DR. LUCIFER-A CHAPTER BY Mawitei bawihtlung (Short story)

Moderator: writers

mawitei bawihtlung
Posts: 535
Joined: November 18th, 2020, 12:53 pm

DR. LUCIFER-A CHAPTER BY Mawitei bawihtlung (Short story)

Unread post by mawitei bawihtlung » August 19th, 2022, 7:34 pm

DR. LUCIFERA



CHAPTER 1

chapter dang a hnuailamah zel aw


Ka pu chungah hian ka lawm lo ngawih ngawih,mi an tu an fate chu hming mawi thei ang ber an phuah a ,kei ve chu ka suallai pawhin LALHUMSUALI ka nia ka fel lai pawhin LALHUMSUALI bawk ,ka hmingah hian ka lung a awi theilo hrim hrim ,Suali ti a min han ko thin ngat phei hi chu min ko tute hi chhut lawlh ka chak thin. Chutah ka naupan phulohin mipa duh deuh ka nei a ,mahse min la hnawl char char .







Ka pa in kan damdawi in enkawl tura min duh miau a vangin kum 18 lek nichungin kan damdawiinah nurse niin ka thawk a ,kan damdawiin hi alara thawktu pawh kan tam, doctor hmeltha mahse thinchhe tak hmeichhe ho in an duh ruk em em chu ka vei ve hle ,mahse min hmuh tawh chuan a kalsawn nal nal zel ,mahse ka beidawng dawn lo ,ka tibuai char char tho ang,min la duh ve ngei turin ka siam bawk ang. “ Hey doctor Lucifer " ka au lauh lauh ,a kal lai tawp chawtin a rawn hawi let “ Khati khan min ko tawh suh naupang nghal " a rawn ti nghal hluk ,an pu fanu ka nihna angin tumahin min tibuai ngam vaklo.






“ In ngaizawng tawh ang,tinge min duh ve mailoh a ,ka hmeltha a ka hausa bawk si " ka ti zuah zuah “ I hming kha i thlak hunah kan ni dawn ania" nuisukin a rawn ti a nihchu “ Hmela ka hming hi hmusit suh aw" ka tivak,ka hming hi thlak te chu ka duh ve reng mahse ka pa Tawnluaia vangin ka thlak thei silo “ I lerh hma lutuk anihkha" a rawn tileh ,“ A pawi em ni age is just a number an tihkha ,keimah ni lo pawh an in ngaizawng ve tho ,hey min duhlo mahla ka ti buai tho tho ang che





Lalhumsuali,Lalbeidawngngailovi ka nih hi " ka ti vak,ka beidawng dawn teuhlo min rawn melh hrawk in “ I pian a tlai lua " a rawn ti nihchu,ka thinrim lutuk chu chhuatah ka zuang auh auh,amah zuitu nurse te chu tula hawlh parh vek ania ka duh ni ,cabinah an lut daih zui ,thutthlengah chuan ka thu thla hnawk ,ka bula mite phun sep sep te chu ka hre pha reng “ Pu ber fanu an tia ,awi a hming mak zia chu Lalhumsuali an tia,a vanduai bik e hming mawi deuh a nei ngai dawn silo ,a damchhungin Lalhumsuali a ni reng dawn sia" an tihchu ka ngai thla .








Ka pu ka haw zual sauh,insik nawk nawk in banah chuan in lam panin haw turin ka insiam, Lucifer a car dar thlalangah chuan “ Humsuali ta " tih ka ziah sak hram kha ,a rawn chhuah hunah a haw mai mai ang chu “ Ka pa ka rochan ai min pe rawh" inchhung ka luhrualin ka tinghal vak ,ka nu nen an tarmit phen atangin min rawn en ,uchang phawh sual an ang ka ti tak tak “ Enge i hriat leh tawh,ro chan ai i neilo hmeichhia chuan em leh thul vel bak loh rochan in nei ve lo " a rawn ti a,ka nu nen chuan an nui vur vur .







“ Min pe vat mai teh ,ka hming thlak turin ka kal dawn ,ka ning tawh ka hming a vangin ka bialpa hual pawhin in ngaihzawn a duhlo,tunge mahni fate hmahun ngaihtuah lekloa hming phuah maksak turin ticheu,ka kalna apiangah leh kan inchhungah ka fel lai ber pawhin Suali min ti a ,ka sual hmel ngawih ngawih ,angel tluk hial pawhin thiltha timah ila Suali ka lawm e an tizel te hi ka kham tawh ,ka hmelthat lai te ka hmelchhiat lai te thlengin Humsualdaii ka ni leh a ,ka kham khawi newspaper ah ka hming thlakna ka chhuah tir dawn " tiin ka thu hnak.






“ Hming thlak a tha ngailo,I pu thi ta te ngaihtuah ve rawh " a tihchuan ka ner nasa hle “ Ka ngei a lawm,hming nalh lo tawk common lo tawk min phuah a ,Ani lah ka hauh phak lohin a awm leh daiha ,taka pa Lucifer-a chu min tihpui rawh aw ,naktukah min pui ngei ngei ang che" ka tihchuan ka nu nen chuan an nui leh chiam “ Tunge chu chu ni reng reng,i tawng theih tirh atangin kumtin mipa duh i neia tumah in an la duh lo char char che hi chu a mak ngawt mai ,ilo hmeltha lo nge " a tihchuan ka hmui ka tipawrh vak.







“ Saw kan damdawiin a mipa lar leh luck ber ,he zawl khawpuia lar hat saw mawle ,min hnawl ve ziah min pui ngei ngei rawh aw pa " tiin ka tho chhuak,kan zawhte bawnghnute lo liak hlep hlep chu ka room pan pahin ka beng bu lawp a,a bawng hnute inlaiah chuan a lu a inphun vu mai “ Lalhumsual" ka nu chuan a rawn tivak,rang mang khengin uchang posy chuan ka roomah ka sawt lut auh auh,zan ka han mu te chu ka tawngtai nasa tawp “ Lalpa mite tana thil tha timah ila lawmthu min hrilh pawhin i duh loh zawng ka ti emaw tihtur in Humsual min tih vek loh pawhin Suali min tizel a .






Ka duh vang renga Lalhumsuali ka nilo tih i hriat kha ,ka pu kha min lo hrilh sak la ,a tunu hi a hming min phuah avang hian miten min nuihzat hle in a tunu hi a pu chungah khan ka lawm lo tih min lo hrilh sak dawn ania ,tin hei kum 18 chhung kumtin mipa ka bem te apiangin min hnar zel a ,heihi engvang nge tih ka hre duh a ,tin tunah pawh hian ka mipa hmuh tawh zawng zawnga ka duh ber leh hmeltha tih ber ka bem leh mek tih i hria e ,mahse ani pawhin ka damchhunga ka put he ka hming khawvel mi ten an put atan pawha an duhloh ,misual koh nana an hman ka hming hnaisai lo avang hian min hnawl a .








Ana ka ti hle a ni,khawngaihin min duh ve theih nan zawlaidi tat hram rawh ,chu zawng zawng chu ka rawn dil e Amen" tiin ka mutha nghal sawt sawt ,naktukah chuan ka pa puihna hmangin ka tileh dawn khawp hahaha .





“ Ka pa Tawn tikhan a nilo ,a office ah sawn va lut la lo chhuah pui rawh chuan keiin helai atanga rawn chhuakin a dang chu ka kutah dah rawh "tiin ka nawr dawt dawt,thenkhat chuan ka pa hi ka zahlo an timai thei mahse ka pianpui ka pian tirh atanga naupang harh ,kum 2 ka nih hma hauh a kan zawhte phit hlum thei ka nia haha ,ka pa chu Lucifer-a office ah chuan a lut ta ,nghakhlel zetin khi vur vur chungin an lo chhuah hun ka chang ran ,ka pa thu chu a hnial ngam dawn lo tih ka hria .







A tawpah chuan an rawn chhuak hram ,chuveleh thil tul tiawm tak chuan kalkawng en miahlo in ka phei vel a ,kan inkarah pen nga vel bakloh a awm tawh lo ang tihah chuan ka ke rapsual luiin ka vir phei nawk nawk ,ka bawh dawn ngei e tiin ka rilru a nui var var chungin ban phar chung leh mit chhing chialin ka hmui ka tipawrh ,mahse amah ka dai tep tihchuan a lo awmsawn thut anihchu ka in control thei tawh bawk silo,chhuatah chuan ka bawk thlawp ka kut ka phar ngai ngaiin ala awm bawk a ,“ Oh!Bawihte i tha em?" Ka pa chuan a rawn ti,ka that a ring emaw ni , Lucifer a ka en chu file kengin min lo bihchhuk ngur mai.





