhat na chiah a nia, vawi khat chiah a nih hi ka la hmachhaen, i hriat kha i mittui tla ka hmu theilo i mittui hi ka chak lohna a ni ka tih kha, chakna leh beiseina min pe rawh" kan boruak chu a hrehawm tak zet tinge Akash ka lo tawn kher che le? "Bawihte ti khan awm suh, i nu leh pa leh i unau te hian i hlimna hi kan duh lo a ni lo mahse eng thu tlukna nge i nu leh pa hian kan siam chuan ang"Ka pa in a rawn tih chuan ka thinlung hi a tui ral vek ni mai hian ka hria. Pa, a nih enge ti ila min duh ber? Akash ka then hian in hlim dawn a mi? Nie, in hlimna tur thil ka ti ngailo tih ka hria nangni chuan ka hlimna tur in engkim min tih saka kei chuan engmah tih ka nei ngailo tiraw? In hlimna tur a nih phawt chuan kei chu rilru na tak pawn awm ila a pawi hleinem Akash chu ka then ang.
Akash chu a rawn meng phawk ngang mai "honey nilo tiang chuan kan in then theilo tinge min ring a ni lawm ni? engkim siam that ka tum mek a tinge min beidawn san leh si?kei chubka la beidawng lo a sin" Akash ka chhungte hlimna tur nih chuan keichu na tak pawn ka awm mai ang. Ka chhungte leh nangmah ah duhthlan a ngai a ka chhungte ka thlang zawk min ngaidam rawh Akash ka hmangaih che" Ka thi awrh lai Akash nu min pek ngei mai chu ka hlip a Akash kut ah chuan ka va dah a I nu leh pa hnen ah khan ngaihdam min dil sak dawnnia... "honey khawngaih in tiang chuan ti suh"
##############

