LET ME LEAVE BY Mawitei Bawihtlung (Completed)

Moderator: writers

Ngaia
Site Admin
Posts: 18876
Joined: April 30th, 2016, 4:07 pm

Re: LET ME LEAVE BY Mawitei Bawihtlung (Completed)

Unread post by Ngaia » August 29th, 2021, 1:39 pm

THIS IS NOT GOODBYE

I can see it in you're eyes
That you are restless
The time has come for you to leave
It's so hard to let you go
But in this life I know
You have to be
Who you were made to be
As you step out on the road
I'll say a prayer ,so that in my heart
you always will be there

This is not goodbye
I know we'll meet again
So let your life begin
Cause this is not goodbye
it's just “i love you "
To take with you
Until you're home again



Kevin lutolf ka hmangaih reng ang che ,engtikah emaw chuan kan intawng leh anga ,kan thihhnu piahlam ram a ni tawh thung ang ,chutih hunah chuan ka hmangaih che ,ka ngai lutuk che Nana min lo tileh ngei ngei rawh aw .






Ka mipa hmangaih hmasak ber ka channa a vang hian ka hringnun hi a nuam ngai tawh Dawn loa ,I hmunruak hi tumah in an hnawhkhat hek lo ang ,Kevin ka hmangaih ka rawn zui thuai ang che min lo nghak reng rawh aw .




CHAPTER 14








Ka nun chu a ruaka,chaw ka ei theilo a ka mu tlem hle bawk ,hawi kual ila a sulhnu hlir ka hmu a ,ka ngai in ka tap leh nge nge thin ,a tello chuan khawi hmun mah hian min tihlim zo lo a ,lo let leh se min kuah leh se ka ti ,Kevin ka hmangaih ka ngai lutuk che hi ka thi mai dawn in ka hria .










I bula awm ka la kham lo a sin ,intualah chuan chhuakin pool bulah te chuan ka ding a ,engkim chu a mitthlaah a rawn lang nghal uar uar a ,ka tuicheng lai min rawn tihbuai lai te kha ,ka mittui bawk a chhuak leh ta ,van lam ka en a ,boruak a thiang kuk a ,sava leh thlawhna te chu an lang dalh dalh a ,ka ngai ani ka thinlung lalpa kha .









Ka hla duh em em mai ,this is not goodbye " tihchu ka ngaithla leh ta ,ni e engtikah emaw chuan kan la inhmu leh ngei anga ,chutih hunah chuan buaina leh harsatna awm tawh lo in kan awm dun ve leh mahna ,ka hmangaih ,thli a lo thaw a ,nipui boruak thiang kuk hun min hman pui Turin I awm ve tawh silo .







Kan naute pawh a piang ve tep tawh a sin ,Kevin hmuh i chak em em thin khan khawvel eng a rawn hmu ve Dawn a sin ,mahse tinge nangber i reh tak vang vang ni ,alo pian ruala pawm a ,kei duat taka min chula min fuihtur ten ka mamawh dawn che a sin ,khi chhum awmna chungah ,khawvel dangah chuan kei min hre Chang lo lekin I awm nge min lo thlir ve reng zawk.










Min lo thlir a nih ngai chuan i ngaia ka mittui tla hi i hmu ngei ang tiraw ,tinge hringnunah hian thihna hi a awm loh theihloh le ,mahse kan duh a kan duan a ni mawlh silo ,ka mafia boss kha ngaiin au mah ila ka au eih zo tawh lo a ,a kuah thlahlel em em mah ila ka kuah thei tawh silo .









Ka nu leh pa pawh jailah dam chhung tang tur a an chungthu rel a ni a ,inrawlh ka tum lo inrawlh tur lah in tha ka nei hek lo “ madam chaw ei a hun ,lo lut tawh la " ti a Stella in min rawn biak chuan ka lo nuih lui sak a “ Stella min ngaih ve I ring em " ka tihchuan tahchhuah hmel si ,nuilui sang chung hian “ boss chuan a ngai em em ang che ,alo thlir reng Dawn che alawm.