Chutah “ I tluk dawn pawhin i hmui tipawrh tawh suh,khawiah emaw i intauh palh chuan i hawi kawh vuah mai ang" tiin a kalsawn nal nal “ Pa nangmah vang vek" tiin ka au chiam“ Bawihi a duh ve lo che a nihkha ,chubakah ila naupang bawk ,ngaihzawng nei rual pawh ila nilo a sawi kha a dik chiah,khatia mitchhing chunga hmui i tihpawrh vuah reng chuan miin ramhuai piangsual emaw an ti ang che nga an hlap let tawp mai ang che" tiin ka pa chu nui bawk bawk chungin a kalsawn ka ngei hle .






Lucifer-a kalna lamah chuan phei leh in ka zawng ru dak dak,chutah inthlakna roomah a lut chu hmu in ka pan vat,a taksa ka hmu chak bawka remchang dawn lutuk ka khi vur vur ,thawm dim tawkin kawngka chu ka hawng dek dek a ,awi leh a kawr a lo phelh a,a doctor form a ha tur a taksa han in siam vel chu hmuh nawm tham tak ani,chutia ka lo thlir tui viau lai chuan “ Enge itih a " tihri ka hnung lam atangin a rawn chhuak,ka lu kawngka a ka rawlh luh lah ka la chhuak thei mai lo lehnghal .






Ka phawi rualin rang zetin ka tlanchhe nal nal ,lalpa ka thaw kawk kawk mai ,kha doctor pa kha a rawn kal hun lo takzet .


(REGU KAN TUM ANG AW ,TIHI NI RIH MAI RAWH SE AW )

KA WHATSAPP GROUP JOIN DUH TAN
https://chat.whatsapp.com/FKfVAP5QIA97R1w2oUePiq



Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

mawitei bawihtlung
Posts: 535
Joined: November 18th, 2020, 12:53 pm

Unread post by mawitei bawihtlung » August 20th, 2022, 8:13 pm

DOCTOR LUCIFER-A



CHAPTER 2





Chhunah a damlo tlawh kual lai chuan rose par nen a office bik tukverh zawna thingkungah chuan ka lawn tawi tawi a ,min duh ve tawh tur hi a ni ringawt ,mipa min bemtu te duhlo a amah ka thlang te hi hria se a lawm awm nen ,induh vei khanglang lutuk,a tukverh zawn thingah chuan ka thu ran mai ,a sang ve bawk nen hnuailam chu ka melh duh vak lo ,chutah a kawngka inhawnga a rawn pen lut ka hmuh rualin tukverhah chuan rose chu ka vawm lut ,mak tih hmel zeta chharin tukverh lam a rawn hawi ,min hmu chiah chu a tum deuh hmuk.











“ Enge i tih zawng emaw i inti em ni?" Tiin tukverhah chuan a rawn dak a ,ka lo nuih var var “ Chhuk vat rawh ,Savawm sahuan atanga tlanchhuak emaw ti a an kah hma che in" a rawn tileh,nuih uar uar in “ I tan chauh ti a inpumpek chung zelin ka rawn lawn beiseina thingkungah ,hmangaihna rose par i tawn tur ka rawn vawm lut tukverh ah ,ka hmangaih em che vang hian e " tiin melody hla chu ka sak khum awt awt,a haw leh mai mai ang chu. Sawi ang chiahin a meng rum hle ,chutah a dawhkana Apple chu la in min rawn vawm ta mai .









Ka inrin loh lai a ni bawk nen ka indan tumna lamah ka tla thla vawn vawn ,ka au luah luah,leiah chuan hnang awl awl in thawk tumin ka bei,a har zek lehnghal damdawi in pawna awm leh ka tla lai hmu ho inchhunga awm te chu rawn tlankhawmin min buaipui,ka hnung chu ka hnang bawk nen an chum deuh det det , Lucifer-a pawh hmanhmawh zetin a rawn tlan hlawk hlawk ,chutia min lo bawr luih luih a hmuh chuan rawn nek sawn in min pawm kang lawp,damdawi in chhung lamah chuan min tlanluh pui nghal dawr dawr bawk .










Ka thaw tha theilo nen ka hlim bawk si chu ka nui ri theilo insang kual nen ka mawng atang chuan ka vawih pawng mai , Lucifer-a chuan min en nghal vut ,ka hmai a sen vek tawh in ka ring,thawk a har si ka che thei bawk silo “ I va vawih uih ve tuah reuh lutuk,tunge thingkungah te lawn ngai hmeichhia inih kha in hre ve ta che " a rawn ti hmuk hmuk ,ka hre ve reng a lawm le ,nangmah vangin tihloh tur tur ka tihphah a nih hi tih hrep mai ka chak,mahse ka la tawngthei ta chuang lo.










Na viau mah ila min pawm phaha ka hlim veng veng thei nia ,damlo khumah chuan min mutthla in min buai pui zung zung,ka thawk zia awmnan ka hnung leh ka awm vel te chu a zut ,ka hnute a dai avang chuan a kut chu ka theihna zawng zawng sawmkhawmin ka beng hlak“ Lo awm mai mai rawh ui leh tur si chu tlakthlak loh mai tur ,ka duh vang rengin he i awm dêp zet hi ka khawihlo " a rawn tihchuan ka ngei hle “ A dep bawk....lo awiii.....nangmah vang vek engvanga min vawm nge i nih " tiin ka ziaawm deuh ta bawk nen ka melh kha kha .









“ E ka hre leh si min duh ve chiang min bem thiamlo in apple hmangin min thlem i tum anihkha,rem i hre tawp" tiin ka nuih vel uar uar a “ Ngawi hmak rawh ,ka duhlo che naupang inih hi,kha ai na a ka vawm lehnghal loh che " a tihluk hluk “ Bawihi i tla tih ka lo hria a ,ina viau em khawi maw " tiin ka pa chu a rawn tawng luh tak avangin kan inbiak zawm thei tawhlo,ka pa lah chuan ka hnung chu dimlo zet zetin a rawn khawih,ka thaw hawk hawk “ Ka pa ka hnung kha a na dim rawh " tiin ka au tuar tuar “ Pu Tawn khatiang chuan a hnung kha i tihnat belh ang,khawi keimahin ka enkawl thei alawm.











Lo hahchawl rawh " Lucifer-a chuan a lo tivat,ka pa pawh a chawl hram ,ka dam dawn emaw tiin ka lo tawng zuah zuah a ,ka pa lahin ka fanu anih hi kan dim ange tih ngaihtuah lo in a duh tawkin min chum awk awk ,thi rawh se a ti emaw ni mahni ril arah na tuar a chum belh awk awk a nisia,chutia na ka hriat chian takah chuan ka ban ruh pawh a auh tih ka hre tel thei, Lucifer-a chuan min tuam sak mual mual,a thinchhiat tehlul nen a kut erawh a dam dup thung,na miahlo in a tuam thei nia .











“ Beiseina thlawn min pe tur chuan ka phal thei mawlh lo che ,ka hmangaih leh duhzia che hrilh nawn i ngai tawh lo ,min duh chuan ka duh che tive mai la " tiin ka kut na lo lam chuan a hmaiah ka khawihsak,ka kut chu a vai thla nghal hluk “ Awm mai mai rawh,i rualpui deuh bem rawh naupang nghal " tiin a tuamna chu a kilh bet a “ Ka rualpui ka duh hleinem val senior duh hun lai a nia chuvang chuan nang ngei hi le Bawihsuk " tiin ka kut chu ka en “ Hmangaihna avanga ka na tawrh a ni sia ka tidam phal ngut dawn em ni le aw ,hmangaihna chuan nunna pawh a la thei an tih kha , Lucifer keimaha i sulhnu min hnutchhiah hi a va romancry ve,dangdai tawp " tiin ka kut chu ka lek zauh zauh.









Ka pa in min lo signal zauh zauh te chu ka hmu reng na in engah mah ka ngai duh lem hleilo “ Ka fa rual lek i nih hi ngawi reng in i kum rual pui deuh bem ang che . Min tibuai reng hian he damdawi inah hian awm i tum em ni ? midangin an hmu ve vek che tih hria la " a tinghet charh “ Don't worry dear future husband ,tunah i farual ka nia ,nupuiah min nei la i nupui rual ka ni leh mai dawn alawm. Tha viau lo maw ,nang doctor kei nurse ,tik tok te kan ti dun ve anga tha dawn lutuk ,ka ngaihtuahna tha iti tih ka hre vek" ka tihleh chuan hahthlak min tih hmel zetin min en .










“ KA .....DUH.......LO .....CHE..............CAPITAL in i hria em " tiin a chhuak leh nal nal tawh “ Bawihte ka damdawi ina doctor tha ber kha i ti â zo a nge,chhaih buai tawh lo teh " ka pa chuan a rawn ti ve ,ka chhaih buai pawh ka hrelo e a “ Ka duh ka tihmawlh mawlh kha ,Pathian pawhin kan duhdan a hun kan hman a phal a ,sual lam tilo turin min duh ,sual pawh a nilo enge ka bem ve anihkha ,kumte chu number mai mai a nia ,puitling deuh pasala ka neih i duh ve lo em ni,ka hming Lalhumsuali nimah ila,ka pasal a hmelthat phawt chuan mi chuan Lalhumvanneii min titawh dawn alawm.