Akash thusawi chu ka ngaithla thei tawhlo ka room lam ah chuan ka tlan phei a, ka thawmhnaw chu ka siam nghal buan buan a ni e, hetianga ti tur ka nilo a sin mahse Akash tlawm lutuk kha ka hmu reng thei tawhlo a ni "khawngaihin Angel hi vawi khat chiah ka biak min phal sak rawh u"Akash an a tih ri chu ka hre phak a hmuh leh ka duh tawhlo a hmel a mitmeng ka en ngam tawhlo a ni kawngka khar tum a ka phei chu Akash chu kawngka biang vuan chuan alo ding a, aw a mitmeng a tuarna leh hmangaih na kha ka hmuh hmaih hauhlo a hmeichhe hmangaih hi ka lo nep em a ni "Honey min kal san suh hi ka lo ring miahlo a sin, harsatna chu kan pahnih in kan hmachhawn zel tur ah ka lo ngai a, bul min tanpui zet a mahse a tawp kan thlen hma in min let san leh mai i tum si, ka hmangaih na che hi a tawk lo vem ni? Hei bak a hmangaih leh zual ngaihna che pawh ka hre tawhlo mahse duhdan i nei nih chuan min hrilh la i duh dan chu ka zir mai tur a nia mahse min kal san a maw? " a mittuo lli rawn luang ngiai ngiai chu ka va melh zawk a ka en nawn ngam tawhlo. Ka thawmhnaw chu ka khung mawlh mawlh a ka tawng chhuak ve theilo sawi tur leh sawi duh ka ngah lutuk mahse huaisenna ka neilo nge ka duhlo nge ka ka hi a chip tlat, mahse ka mittui chuan ka sawi ngai lovin engkim a sawi si hruk sen a ni love, min rawn pan hnai a ka hma zawn ah chuan a rawn thingthi rawp a "Angel i tello chuan ka awm theilo khawngaih in min kal san suh"Ka kut ah chuan a rawn vuan a chet pawh ka che thei tawhlo ka din ngai chuan ka ding reng a ka mittui chu ka kut vei lam chuan ka hru leh zeuh thin "Min lo hmangaihna hi tiang zat lek hi maw lo ni? Nge min lo hmangaih ve miahlo? Chu chiah chu ka zawt tawh ang che thudik min hrilh la i duh dan hi zah sak tak che in ka kal ang" Nilo, Akash ka hmangaih che sin khum ah chuan ka thu hnawk a ka tap hawm hawm a.
"Min hmangaih si chuan yinge min kal san i tum? Ka tello in hlim takin i awm thei dawn a mi? Kei chuan ka theilo mahse ka tello a i hlim zawk dawn a nih phawt chuan ka kal san ang che kumkhua tan mahse min hmangaih ve a ka tello a i hlim thei dawn lo nih chuan khawngaih in min kal san suh" Akash kal san che hi ka duhlo mahse enge ka tih chuan ang min hringtu leh min enkawl seilian tu ka nu leh pa leh ka unau te ka thlauhthla thei bik silo, nang ka then thei silo che mahse khawngaih in min ngaidam rawh ka nu leh pa rilru ka ti na thei lo a ni...... Khum ah chuan a rawn thu kang a ka dar ah chuan min rawn kuah a "bebe ka hrethiam e ka hrethiam lutuk che i tan chuan phurrit leh harsatna thlen tu mai ka lo ni e, min ngaidam la hlim takin i nun hmang la min rawn hre reng suh ang che, ka hmangaih che tih erawh min hriat sak ve thin dawnnia"ka chal ah chuan a rawn fawp a min chhuah san ta.... Ka thawmhnaw pawh engmah ka siam tawh lo chhuat ah chuan ka thu a mittui nen chuan ka melh ngai chu ka melh ngawt ngawt a, ka tho thut a fridge ka hawng a beer kan lei sa bottle 4 lai chu ka la a, ka room ka kalh nghal a pawn lam ah ka nu leh pa ten min auh lawm lawm te chu ka hre reng kawngka an rawn chum bawk a mahse ka ngai pawimawh lo ka savawm chu ka in mial mial a, ka khum hnuai ah ka kut ka va zen luh chuan bottle