A lo nghak reng bawk ang che " tiin a nui lui sak a ,an ni pawh hian Kevin kha an chungah tha vak lo mahse an ngai ve hle tih ka hria ,ni e min lo nghak ngei ang chu chu ka chiang a ni ,ka mafia boss hi ka tello chuan rei tak a awm ngai miau silo a ,engkim ka kutah a awm a ,a company thlengin ,mahse engmah buaipui Turin ka la chak tawk lo a .







Keyden leh Patea (Kevin patea kha aw ) chu chuan an enkawl a ,valtof erawh in lamah min veng thin thung,ka tan chuan ka chhungkaw neih chhun an ni tawh a ,ka engkim an ni ,min hnem tu ber ,Valtof phei chu Kevin nen an inzui nasat vang nge ,tun thlengin hlim hmel a pu ngai lo a ,a ngawi reng thin.







Ni e tupawh mai hian sawilo mahse kan ngai ani ,van a tanga min lo thlir reng a ka suangtuah chuan ka nui hak a ,a tello a kan nun ruah zia a hmuh hian hrehawm a ti ve ngei chuan ka ring ani ,u Nana I nau kha ka tan chauh lo hauh rawh aw ,pialralah pawh ka ta ni leh ngei turin ka duh ania " tiin van lam hawi chuan ka nui sang a ,inchhung lam pan chuan kan inzui nghal hlak hlak bawk












KEYDEN POV....







Keyden madamin nau a vei a ,chuan a dinhmun hi a tha lo lutuk ,damdawiin lamah lo kal vat rawh u " Stella in a rawn tih chuan mr zayn chu ka hrilh nghal vat a ,an awmna ka zawh rualin kan tlanchhuak nghal ,madam Nina hi boss awm loh hnu a tang khan chaw a ei tlemin a hrisel lo hle a .







Kan fuihna te chuan hna a thawk lo nge ,boss bula kal a chak thu chiah a sawi thin ,boss khan a hmangaih hle a chutiang chiahin madam pawh hian ,boss I laka ka thutiam ka hlenlo ang tih ka va hlau em " tiin ka mit ka chhing a,boss hnenah Khan kha zan buaina kan tawh khan madam hi venghim tlat tur leh naute pawh enkawl turin ka intiam a nihkha .







Boss Khan a tha chhuak dawn lo tih a inhriat vang te pawh a nimahna ,damdawiin kan thleng a ,stella chuan min lo kuahin a tap hlawp hlawp reng a “ keyden alo harh chhuak lo ang tih ka hlau em mai " tiin ka awmah chuan a insut reng a ,Bloom pawh chuti tho madam hi an ngaina tih ka hria a






Kei leh Valtof in a boss kan ngainat ang chiah Khan ,doctor leh nurse an lo chhuak a nausen mipa chu ka en reng ,a hmelah chuan boss hmel a hmuh theih ,ka nui nghal suk a “ madam chu a tha em " kan tih erawh chuan thaw hawk in “ a pawi kan ti ,amah kha a hrisel lo nen theihtawp chu kan chhuah a ,mahse thisen a hlauh hnem em ani" a tihchuan kan ngawi thap a .









Stella leh bloom chu an tap nghal hawm hawm ,ka ngawi reng a ka kuta boss leh madam fa chu ka en a “ boss,madam ka tiam a che u in fa hi ka fa ang chiahin ka en anga ,inphuba la tur in ka chher puitling ngei ang ,madam ka tiam a che,mahse tinge in fa hi nang leh zel chuan i kalsan ni .








A sawi thin kha a dik a nihhi “ hei hi in mangtha na tak anilo ,ka hria ani kan inhmu nawn leh ngei ang ,nunthar kan tan leh anga ,kumkhua in kan awm dun tawh ang ,hei hi in mangtha hlenna a nilo ,min lo nghak ani ,keipawh ka kal thuai dawn ka in ,ka in nghahna ka pasal kiangah ngei Khan " a tih thin chu a thleng dik ta.