1 Korinth 6:12 ah chuan thil engkim tih ka tan a thiang tih a nihkha ,ka mipa duh zawng zawng zingah pawh a nichiah hi ka bem a ,enge sual " ti zaih zaihin ka pa chu mit kan euh euhin ka en “ I thusawi lai kha i zak ve em ? I duhlai chang chauh kha sawi lo in Nimahsela thil engkim a tha kherlo tih a nihkha ,chuvang chuan engkim hi tih a tha kherlo,anipawhin a duhloh che kha Humsual nih i duhloh chuan i hming kawkalh zelin che rawh .










Khatiang kha chuan a ning vat mai ang che ka fanu engpawh nise i Pathian thu duhlai i lakchhuah avanga sual thupha chawina i neih angai a nihkha " a rawn tihzawm “ Ka pa Tawn chung a ngailo ,sual ngaihdam theihloh a neilo,ka sual zawng zawng a man min tlaksak i tihkha ,ka mipa bem mai avangin keihian thil sual ka tilo aw ,ka mu dawn " tiin puan chu sinin tukverh lam ka hawisan ,hahaha Lucifer ka tibuai zawm zel dawn hi a nitawp .










Tlai lamah ka pa nen kan inphur haw a ,ka nu chuan min lo hmuak leh ,“ Bawihte enga tinge i inhliam leh tak,thlakhatah hian vawikhat tal hi hliam inei ngei ngei ,tunge i chhun ni ,I mizia te lah hi hmeichhe mizia niawm lo a mawi a ni. I harh si khawih theihloh lah i nei lo,mi insual pui ah pakhatna ila a ,mipa ho tihbuaiah i hming a thang nasa ,mi nu ho in vawi engzat nge min rawn hrilh tawh pawh hi ka hrelo,i vah chhuah lahin khawlaiah i awrawl motor ai pawhin a rinthu ka dawng chamchi bawk .










Damdawi inah lah nise damlo ho muhil theilo lekin i tibuai thin tih ka hria a nia,insum ve tawh teh ila naupanga an enliam mai mai che anih hi,a tawpah thil tha lo i tawng ang tih te hi ania ka hlauh,ila tawngthei tel leh nghal insum ve teh i pu hian i nungchang tur hi a hre sa nge i hming pawh mi zawng zawng mak tih tur a a lo phuah ni" a tihchuan “ Nu " ka tivak “ Nangpawh inih ve tho kha ka pa nen vengkhat nula leh tlangval harh in ni thin tih ka hre ve tho ,ka pu sam in hal sak tihpawh piteiin min hrilh vek,ka pi halem ui in pe bawk min hau reng reng suh.









Sial rangin sial rang a hringa ,sakâwlin sakâwl a hring an tihchu kan chhungkua ngei hi kan nih hi ,keichauh min hau suh u ,ka kutte a nat hi in tawng apiangin a nat belh" ka tihchuan ka nu chu a ner vak,room lamah ka luhsan nal nal ,ka kut ana bawk sia engtin nge aw Lucifer-ka hmu thei tawh lo mai ang tihte chu ka ngaihtuah,mahse ka kal lui tho ang ,engmah in min dang dawn lo hrim hrim ,Chaw eilai te chuan ka kut ana bawk nen ka hman thiam lam kher a nibawk si ,ka nu in chaw min barh tawh “ Lalhumsual ang tha ve ta che ,i ka kha a zau teh lul nen zau deuh in ang rawh" tiin fian chu ka kâ ah a hnawh lut pawp .









Mi hi a dimlo sawk sawk thei ania ka nu Deuhfawki hi chuan,zanlamah ka zirna bu chu ka en ,ka pa vang vek college te kal ve a duhtawka sapatal ka chak nen “ Nakinah ila enkawl dawna tun atangin i zir angai chuti khati dei dei a tihvang vek ,mahse lal chheloa ka hmuh phaha pawi ka ti ta em em lo , maths lam hi ka nin ber a ni,a chang phei chuan ka chawk peihlo in kan thenawm naupang te hlawh pe in a rukin ka chawh tir thin . Ka pa Tawnan min la man chhuak lo hlauh.










“ Hey Lucifer min lo nghak " ka ban tuam chung chuan ka tlan phei hlawk hlawk “ I kut anat kha engvanga rawn kal nge inih,i pa bulah va awm rawh buaina ral lian " a lo tihluk,a bula doctor pakhat chuan “ Suali ka bialpa a nia" a tihchuan ka hming a lam dan avang chuan ka sual a kai chhuak “ Oh ! A bialnu ka nia ,chubakah inla innei lo a ni lawm ni doctor Suali min ti ta sa sa hei ka pa min lo va pek lawk ka kut ana sia please help me " ka tikher ,za lo zeta nuiin file chu a la ,a kalsawn tur chu lei ka chhuah khum hram pek .







Lucifer-a lah chuan min lo kalsan nal nal zui,ka umzui vat “ I hmeltha ka ti,ka bialpa nirawh ,ka hmeltha tiraw ka bialpa nirawh ,ka zei zei zei zei zei ka zei an ti thin " tiin a hnung lamah chuan tlan titiha um pah chuan ka zai leh “Hey anka nem ka hlan che hi a thlawnin thamral tir i tum ami " ka tihchuan min rawn melh hrawkin “Kalsawn rawh ka rep ro mai ang che naupang nghal nang ang hmeichhe naupang hi ka ngaina lo " tiin damlo ho awmnaah chuan a lut zui .









“ Ngaina lo mahla keimah ang naupang hian nang ang putar hi a ngaina che ,en teh u he laia doctor hmelthaa nen hian kan inhmeh lo em ni" tiin damlo pitar leh putar bakah la tha lai tho si te chu ka au kual a “ Inhmeh lutuk,in hmeltha dun alawm " an lo tihchuan inti thei zetin Lucifer-a chu ka melh zeuh,a ni erawh ngaihsak lo ang hmak chuan damlo chu a check mual mual ,khumah chuan lawnin “ Pi leh pu fel tak tak te u,in hmaah hian he mipa hi ka duh tih ka hrilh dawn in pawm em?" Ka tih chuan an pawm thu in an au rual dual dual .








Nui var varin rum zeta min lo en tu chu ka hmachhawn “ Doctor Hmeltha ka zarbuai rei tawh che sia min nihpui ve tawh mai la " ka tichu tar ho chuan an lawm nge an nui dar dar hlawm,ka hmaa dingpa hamhaih leh thinrim chu pawisawi loh hmel zetin ka en ,min chhan mai loh avang chuan ka mittui ka ti tla der “ Tinge hetianga min tih a,i fa ka pai hi engtin nge i tih dawn " tiin ka en kiau“ Nang" tiin a kut zungchal chuan min kawk ,chutah min pu lawpin min chhuahpui hlawk hlawk .










Room pakhatah chuan min luhpuiin bangah min nem bet rawk,ka kut na ka la khawng deuh zui “ Ka sawi tam tawh nang naupang hi ka duh lo che i hria em? Ka duh lo che min tibuai tawh suh " vin lutukin a rawn ti,kei erawhin hrelo der in ka hnaih tial tial ka hmui ka tipawrh leh vak ,mahse sarang ban chuan ka hmui leh lu chu a tuam chhuak vek,ka chhip thlengin a char chho ,a kalsawn daih leh nghal .











Lalpa ka mit pawh ka khap theilo ,ka hmai chu amar vek ,room pawnah chuan chhuakin ka pa room lam ka pan ka pai phei nawk nawk,ka thawk a tawp mai dawnin ka hria,ka pa in min lo hmuh rual chuan ka hmai chu a phelh nghal zung zung,ka hmaia hmul ho chu an til tel thawt thawtin ka hria ,ka mittui a luang pur hman “ Evil dead a an thlahrang saranga hmai tuam chunga an phum mahse changtunu ni daih si kha i ang,i rapawm leu luau lutuk " ka pa chuan a timawlh mawlh “ Tunge hetianga tireng reng che" a tihzawm .










“ Thamawla lo tunge nise i tih,fawh ka tuma ka hmui mai pawh duh tawklo in ka lu pum a tuam a nih hi,ala chak dawn lo khawp " tiin ka kut ka hum ruh sauh sauh “ Sualna chu felna in ka thungrul mai ta lawng,Keimah Lalhumsuali second name Lalharhvangi hian he doctor hi ka tibuai viau ang lo en rawh pa ,min ngaihtuah reng turin ka siam dawn khawp,tunah chuan changtunu scene tawpin misualnu hun a intan chiah " tiin pawnlamah ka chhuak leh.