ka khawih fuh ta hlauh mai ka han en chiang a zu pangngai a lo nia mak ka ti deuh hlek na in Paul an an nu hriat loh a ka khum hnuai a alo thuhruk a ni tih ka hrethiam nghal mai, rui chhum hmawk ila tih chu ka duh ber, ka hawng a beer nen chuan ka in chhawk deuh sek a ka chhungte erawh thawm an la nei reng a ka nu in tap tuau chung a "bawihte lo hawng hram teh khawngaih takin kan sawi tha leh dawnnia" ka nu engmah sawi that theih a awm tawhlo ka hmangaih ka Akash chu a liam tawh kumkhua tan ka ti sep a.
enge ka rilru ah thawk thut ka hrelo, sual in min bei nasa ngei mai nun chak na pawh pakhat mah ka nei tawhlo in tih hlum duhna chuan min rawn tuam ut ut a, ka hawi kual ruai a chutih lai tak chuan ka phone a rawn ri a text msg a rawn thleng a " saying goodbye is the most painful way to solve the problem...Remember one thing Love requires sacrifice.... So, I'll go bit I know I'll always love you, take care" Akash msg ka han chhiar zet phei chu ka puak keh vek dawn hian ka hria ka thinlung hi chemte a vih ai pawh hian a na zawk, ka kawr awm chu ka pawt a ka kun a ka tap tlawk tlawk a "Akash Dont wanna live without you...... I'll always love you till my last breathe" chu thu ka thawn zo chiah chu ka room a ka bakcheh te reuh te chu ka la kang a ka kut chu ka tha neih ang ang chuan ka zai a, a thi te chu ka en reng ringawt a nat leh nat loh pawh ka hrethiam lo ka thinlung nat zawk vang a ni mahna minutes 20 hnu vel ah chuan ka tap thawm pawh hriat tur a awm tawhlo ka thisen chu a chhuak nasa lutuk te pawh a niang engmah ka hre mumal tawhlo.
ka room kawngka ri bur chu ka hre ruai ruai a, ka chhungte kham ka tah reng avang khan min ngaituah viau mahse hetiang ang thil ka tih duh an ring lo a niang keipawn tih ka tum sa bik lo, ka reh rei ta lutuk leh ka thawk dan dik tawk lo thaw hrawk hrawk chu ka nu leh Pa min hrechiangtu leh Doctor ve ve tan chuan hai rual a ni lo a niang ka room kawngkhar chu an rawn ti chhia a, kei chhuat ah thisen nen ka lo mu dang bai mai an hmuh chuan ka nu leh pa rilru nat dan tur kha ka ngaituah pui thiamlo zawk. Ka u in min pawm kan lawp tih bak hriat ka nei tawhlo ka harh leh chuan room var vek leh thianghlim em em ah hian ka lo mu reng a ka kut vuan chung a ka khum a lo bawk chu ka han en a Akash maw engtin nge ka la dam nge Akash hi a thi ve zawk? Ka kut ka han ti che chu Akash chu a rawn hawi chhuak vat a "Engvang in nge hetiang thil hi i tih? A mit sen rum a min melh pah chuan ka kut chu a fawp a
kei hi ka la thi lo tawp a nih dawn hi.... khawnge ka awm a? "hospital ah i awm i tha lutuk tawh hlauthawng suh aw, i bul ah kan awm reng a nia, ka kal san tawh dawn lo che tih hre rawh min pet chhuak mahla ka kalsan tawh dawn lo che"ka kut vei lam ka ti che tur chu ka lek kang thei reng reng lo mai ka han en chiang a an lo tuam deuh bur a thil awmdan ka hrethiam ve ta, ka rui sual deuh a ni ngei ang engmah ka hre thui tak tak theilo na in ka in zai lai kha chu ka la hre ruai ruai, Akash an ka chal a rawn fawh lai tak chuan ka nu leh pa chu an rawn lut ve nghal a "bawihte i lo harh tawh maw? I tha vek a nia engmah hlauhthawn tur a awm lo aw,i bul ah Akash kha a awm reng a a kalsan tawh dawn lo che keini pawh i tan kan awm reng a nia aw"ka nu in nui sang a a rawn ti chu ka awih theilo eng thil nge thleng ta ngai ka chung ah an thinrim miah lo a maw?