Ni e a in, a awmna hmun tur diktak boss bulah a chawl ta ,ka lawm pui zawk e ,boss madam Nina chu I kiangah a rawn chawl ve ta e ,hlim takin lo hmuak la ,khawvel dangah chuan hlim takin awm dun ve tawh mawlh ang che u ,he khawvelah chuan in tan vanneihna a awm ve meuh silo ,pialralah chuan hlim taka in awm kan beisei .







In fapa hi ngaihtuah hauh suh ang cheu ,a chhan chu pa dang a nei miau si a ,ka lo enkawl ang ,a pa nihna chu kei ngei hian ka hlen Dawn ani " tiin Stella chu pawm tirin ka nui sak a ,a chalah chuan ka fawp zauh bawk “ I fa angin I en thei angem ,a chhan chu boss leh madam Khan kan tan an thiltih kha kan rulh ngei angai ani " ka tihchuan mittui tla teuh chungin a bu nghauh nghauh a .










Madam ruang chu boss bulah ngei kan zalh a ,hlim takin an awm tawh ngei ang ,an fapa kan fapa thar chu a hmingah Nathan tih kan sa a ,a nu leh pa hming kawp ngeiin ,i nu leh pa chuan an lo thlir reng ang che a ,kei ngei hian i nu leh pa laksak tu che hremna pe turin ka zirtir ngei ang che Nathan lutolf ,I pa leh I nu lak a tanga lasawn tu che hian hlim an phu bik lo e .









Valtof te nen chuan boss te inah kan la awm reng a ,kum hnih a liam leh meuh chuan kei leh Stella pawhin fanu kan nei ve ta ,Nathan pawh a thang duhin a hrisel tha bawk a ,tawng pawh a thiam tawh viau ,kum a tlin hunah erawh he khawvel a a mah hmangaihtu te thil tawn a vangin a la thinrim ngei ang .








Boss leh madam thlanah kan hruai a ,pangpar chu kan dah thla riai riai ,kan ngai ani ni e inbe tam ngai lo mah ila ,min hmangaih zia kan hre ve tho“ boss in fapa hi a lian tawh inti em ,tunah chuan apa angin min ngai a ,ka thiltih hi in huat loh ngei ka beisei ,kum a tlin hunah erawh a nu leh pa hi ka hriattir ngei ang cheu tih ka tiam e .










Boss hlim taka in awm ngei kan beisei ,he leiah chuan intan hlimna hun a awm ve meuh silo a ,pialralah tal chuan hlim takin awm dun ula ,in fapa thanglian lai hi in lo thlir ve reng dawn ania aw .








Tunge hria Nathan lutolf hian story a nei leh lo ang tih A TAWP TA ....KA STORY CHHIAR TU ZAWNG ZAWNG TE KA TA INI PORFESSOR TIH CHU KA RAWN TICHHUAK LEH THUAI ANG LET ME LEAVE S2 hi a NI DAWN BAWK AW 😂 ,min lo chhiar sak leh vek dawn ania aw Mizo hmeichhia Sydney a awm leh sap mipa Chhelo nupui nei tawh zirtirtu nichunga tualthatthin story ani ang aw


Chuan VANLALFELI RALTE SIAKÊNG,MAHRIATI RALTE ,ZOZOI,ZOPUII,MAAWMI SAILO ,DIKTEI PIECES,CHHANI ROKHUM,ZAZAHI,LALLAWMAWMA,SANGTEI KHAWLHRING,MAWIMAWII CHINZAH,MADIKI SAILUNG,MANGURI SAILO,LALHRUAITLUANGI RALTE ,RAMHMINGLIANI,ATHUI HNAMTE inchungah ka lawm nasa ka story my cute girl atang min la tawiawm char char tih ka hria a ,in comment peih em em bawk,tawite pawha in comment pawh ka atan a hlu a ,in comment hi ka ngaipawimawh bik tih hria ula ka lawm thu sawina niin ka chhang hram2 thin tih inhriat kha readers dang pawh ka lawm vek e



Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

ADVERTISEMENT (A hnuai a milem hi a nia hmeh zeuh tur chu)