Kha doctor nu nen bawk khan an lo awm leh tawh “ Duhtak,tinge khanu kha ilo awm pui ziah,hey ka aia u mah nila ka fa pa hi chu min lo tihbuai pui tawh suh.





Keihian he doctor fa hi ka pai mek a ni " tiin ka hnunglama ka pa awm chu auin “ Pa misualnu scene lai hi a dik em " ka va tizauh ,ka pa chuan “ Kha ai nasa deuh khan mawle " a rawn ti , doctor nu nuihza hmel chu ka ngei hle “ Kha keimah Komolika posy in aw " tiin ka ke chuan Lucifer-a hlat zawngin na vaklo in ka tlawh zeuh , Lucifer-a bulah chuan ka ding nghal “ Nichin khan tinge min chhan loh,changtunu thih dawn te chuab changtupa in an chhan ziah zel a sin" tiin ka en ha “ Nang nu kha i a em ni,he damdawi in hi inta nimahse hetianga midang inkara inrawlh theihna dan hi i neilo .








I nu leh pa in an khap ngai lo che em ni " a rawn tihchuan ka chhan hma in “ Keiniin khap mah ila a taksa kan tawmpui silo a kan veng theilo chu anihkha ,tikhan lo dawh hram hram rawh u ,a beidawn hunah a reh ve leh mai ang" ka pa chuan rawn tiin a kalsawn nghal daih “ Lucifer ka lo zui dawn che aw " tiin ka nuih leh ver ver ,a beidawng ve ta nge thaw hawkin a kal nul nul,zui vatin ka hawi let zawk “ Changtunu is back " tiin doctor nu chu ka siai zauh ,au lauh lauhin Lucifer-a chu ka zui zel ,kan damlo hmuh te leh room pawna in en tir tura thu ho chuan min en duh hlawm viau .









Ka hmaah palian pui tum hmuk leh tawng miahlo in a kal nghut nghut a ,a hnungah hmeichhe harh zet a kal ting euh euh bakah a au bawk nen mak tilo chi pawh an nilo e ,chutah mipa pakhatin putar alo vin thuai thuai ka hmuh chuan ka haw hle ,tar an nihna chenah sawtiang em em a tihchu,keimah pawhin midang tibuai fo mah ila sawtiangin thutakin tumah ka la hau ngailo,chutah putar zângkul tawh lehnghal alo vin khur khur chu,pute a nei ve lo nge sawtiang taka tar chaklo han hauh mai chu.









Ka bula tui bottle tui a chan ve vel la awm chu banin a lamah ka vawm phei ,a lu ah a ri lawlh ,a bu lawp mai “ Tunge " vin zetin a rawn hawi let ,chu veleh Lucifer-a hnungah ka biru nghal vat “ Nangnu kha rawn chhuak rawh min vawm ngam a maw" a rawn ti tun tun,min rawn pan hnai ka bula mi hian min chhan duhloh vaih chuan ka kut na nen ka buai viau ang. Midang lahin min puih ai chuan hmuhnawm thlirin an phone camera nen chuan min tin thap.








Chupa chu a rawn hnai zel, Lucifer-a kawr chu ka hmer vak,min rawn ban mai a tum chu “ Thianpa hmeichhia leh upa zawkte chungah kut an thawh ngailo " Lucifer-a chuan alo ti ,chupa lah chuan “ Nang doctor ve mai mai khan min lo dang suh,tunge ka nih i hria em ,keihi Aizawl a mi hausa ber fapa ka nih hi" a ti tawn tawn mai , Lucifer-a chuan dam dapin“ Mi hausa fapa nimahla dan chungah erawh inang tlang vek kan ni,ka hrilh nawn leh ang che kalsawn rawh " Lucifer-a chuan a ti dam leh thlap.








Hepa hi ka bulah lem sual lutuk leh rum tak takin a tawnga midang lem zaidam deuhin a be leh tho sia,ka hrethiam lo e a “ Hah tunge min dang thei kan en ang chu" tiin chupa chuan Lucifer-a chu hnek a tum a ,ka lo chhing sawk leia tlu thuai ri leh inhneksawk sawk ri ka hriat rualin ka mengchhuak vat ,chutah Lucifer-a mitmeng pa hrak leh thinrimnaa khat chu ka en ,a va han hmeltha tak,movie a changtupa insual thiam deuh hmeltha si hi ka tehkhin ber .









“ Aw K2 tang rawh,changtupa tang rawh hnek thuai thuai rawh " tiin ka lo zuang tawr tawr “ A hmaiah khan,aw khatah pawh pa rem rem ka duh zual sawt che" tiin ka lo au “ Lo ngawi rawh " tihmukin a rawn tho chhuak a ,a mi hnekpa misualpa pawh a mu zawi reng,midangin an rawn buaipui vat “Mami in pahnih chung ah ka lawm takzet ,nangmahni avangin ka fapa chu thlamuang takin a chawl thei tawh ang" a tihchuan a thusawi ka bo hle ,chutah a mah vek chuan “ Hepa hian ka fapa chu bumin an hausakna hmangin ka fapa thihna dik tak a zep a .










Tunah chuan he finfiahna hmang hian police te chuan misual chu an man thei tawh ang" mittui far fapin a ti a ,ka khawngaih hle chutiang chu maw thil awmdan lo ni a ,ka kuah “ Ka pu i fapa chu thlamuang takin chawl tawh rawh se , police chu tunah hian phone ang aw ,a chhan chu buaina dang i tawk leh thei tlat " tiin inla puitling fe chuan ka ti a,tuna ka thusawi hi keimah ka nilo emaw ka ti rum rum, police chu kan phone ka pu chu kan awmpui ve ta reng .








“ Mami hei i bialpa em ni? In inhmeh khawp mai ka nupui min ngaih tir hle mai,a nipawh kha hmeichhe harh vang tak leh nuih duh em em kha a ni thin a ,i bialpa lah a tawngtam loh hmel sia in pahnih hian kan nunhlui min hriatchhuah tir " tiin putar chuan a rawn sawi zawm. Lucifer-a chu putar thusawi avang chuan ahma ai a tum lian,ka nuih ru char char “ Nia a ni ngawi chawi kulmuk ngur leh ka mizia ti zek zek te chu inhmeh an ti zel a lawm tiraw pa a " tiin Lucifer-a banah chuan ka kuah a a lo tang tung mai.






Ha ha ka thlah dawn teuhlo
Humsuali pic👇
69063ce3d010a2aa00c3789f8a00a9e9.jpg
(MUTTUI U )

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

mawitei bawihtlung
Posts: 535
Joined: November 18th, 2020, 12:53 pm

Unread post by mawitei bawihtlung » August 22nd, 2022, 9:27 pm

DOCTOR LUCIFER-A







CHAPTER 3



Police an rawn thlenga , Lucifer-a khawih pa chu an man ,a ang tawn tawn mai ka tih chi tak “ Bawiha tute nge in hming le " putar chuan a rawn ti “ Lalhmuchhuaka ka ni e " Lucifer-a chu ka en ha ,a hming ka lo la hre miahlo , Lucifer ka lo tive char char a ,mahse inhmeh ka tizawk “ Bawihi nang le " a rawn tihleh chuan “ Ih ka pu ,ka hming hi sawi a rem chiahlo a ,Lalpa in miten i hming hi hre vak lo se a tia,chuvang chuan Feltei tikhan min ko tawp mai rawh ,ka hming i hriat chuan a chiloh " ka tinghal zat zat.









Putar pawh a nui hawk hawk mai ,lawmthu min hrilh nawnin police ho rual chuan a chhuak ve ta a , Lucifer-a chu ka en ,min en miahlo in a kalsawn leh “ Bawihtea pa min lo nghak teh ,ka ning e min ngaihtuah lo ve mi mawh mawh min ngaihtuah lo ve mi mawh" tivakin a hnungah ka kut damlam zawk chuan ka pawt ,min rawn vaina lamah ka kut na ka khawng palh,ana lutuk chu ka au that ,ka mittui a hnam nghal pam mai ,engtin nge hepa hian min dimna chang a hriat miahloh zawk .








Ka kut chu ka dawm vawng vawng “ Khawi maw ,khawilai nge na " tiin min rawn hnaih nghal,ka ban chu dim te in a rawn khawih “ I sual si ,ka ban ana tih hre rengin khawilai nge na iti vel a maw? Ka hming thlak turin min tivela i hming kha nalh ka tibik lo aw Lalhmuchhuak,i hming leh ka hming pawh a inzul zui tih pawh ka hria ,ka tibuai tho tho ang che " ka kut na a buaipui lai chuan ka ti zuah zuah ,damdawiin chhung damlo in entir tur thutnaah chuan min thutpui ,midang chuan min en duh hlawm viau .