ka nu leh pa in ka biang ah min rawn fawp ve ve a, lunch kan va ei ve lawk ang "Akash nang ni enge in duh ve ang"Ka pa in a rawn tih chuan ka mumang nge tun a thil thleng hi ka duhthusam mai mai zawk le? Ka nu leh pa tak tak kha chu an ni si a maw? Tinge hetiang hian an awm le? In tih hlum ka tum leh an hlauh vang nge ka mumang ka hrethiam lo "In duh duh kha min lo lak sak mai rawh u"nui sang chung a Akash an a han ti te chu mak tihna leh hlauhthawnna hian ka khat, Akash eng thil nge thleng tuna ka thil tawn mek hi ka mumang a ni tih min hrilh rawh "Honey i mumang ni tur an i duh em ni? " Ka mumang a nih pawn harh chhuah leh ka duh tawhlo "I mumang a nilo dear engkim hi a tak vek a ni e, hlauhthawn tur engmah a awmlo"a nih leh ka nu leh pa kha tinge khatia an awm si. Akash chu a nui deuh sak a min chhan leh hma chuan Paula chua rawn lut a "ka thawh rim rah a nih kha" a awm zia ka hre hlawllo eng thil nge thleng min hrilh teh u ka pangngai tawhlo zawk em ni? "Tun hun hi i pang ngai lai ber a ni e"ka sam rawn tuai pah chuan Paula chu kan bul ah a rawn thu a
"Nizan khan i thawm kha kan ngaichang reng a kawngka bul ah kan ding deuh reng hlawm a, i tap thawm kha kan ngaithla reng a mahse i reh ta vang vang a i thawk dan a dik ta silo a, i nu leh pa phei kha chuan an hlauthawng tak zet kawngka tih chhiat an rawt a kan rawn lut a thi hnuang in chhuat ah ilo let reng a, ka zu thuhruk ilo in kher kha chu ka tlawh chawrh tep che a nia" fiam thu a rawn thawh leh hman hram hepa hi chu aw.
"U Maman a pawm che a hospital kan tlan nghal a i vein i lo zai thleng lo deuh hlek a harhfim lang chuan i zai thleng ngei ang ka ring tha i neih loh vang a nih kha ka zu khan a chhan che nih kha, Akash ka phone nghal a A nu leh pa te nen an rawn tlan ve nghal a, a bak chu Akash kha zawt ve tawh rawh ka hriatpui tawh lo e" I zu rim chhe zet leh tui lo deuh kha in lo ilang chuan tiang hian ka awm awm tawp silo a nidang ah pawh ka room ah thukru leh tawh ngai suh ang che. Paula chuan i that tawh tho kha in biak te pawh in duh ang tiin min chhuah san ve nghal a "Paulan min lo phone khan pick pawh ka tum lo in ah ka awm a zu in ka tum a ka thlit lai tak a nia, ka ngaituah em che a i chung ah thil tha lo a thleng a niang ka tia ka pick hram a ka hlauh ang ngeiin a thleng ta reng bawk a,ka nu leh pa nen kan rawn tlan nghal a kawng lak ah pawh tumah kan in be tawh lo, ka rilru hah hman zia kha min kal san mahla hlim tak leh hrisel tak in awm la ka duh a chutia i awm a nih chuan ka ti buai ngai lovang che ka tia mahse i nunna hi i ti tawp a nih chuan i thlan thleng in ka zui ang che, ka nu leh pa ten i nu leh pa te mittui tla zawih zawih in an bia a kan in hmangaihna hi ti chhe lo turin ka nu in kut suih meuh in a dil a chu chuan an thinlung a hneh nge i thil tih vang zawk ka hrelo an rwm ti tawh a, kan fanu hlimna hi lawm pawimawh ber in chung ah leh kan fanu chung ah thil kan ti sual a ni tiin i pa in ka nu leh pa leh keimah ngei ngaihdam min dil a sin"