“ Ngawi reng te hian awm rawh ,ka tan chuan ila nau lutuk ,i kum rualpui ngaizawng rawh " chu bawk chu ” Peih ni ila ka ngaizawng ang chu,ka kum rualpui loh ngaihzawn ka duh avang a lawm ka bem che ,suala " tichiamin ka kut a tuam zâwnga zawng ngawih ngawih avang chuan ka ner pah sak sak ,ana reuh phian leh nghal “ Inah hahdam ang che ,I harh lutuk reng chuan i kut hian dam tih a neilo ang,inah chuan awm ang che " a rawn tileh “ Ka duh lo ka zui zel ang che ,keilo hmeichhe dang te pawh i hnaih thei chung chu ka duh teuhlo ,nangmah hnaih tum tu apiang chu hei animai" tiin ka kuttum ka hmuh.










Beidawng tih hriat ngawih ngawihin a thaw hrawk mai ,a kal chhunzawm leh “ Min nghak thin rawh ,ngal seipa ,sawpui savawm palian a kal buk buk kap dur rawh u " ka tihchuan min melh rum leh viau ,a rawn hawi letna lamah pa pakhat ke lo thluan hmu hek lo a pal a ,a bawk thlawp mai ka nuih uar uar ,“Athal chiang e " tiin ka nuih vak vak ,a bawk thlawp mai sia midang pawh an lo nui hak “ Ana em Bawihte " tiin ka kun hniam ,ka kut lo vai hlukin a tho chhuak “ Tunge ke thluang ngai ,ka pu kalkawng dalin an awm ngailo aw " tiina kalsawn leh nghal .








Ka zui leh zel tho “ Awi en teh u ,pu fanu hian kan doctor hmelthat a thang hat hi a zarbuai hneh sia,ka ninpui engtin nge doctor hian ala dawhtheih le ,ka ngei reuh e a thawveng bawk si " nurse pahnih lo phun chu melh karin “ It's my nun,it's my bem tur ,Nan thu a silo ngawi mai mai aw ,ka duh leh ka zui anga,ka duh leh ka chhip chhuan vu vu anga,in sawi tur pawh a awm lo Khamsamnida" tiin leisei tawk a chhuahin ka kalsan vang vang ,a office ah a luh takah chuan umzui duh tawh biklo in hospital pawn lamah chuan ka chhuak .








Chutah tuala uite pakhatin pangpar alo bawh huar huar ka hmuh chuan ka ngei hle “ I va zaklo ve khawi teh kan chinglet ang che " tiin hrui la in, lamkhuang kungah chuan ka phuar bet sauh sauh ,a au nasa hle a pangpar tihtliah zinga mi chu a lu ah tawn beh sak in“ Tikhan i pangpar thah tak te khan vui che rawh se ,mai mai i beng lah chu a sei em em lehnghal ,I hnar lah a zum si ,ka ui hmuh tawh zawng zawngah ila hmelchhe ber " ka tichiam “ Hey engvanga ka ui kha khatia ilo tih rikngawt " ka hnung lam atang chuan a rawn ri .







Chutah hmeichhia ka rualpui tur vel leh Lucifer-a chu an lo ding dun,chunu chu rawn phei nal nalin ui chu a rawn chhuah,saw pa saw kei ang kum ho a ngaihzawn duhloh thu a sawi vela ,dawt sawi hmang lutuk “ Hey Lucifer kum naupang deuh ka ngaizawng peihlo iti anilawm ni? Henu hi tunge " ka tihchuan a hmeichhia chuan ” Ngaihdam min dil rawh engvanga ka uite tawn bet nge inih " a rawn ti tuar “ Huh engvanga hospital pangpar tihchhiat tir nge inih,sawng pangpar te saw a vang asin,a dang min pe thei dawn em ni ,a hrim hrim in i uite kha maw khawvela ui ka hmuh tawhah ala hmelchhe ber .








In in ang dun bawk a ,in beng te kha a sei ki zut leh nghal " ka tichiam “ U henu hi tunge " chunu chuan a tita mai,lawk henu hi Lucifer-a nau maw ? Ava tihchi loh ve “ He damdawi in neitu fanu ,va haw tawh rawh ka nu kha thil chu lo buaipui sela" a tihchuan a nau chuan min rawn melh haw in a chhuak zui “ I nau maw ,ka lo hrelo a " ka tisep ka inthlahrun ve hmel lutuk,a ma hnenah hi chuan tiphawng phawng mah ila a chhungte ho hmaa mi fel tak anga lan duh tehlul nen .








Mahse ka mawl zarah anau ka tawngkhum hrep chu ania“ Tinge min hrilh vat loh,ka pasal tur chhungte hi tha deuha biak ka duh asin,a pawi lutuk " tiin ka chal ka beng dawt dawt.





LUCIFER-A POV....






“ Thiana eng thil maw damdawi inah chuan i tawn thin a " tiin ka thianpa chuan min zawt,ka zu in tlak pap pah chuan “ Naupang nghal thawveng lutuk a awm " ka tihmuk ,ka thianpa lah a nui vak vak lehnghal “ A duh ve hle che a nihchu,a thawven hmel bawk sia a rilru a tha phian ang,hmeichhe langtlang deuh hi chu an rilru a chhe ngailo " a tiduah “ A hmel chu atha ,mahse a naupang mah mah kum 18 lek chu ka tan chuan a nau lutuk,chubakah a harh dan saw training chhuak ang mai ani.








Tih theihloh lah a neilo,nitin min umkuala thinkung ah lah hmeichhia e tilo in ala lawn thei a ,tawng theihah lah kan damdawi ina thawk zingah a mah hnial hneh an awm lo,a thawven zawngah lah zawng ang chiah chiah,a kut na chunga min la umzui peih te hi a mak zawk " tiin hmeichhe pakhat rawn kal phei chu ka melh ngur “In inhmeh phian in ania ka rin,kumte chu number mai mai a lawm,a hmel a that phei chuan a luck dawn a nihchu,ala hausa zui,mipa in an duh hle ang duhve mai rawh " a rihchuan ka melh hrawk.







“ Ani leh kei chu Sakei leh Sazupui harh lutuk ang chiah kan ni" tiin ka sana chu ka bih zauh ,a rawn nui leh vak vak “ Hmeichhia i ngaihtheihloh sa nen a tibuai tu ber che lah a la harh famkim chu ani sia,i buai hle dawn a nihchu" a rawn tileh,ka lo bu ringawt ,a sawi dik he naupang hi engtia tihtur nge pawh ka hre tawh lo e ,ka thinrim leh thinrim loh pawh a hrethiam der silo,haw tumin ka chhuak,ka car a ka luh hnu chuan ka thaw ham ham mai .






Kha hmeichhe naupang khan ka nun a tichep vek nimaiin ka hria ,in ka thlen dawn chuan ralkhat atangin kan inbula vak zet zet chu ka hmu nghal ,zanah lehzel a rawn kal a maw ,a bulah car ka va tiding mipa te a hlau ve lo emaw ni? “ Enge i rawn tihleh dawn " ka tihmuk “ Ka hmu chak leh tawh che sia ka lo kal " tiin a thu thla ,“ In in van neinuam a daih hmel bawk si " tiin a hawi kual,“ Haw rawh ,rawn kal leh tawh suh,hmeichhe hman lutuk ,i nu leh pa in an hau ve ngailo che em ni?" Ka tihluk.







“ Min hau mahse ka zawm chuan loh chuan enge min hauhin awmzia a neih ang ,naktukah thawmhnaw nalh tawk lo ha leh rawh aw ,kan inbem rei hmelsia nitin hmeltha zual zel turin ka duh che ,chutilo chu mipa dang ka melh tai palh hlauh ange " a rawn ti leh zat zat tawh “ I duh leh melh daih la ,pawi ka tihloh zawng tak naupang nghal " tiin luhsan ka tum “ Ka fate pa inih hun tur ka nghak hlel dear future husband " tiin a la rawn tawng leh .







He hmeichhia hi engtia tih chi nge mawni“ Ka duh lo che ka tihfo kha ,bialnu ka nei chuan ani tan chuan ka rinawm bawk" ka tihluk “ Chance a la awm tho chu in inthen leh thut thei kha heihi thinrim tihvawhna damdawi a nih hi " tiin hnah pakhat hi ka kutah a rawn hmeh bel ,a dangdai phian leh nghal ,a tlansawn nal nal “ Muttui my handsome boy" tiin a kut na lo lam chu a la rawn vai vauh vauh zui,a nunah hi chuan buaina leh harsatna lungngaihna hi a awm hmel loh ngawih ngawih .








Harhna leh thawvenna bak a neilo ange,a tuk hospital ka kal chu ka hmaah a rawn ding leh tawh ,thil ala keng zui,engtak ni leh ang maw?" Enge i hriat leh tawh " tihlukin ka en chhuk ngur ,zam miahlo a min en in “ Kha hei hi hawng phawt la " a tihchuan a thil fun chu zawi muangin ka hawng ,a chhunga thil ka hmuh chuan ka hamhaih “ Enge heichu" ka tihchuan a chek hlak ,pakhat chu a inziah avangin ZÂWL tih ka hre nghal mai ,chakai ala awm bawk di hnah nen engtak tileh ang maw.






“ Aw Zawl tih inziak kha Zâwl ania ,chuan hei hi chak lai pahin ai ,chuan hei chu di tih i hria a awm zia chu ZÂWLAIDI tihna a nihkha ,ka zawlai di ve a nihkha " a tinghal zat zat ,a chakai lah chuan min la chep zui “ I mawl em ni? Hetiang i thil phuah chawp hi lasawn rawh" tiin chakai bawp chu ka pawt bung hmawk,ka kut ala chep thi leh ta nghal,ka office lam panin ka kal mawp mawp

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

mawitei bawihtlung
Posts: 535
Joined: November 18th, 2020, 12:53 pm

Unread post by mawitei bawihtlung » August 24th, 2022, 8:29 pm

DOCTOR LUCIFER-A





CHAPTER 4




LALHUMSUALI POV.....






“ Hei tinge ka ai i rah hlum a ,hmela ding rawh khatiang te chuan zawlaidi pawh a ni tawh nang zawldi chiah a nih tawh kha ,min nghak rawh " a hnungah chuan ka zui det det ,mahse ka lamah bur a rawn vawm pawp chuan ka phu zawk ,ka au tuar bawk “ A tawk tawh ka kham,hetianga min zui kual reng chuan he damdawi in hi ka chhuahsan ang ,vawi engzat nge ka duh lo che ka tih dawn ,Kan pu fanu inihna avang chiahin ka dawh che tih hi hrethiam lo rual pawh ini tawh lo ,min rawn zui tawh suh.









I rawn kal leh a nihchuan kut ka thawh hreh tawh dawn lo ania ,hmeichhia ka dawh theih loh thleng thleng min zarbuai suh " tiin inchhung lamah a lut ,mittui tling piauin ka en “A zarbuai peih kha ka ti renga ,mi pangngai tan dawh reng theih ni heklo,doctor hian a dawh thei zawk khawp a lawm " ti a lo awm ve ho thusawi chu ka hre chiang hle ,ni e a tha a lawm min duhlo a a tha e ,ka beidawng min duhtu an awm ve tho alawm,ka tibuai leh tawh lo ang ,a duh ang ngei chuan awm rawh se ,vawikhat pawh ka zui leh tawh lo ang.









Hetiang mipa ka hmelthatna hmuhkana min hmuh kan tu hian a thil chan hlut zia hi hre rawh se ,ka sam chu hnung lamah ka vai hmak “ Mahse suihlung phang bik hian min ring lo la ,tum tawk leng vai tur reng hian e ka piang biklo ,a tha ankanem chu tawk rawh se .I hria maw Lucifer ankanem a tawk ,I duh tawk chuan awm rawh doctor mawl lutuk,in la pa thlawn pa ,I duh duh chu kawp rawh pawi pawh ka ti tawh hreplo " ti a au vakin ka kalsawn nal nal “ Thanpuia kha ka nihpui nghal ang nizanah pawh min bem tak kha ,ka phone chu phawrhin ka call nghal zat .










A lak rual chuan “ I bialnu nihchu ka duh e ,chuan tunah hian kan hospital ah lo kal nghal rawh " ti zat zatin phone chu ka dah ,a rawn kal dawn tih ka chiang,amah hi kan veng ve tho a ni a ,mipa hmeltha tak anih bakah a fresh thei hle ,nula ho pawhin an duh hle tih ka hria ,huh Lucifer lo ngai reng rawh . Min hnawl man pawi zia hi ka hmuh tir ang che tiin ka phun nuah nuah,Thanpuia rawn thleng chuan min rawn kuah nghal chawt “ Min duh ve tak tak em ni? Humi " tiin min en ngar mai “ Tikhan min ko suh Bawihte min ti rawh ,ka hminga koh kha ka duh reng reng lo " tiin ka hrilh nghal zat.










A nui vur vur reng mai ,nurse leh doctor thenkhat lah chuan mak min tih hmel em em mai lehnghal , Lucifer-a pawhin min rawn hmu,chuveleh Thanpuia biangah chuan ka fawp zeuh,engtin nge a awm tih hriat tuma ka va en chu,min en ngur hnuah a kalsawn nghal nul nul ,hepa hian min duhna hi a nei ve lo tak tak aniang,Thanpuia nen chuan kan lengduna nuam ka ti ve viau mai ,min ngaihsak na na na chu a bula awmpawh nuam ka tisawt viau. Kha Lucifer-a in duh ngel ngul ai kha chuan a tha fe zawk,nitin chuan ka pehhel tawh zawk a ,um kual ka tum tawh lo .








Ka hna thiam tak ka nih theih nan Bangalore lamah inzir phawt ka duh thu ka nu leh pa ka hrilh a an thusawi chuan min run hle “ Tuna i nungchang phe zawk zawk nen hi chuan an damdawi ina thawk ho bakah midang hrim hrim pawh i tih thinrim a hlauhawm a lawm,fimkhur hle ang che i hnampui lo kara awm tur ini a ,tuna i nungchang nen hi chuan i dinhmun tur a sawi theihloh ,engpawh nise kal i duh chuan i kal dawn a nia ,mahse fimkhur hle la mipa melh tawh lo in i hna melh ang che " ka pa chuan a ti duah,kan damdawi in lamah kalin Lucifer-a chu mangtha ve hrim hrim ka duh bawk nen a office lam ka pan.










Thawk la hma sa te te in kawngka chu ka kik karh karh “ Rawn lut rawh "a tihrual chuan muangchangin ka hawng,keimah ka ni tih a hriat rualin a hmel a nelawm leh tawh loh “ Enge i rawn tih dawn " a tihmuk mai ,nuihsangin “ Ka lo mangtha dawn che karleh naktip mai khian Bangalore ah ka chhuk tawh dawn a ,ka tihbuaina che zawng zawngah khan ngaihdam ka dil e ,tibuai tu tur che an awm tawh dawn lo a ,tha taka i hna i thawh theih ka beisei ,dam takin le " tiin ka inher riai riai .










Ka lungphu dawt dawt nen chuan kawngka lam ka pan,mahse ka hawn hma chuan ka hnung lam atangin min rawn pawt her sawk , Lucifer-a chu ka melh ha “ I chhuak thei ka tihloh kha engvanga chhuah tum nge inih " a tihchuan “ Ka sawi duh ka sawi zo tawh a ,awmna chhan tur ka nei tawh hleinem ,khawi maw min thlah teh" tiin ka tal nak nak “ Keiin sawi tur ka nei alawm,tin ka phalna tello in ka office atang hian i chhuak thei lo bawk " a rawn tihchuan mak tiin ka melh haw “ Enge i sawi awmzia min thlah teh min hmuh duh loh thu i sawi kha.







Min thlah vat rawh ka hman..." Ka sawi zawh hma hauhin a lamah min pawt hnai dawrhin min fawp nghal chawt ,lalpa ka mumang a ni hrim hrim ,he thil hi ka mumang a niang,nilo ka mumanga Lucifer-a hian ka mawng a tham ngawt a nia ,rang zetin ka meng kawk ,a kut chu ka dahsawn nghal “ Hey ka mawng hi khawih ka phal reng reng lo engvanga khawih ringawt nge inih" tichiamin ka melh chho ram nui sukin “ Ka bialnu ini duh angem naupang harh " arawn tih chuan ka mit ka khap fawk fawk.








A tho a aniang nge keimah zawk hi “ Hey i suangtuahna anilo ,ka bialnu chu i ni duh angem " a rawn tileh “ Maw min duhloh thu i sawi kha dawt min hrilh suh aw " tichiamin a awmah ka sawh sawk ,ala ruh tung leh ta nghal,min chawi nawlhin thut thlengah chuan min dah ,min rawn delh zui nghal “ Ka bialnu niturin tumah dawt in ka sawm ngailo " tiin ka hmuiah a rawn fawp leh “ Anihchuan hetah hian fawp leh rawh" tiin ka biang chu ka kawk a ,a rawn fawp nghal zauh “ Tah pawh fawp leh rawh " tiin ka hmai chu ka khawih kual vek .