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Ngaia
Site Admin
Posts: 14458
Joined: April 30th, 2016, 4:07 pm

Unread post by Ngaia » May 12th, 2016, 10:32 pm

LOVE REQUIRES SACRIFICE - LAST

Akash chu thil chu engtin nge a thlen theih zawk le? Ka ring theilo "hmangaihna hian thil a tih theih zia hi hmangaihna chuan in hlan na leh in pumpek na a keng tel a chu thil chu kan ti ve ve a kan in hlanna kha thil tha ber angin lang lo mahse i nu leh pa lawm zawng siam i tum na leh an tana i inhlanna khan kan tan rah tha a chhuah zawk a ni, i kut i zai vang a nilo mahse min hmangaih em em chung pawh a i nu leh pa suh dan lungawilo tak leh rilru na tak chung pawh a zawm i duhna leh kei aia an ni i thlanna khan an thinlung a hneh zawk a ni" Akash he thil hi chu ka mumang ah pawh ka la mang phak ngailo a sin Ka hmangaih che "Dear ka thinlung zawng zawng in ka hmangaih che"ka hmui dang bei ah chuan a rawn fawp a ka lo duh thawh ve si chuan ka kut na ka lo theinghilh leh hman pek a,ka kut ka han phar tur chu ka rak deuh thawt a "oh oh oh ka tihpalh lutuk i tha em? " ka nui deuh sak a Akash i bul a ka awm hi chuan ka na pawh hi ka hre chang thin lo a ni "I dam that hun chuan i chak lo viau ang mawle" Kawngka rawn rik na lam ah chuan kan hawi phei rual thawt a "Wow in va hmuhnawm ve le ka fapa leh ka monu hual chu an in hmeh tak zet"nui huah huah chung a Akasha pa in a rawn tih chuan ka lai kher mai "Enge i an tawh? A la na em?" min lainat tak a Akasha nu in ka bula rawn thut pah a ka kut a chul te chu ka nu leh pa chuan an lo thlir reng a Aunty ka tha lutuk tawh e, min ngaituah suh u a na tih pawh ka lo hre tawh hleinem ka tih chuan ka awih lo kher mai Ka pa in "a damdawi a bul ah a awm reng a a na chu engtin nge a hriat teh lul ang ni"Ka pa ka ti ringawt a. Akash nu chuan "tun ah chuan keini chhungkaw hmih in pumkhat ah kan in siam vat a ngai a ni, in hriatthiam lohna kan neih zawng zawng ah khan in ngaidam tawn ila he hospital lungngai taka kan pan hmun atang ngei hian hlimna nen kan haw ngei ka beisei"ka nu melh pah chuan a han ti a "kan fanu hlimna tluk a duh kan neilo, ni e kan tan chuan hnamdang leh sakhaw hran neih chu thil thianglo a ni a mahse kan hnam dan hian a phuar ve thei ailo a ni kan fate in hmangaihna hi mahse kan sakhaw dan leh kan hnam dan chu vawng nung reng turin kan duh tak zet" Ka nu in a han tih chuan ka thla muang huai a nui sang chung chuan Akash chu ka han melh a hmui phun hian "ka hmangaih che"a rawn ti chu ka thinlung hian a mamawh diktak mipa chu a tawng ta a ni tih ka hre thar leh ta mahse Akash chu alo in rawlh vat a "Auntie in sakhaw dan leh hnam dan hi a kalsan ngailo ang tih ka tiam a che chhungkaw hrang ve ve sakhua leh hnam hrang ve ve kan in zawm dawn a nih ngai chuan kan dan neih sa ve ve atangin a thalai kan in zir tawn a nga kan zawm bawk ang chuan sakhuana thil bik ah kha chuan rinna a ni a, keichu ka rinna lam lam ah ka kal ang in sakhua pawh ka zir chiang a nga chuta rinna nghet ka nei thei a nih chuan keichuan eng sakhua pawh zawm ka hnial lo mahse chu in sakhua Christian na chu ka neih ve atana in duh a nih chuan A hmasa ber atan chuan in sakhaw hruai tu ni bawk ka uncle khan min hrilh fiah a min zirtir ka duh a ni" chu thu a han sawi chuan ka pa mitmeng a lawmna kha ka hmuh hmaih hauh lo, A tan chuan thlarau bo hruaina chance tha lutuk Pathian in a hawn sak ah a ngai hmiah phur tak maiin "Ka fapa tehreng mai kei chuan ka thil hriat leh ka rin hrilh che hi ka tih tir a nia mahse ka mi rin Ka Pathian hian beidawngin a siam hauhlo ang che tih ka tiam a che, hna a thawk ngei ang"tih pah chuan ka pa chuan Akash chu a rawn kuah a lawm vang hian biang ah mittui a luang lo theilo. Kan nun ah leh kan hun tawng ah thil thalo tak kan tawn chang leh kan dai fuh loh chang vawi tam tak a awm thin mahse chu thil tha lo chuan min rap bet tur a ni lo, thil tha lo pawh a awm phal tu KAN PATHIAN hian thil tha zawk ah engkim hi a siam in a sin thar thei a ni. Akash hian Kan rin Pathian hi ala nei ve ngei ang chutah zet chuan kan lawm a kim tawh ngei ang. Akash nang ka lo tawng vhe hi ka in chhir lo ka in chhir ngai hek lo ang Akash ka hmangaih tak zet che ka tih chuan "Nang ang hmangaih theihna thinlung min pe tu hnen ah hian bat ka nei a ni chu ka ba ka rulh theih dan tha ber chu ka hmangaih hi a harsat leh hreawm lai ber a chhiat lai ber pawh a hmangaiha enkawl a damchhung hun a nuam emaw a hreawm ah pawh nise a tan ka awm zel ang, Angel ka hmangaih che" THE END

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Cecilia tiny
Posts: 1
Joined: May 23rd, 2016, 7:47 pm

Unread post by Cecilia tiny » May 27th, 2016, 6:02 pm

Ava Han gyhnom ciagkuag tak

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

ADVERTISEMENT (A hnuai a milem hi a nia hmeh zeuh tur chu)
Post Reply
  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 30 guests