Thu awih takin a rawn fawp ve mai zel “ Min duh ve reng si min in ti duhlo der vel a ,kha kha a nimai ka Ai khan a chep fing che a ni hrim hrim ,khawi maw ka mumang nge a tak fiah nan min han sik chhin teh " ka tihchuan nui hawkin ka biangah a piai vak ,ka au nasa hle “ Ka mumang a ni miahlo,ka awm bosan tur che chuan rah tha a chhuah a nimaw doctor Lucifer" tiin ka nui var var “ I harhna reh nan hian enge aw ka tih ngai ang " a tihchuan “ Tum buai suh,ka harh loh ten keimah ka ni tawh nang .








E chuan kan nih dawn takah chuan dan siam ka duh ,pakhatna ka awm bawr tete hi khawih pha a nilo,dan pahnihna ka fawn hneuh hneuh te heta mi leh a behbawm hi khawih phal a nilo bawk " ka tihchuan “ Phakar chu heta mi tal ka khawih phal rawh " tiin ka awm bawr a kawk zauh “ Nahi nahi ,ka awm loh hunah hmeichhe dang hnaih phal a nilo ,tin ka tello in ka sulhnu i fang tur a nilo ,khawi maw kan bul tan ni te a nisia kan zai leh lawk " tiin ka thu tha sawt sawt “ Lengdang chhai ka zuam mawlh lo.







I chhing mitmeng mawi i nui ri hian ,min fan zo ngei ka lairil hi aw min hnawl lul suh aw Lucifer" tiin a biangah ka piai nawk nawk ,ka kut avai leh hluk “ Hetiang a harh em em hian engtin nge i awm theih Humsual" a rawn ti bul bul “ Het my darling don't call me Humsual ,call me Ka duhlai " tiin ka tho chhuak “ Tirawh le midang hmaah ka bialpa ka pho lang dawn " tiin ka tlanchhuah pui phut ,a inring hman lo nen a kat dawrh dawrh mai “ Tunah chuan Lalbeidawngduhloin a Lucifer-a a nei ta ,hey nangni kha min lo nuihkhum vel tiru.







Hei tunah chuan ka ta a nihtak hi,in zak em ? Tunah chuan kan nuih khum uar uar ang cheu " tiin nuichungin ka bialpa thar chu ka tlanpui vut vut ,damlo vak harh ho lah chuan min melh haw haw bawk “ Ding ang Humsual" a rawn tihchuan ka melh rum hle “ Ka duhlai min tirawh ka tihkha , Humsuali tihkha ka duh lo " tiin ka kut ka kuang kuah hmak “ Ok ok Ka duhlai duh tawk tawh teh " a tihchuan lu thingin ka tlan leh ,tlan pah chuan midang awm ve ho mawng chu ka kawm zeuh zeuh a .








An phu nasa thei hle ka hnung a mi chuan ngaihdam a rawn dil ve zel thung a ,ka nui hawk hawk an mawng chu ana ve viau hlawm ang,pawnlama ka tlan chhuak tur chu inchhuihin ka hmaa nu pakhat chu ka bawh awk,leiah chuan ka delh bet a au nasa hle ,tho chhuak vatin ngaihdam ka dil nghal zung zung,mahse a thinchhiat dan chu “ Kawng en ta che ,i mit a del em ni naupang nghal lutuk i kalna en tawh ang che ,hmeichhia lehnghal " a tihchuan “ Ka pi mipa i ni biklo aw ,nge khatah khan tetakte a chawr zawk " ka tihchuan a meng rum viau.









Lucifer-a chu kan bulah a rawn ding “ Ka pi tihpalh thil anihkha ngaidam hram rawh . Ala naupang bawk nen engmah ala hrethiam vak lo a" a tihhnuah chunu chu ala au pawng pawng a nihchu,ka ngei hle a kal tur chu ka bul hnima uite pangang lian zet chu manin a kawr nghawngah ka dah ruk sak,a kalsawn deuh a hnu ah a rawn au tuar tuar a ,pangang tiin a rak chul bawk . Lalhmuchhuaka chu ka kaisawn nal nal .









Kha nu ve kha a tihpalh tih tih pawha a phu tawk chiah“ Khatiangin midang tibuai tawh suh. Mi huat i hlawh mai ang ,ching tawh lo teh,keimah an nilo velo chuvang chuan fimkhur rawh " a ti a ,ka lo ham bai bai “ Ka mut a chhuak nakinah sermon zawm leh mai rawh ka office ah mu turin ka lut dawn " tiin ka ham leh nghal buai buai ,ka kutah kaiin a mah zawk chuan ka office lam pan chuan min kal pui mawp mawp.





Thutmutnaah chuan mu in ka mit ka chhing nghal hmak “ Lucifer thawm bengchheng chhuah miah suh ,chutilo chu ka harh leh vak a nimai " tiin ka muhil zui a




(ZAWM LEH TUR )

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

mawitei bawihtlung
Posts: 535
Joined: November 18th, 2020, 12:53 pm

Unread post by mawitei bawihtlung » August 29th, 2022, 7:19 am

ZAWMNA




Ka hnar hawlh hawlh tu avang chuan ka hnar za lutuk chu ka muhil tuilai pawh sawi set set lo in ka hahchhiau thuai,ka chil per chuai bawk ,ka memgchhuak chu Lucifer-a chu mitchhing chungin a lo ner vak “ I chawh enge mi mutui lai hnar te ilo hawlh vei,i phu tawk chiah khawi teh kan tive ang che " tiin a arhmul kenlai chhuhsak tum chuan kan in chai ngat ngat . Kan bengchheng dun hle bawk .








Doctor hei i nu in pe rawh min tia" tiin hmeichhe pakhat a rawn lut a ,keini pahnih min hmuh chuan mak a tih hmel hle ,keini lah kan inbawh run bawk si,kan in upat hleih bawk nen kan taksa phei chu a inlen hleih lutuk tlat “ Aw khatah khan lo dah rawh " tiin Lucifer-a chu a tho chhuak,min kaitho ve bawk ,chunu pawh chu a chhuak vat “ Bangalore chu kal i tum tak tak em ni?" A rawn tihsup chuan ka lu ka bu nghauh nghauh “ Ka zuk chhiatloh belh anga nang chu ka hre ve zeuh zeuh ang che " ka tihchuan a run hmel hle ,ka hmuiah rawn fawp tawkin min khai kang lawp min zo nasa mai sia.









“ Tikhan min virpui rawh ,aw phar der der ka leng phar der der ka thlawk sang thei ania " tiin ka au lauh lauh “ Nangang hmeichhia hi chu an piang khat viau ang " a tihchuan “ Iti dik chiah keini ang hi chu khawvelah hian a khat tawk bak loh in an piang lo,chuvang chuan vannei inti hle rawh . Hmeichhe danglam tak bialnu i nei dawn ania,e taka Thanpuia kha ka then angai dawn nia ,ka khawngaih e ka lo nihpui ve laklawh tawh sia,awi ka rilru abuai nangmah vang vek min duh lo der vel lo la chuan ka nihpui lo tur ,nangmah hian min lo nghak leh si mai rawh kan ni ve chiah sia ka then leh nghal chuan a rilru ana ang.










Min lo nghak mai rawh aw , Bangalore a ka awm chhungin ka then thei em em ang " ka tihchuan a lawm loh hmel nasa hle “ Ka duhlo " a tihmuk,a hmelah lah chuan a duhlohzia a lang chiang nasa mai sia “ Duh mai rawh ,min hnawl lo la chuan runluih nan che ka nihpui lo ang " ka tichiam “ Ani runluih nan min nihpui ve leh rawh tichuan i then animai ,anihloh chuan ka duhlo leh dawn che ania" a tihchuan ka tum hmak “ Anihtak chu a tha a lawm" tiin chhuahsan ka tum a .








Chuveleh a lamah min pawt leh dawrhin ka hmuiah a fawp leh chat,hepa pui hian a hmui hmanga min tihlungawi dan a hre lutuk hi ka hua ,ka mawng a tham leh chuan ” Hur a. Khawih suh ka tih che kha dan pahnihna i theihnghilh " tiin a kut chu ka vai hlak “ Khawi ka duh animai a lawm ka bialnu inih tawh kha awm mai mai rawh " tiin ka hnute a rawn tham leh ,awi hepa zamloh zia hi “ Awi nghal reuh phian ang ka ti,awi keichu ka himlo riauin ka hria ka tlanchhe nghal phir " tiin chak mangkhengin ka tlanchhuak nghal .











Pawnlamah tlanchhuakin damdawi inkawtah chuan ka thu ,ka hmai ka zap heuh heuh “ Bawihi khawnge ilo kal bo daih thin ni " ka pa aw ka hriat rualin ka insiam chhe kual “ Aw pa i fanu hian amah duhlo tu kha ka bem hmin thei tawh e ,hurei min lawmpui ve dawn em awi a nuam e " tiin ka pa chu ka pawt thu ve ,ka insawi pui nawk nawk,ka pa pawh a nui hawk hawk mai “ Pa ka mipa duh hi ka lo haw veleh ka nei thei ang aw ,palai te tirh ka duh dawn a nia lo inring lawk ru aw " ka tihchuan “ Bawihte sawi loh loh tur sawi suh,tumahin hmeichhe lam atangin palai an tir ngai lo .









I hahthlak emai " a rawn tihchuan ka nuih hak “ Aw palai tir hmasa ber kan ni leh mai a lawm,chuvang chuan tir ang aw pa " ka tileh ka pa chuan ka chalah a kuk fawk “ Aiah!!! Nge min kuk ana ania aw , Lucifer" Lucifer-a ka hmuh avang chuan ka pan hnai nghal vat “ Enteh ka pa Tawna hian in inah palai tirh ka duh tih ka sawi mai mai a ka chalah a kuk fawk a nia " tiin ka chal chu ka en tir ,rawn chul zeuhin a chhem heuh heuh,ka nui ver ver mai “ Hmeichhia in palai an tir ngailo ,miin mak min ti dawn lutuk a sin,kan dama Pathianin rem a tihchuan keimah ngeiin ka rawn tir ang.










Kan lo inthen palh ta a nihleh a ngai lehlo a nimai a " a tihchuan ka lo ner vak “ Naaa inthen lo vang ,ka then dawn miahlo che a nia aw ,min then tum mahla a hma ang chiah khan ka tibuai leh ang che ,i bulah lo ka awm peih reng reng lo inthen kha sawi suh" tiin midang awm pawh ngaihsak lo in a awmah ka bei kak ,nui hawkin min nawr sawn deuh “ I pa a awm ve tih i hria ang chu maw " a tihchuan “ Midang pawh an awm tih ka hria a lawm,mahse i mit tikalh tlatla,i hmu miahlo vang" ka tihchuan a nui leh .








A hma a a nelawm loh tehlul nen a piangthar a ni hrim hrim,kan pahnihin lunch eiturin hospital bul restaurant ah kan lut a ,dawhkana kan thut thlak rualin ka thil ei duh zawng ka lam nghal zat zat ,ka bialpa thar pawh chuan a lam ve a ,ka nuih var var mai “ Lucifer tu ei zo hmasa sa ti ang" ka tihchuan lu thingin muangchangin a ei,ka va ngei tak “Hi " rawn titu avang chuan ka en chho nghal ha ,tlangval pakhat hian min lo nuihsang ala chhelo zek lehnghal “ I number min pe thei angem?" a rawn tihleh chuan thil tliak hmawk ri ka hria kan hawi phei vat










Ka bialpa thinrim hmel em em lo awm chu ka hmu nghal ,a thil eina thir fian chu alo elh bung chu niin ” Enge i hriata " tiin ka melh ,min be tu pa chu enin” Pawi ka ti lutuk ka bialpa hi a lungawi lo palh ang" ka tihchuan beidawng zetin a kal sawn, Lucifer-a lam ka en chu a lo tum lian teh e “ Awi i romancry dawn a mi enge khatia i awm vak kher " tihlakin ka thil chu ka eizawm ,a thil tihchhiat chu a chawi ngei angai ang “ Mipa dang be tawh suh" a rawn tihmuk,en pawh min en lo in a tho chhuak a,a ei man leh ka eiman chu pe in a chhuak daih.









Ka thil eilai pawh ei zo lo in ka umzui “ Hey ding teh,tinge i sakei thut a amak e nang chu" tiin a hnungah ka umzui,mi awmlohna zawn kan thlen chuan min man bet thutin kawmkarah min luhpui,ka tawng leh hma in min fawp nghal hmiah,a hma ai a duhthawh leh nghal,ka nghawngah fawp thla dan dan in ka kawrkilhna a phelh then a ,ka thaw ham ham “Lucifer enge i tih dawn " ka tihchuan engmah sawi lo in ka hnute lang phir thaih ringawt chu a en “ Mi an lo kal ang duhtawk rawh " ka tihrualin a hmur tereuhte chu a hmuam nghal chat,ka thaw hawk mai .











Ka kawngah hmer salhin a fawp uar sauh,Lalpa hetiang hian tu mipa mah ka la awmpui lo,ka thawk a sa up up ,a lu ah chuan ka tham vak ringawt ,ka lungphu dawt dawt leh ka hnute sawngbawl tu lungphu ri chu a inthum rawn tluk tluk “ Lucifer duh....duhtawk ang" ka tichhuak thei hram ,a rawn dak chhuak hmui chu a hnawm chhap ,ka hnute pawh a huh hlap bawk . Khatiang thil kha ka la tawng ngailo,nawmna mak tak in min tuam lehnghal ,insiam tha in ka kawr pawh chu amah vekin min kilh that sak a .










“ Ka thinrim tur zawngin mipa dang be tawh hauh suh,ka hmuh loh chhung che a i bia a nihvaih zawngin tunai hian hremna a nasa ang "a tihchuan keimah lo ang takin ka zam,ka chil ka lem khawlh mai ,ka hmuiah fawp leh tawkin damdawiin lam min panpui hnak hnak.









“ Bawihi dam takin aw " ka nu leh pa te nen chuan kan inkuah vang vang, Lucifer-a chu kan bulah a lo ding run bawk,ka nu leh pa te nen a kan inthlah rualin ka pan hnai “ Lo lerh vaih teh aw ka thinrim viau ang,kumhnih chhung chu ka nghak thei ang che itih kha hre reng rawh " tiin ka pawm ,a nipawhin min lo pawm bet vat,a hmelah chuan ka kaltur chu a huphurh ve a ni tih ka hre thei ,ka hmuiah arawn fawp zauh a ,thlawhna chhung a ka luh dawn chuan hawi let leh zauhin ka ban ka vai a ,ka lut nghal zat.








Lucifer-a (Hmuchhuaka pov)








Ka lung a leng ve hle ,min tibuai rengtu awm ta lo chu hospital pawh ka tan chuan a reh vek,nitin hna thawkin inbe thin mah ila ka bula a awm loh chiah chuan ka tana a lo pawimawh hmanzia ka hrechhuak,he hmeichhe naupang emaw ka tih hian ka nun zawng zawng a lo luah tawh a nih hi. Club ah kalin zu nen ka thianpa nen chuan kan ti ti a “ I ngai viau elo? Kha kha a nimai hmeichhe harh vang deuh hian rilru an luah duh daih zawk a nia " tiin a nui kur kur a .










Ka khisak ringawt,ni e a tidik a ni . Ka ngai ka ngai lutuk,a taksa ka khawih laia a mitmeng phi chiai a min ente khan a ai a thui kalpui chakna in ka khat,mahse ala naupang mah mah ,a rawn haw hunah chuan ka duh ang pawh ka tingam tawh ang chu. Ka chhungte pawh ka hrilh vek tawh a ka nau lah chuan “ Kan ui phuar bettu kha a mi" a lo la tizui,ka chhungte an mengphawk ngei mai “ Chutiang a pawimawh tawh lo,i chaw kha ei mai mai rawh " tihlukin ka en run,a la nui vur zui “ Bawiha in hospital neitu te fanu a nihchuan a va inthlahrun awm duh awm ve .








Kan dinhmun a inthlau si a,kan nundan a thiam ve dawn em ni?" Ka nu in a rawn tihchuan “ Hmeichhe fel leh tuarchhel tak a ni ,a awm thiam em em ang,mi hausa fanu nimahse mihausa fanu tih hriat theihloh khawpin a awm thiam a ,amah sawn a tilang ngailo ,chu chu ka duhna tak chhan pawh a ni,hmeichhe thenkhat chu an nu leh pa te nihna chhuanga inla lian thin an awm a,mahse ani erawh a dang hlak a ni" ka tihchuan ka nu leh pa pawh an bu nghat nghat, an pawm tih ka hria,tunah chuan alo haw hun chiah ani ka nghah tawh ni.






(CHAPTER DAWT LEHAH CHUAN KAN LAST THEI TURAH NGAI ANG AW)

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Local Advertisement

MOBILE SIAM ZIR DUH TAN!!!

Tech-Inn Mobile Repairing Traning Centre, Bazar bungkawn

Kum tin mi za chuang eizawnna kan siamsak a, Eizawnna tlaka thiam turin kan zirtir thin

Mizorama mobile siam zirna hmasa ber changtlung ber kan ni. Hrechiang duh tan Contact : 9612099411 / 9862016122


mawitei bawihtlung
Posts: 535
Joined: November 18th, 2020, 12:53 pm

Unread post by mawitei bawihtlung » August 30th, 2022, 9:06 pm

DR. LUCIFER-A





CHAPTER 5


1 year and 12 month later



“ Ka duhpa " tiin ka biakpa lak rual chuan ka ti nghal chiam,kan inbe khat bawk nen ka ngai viau ” Ka duhlai" a rawn tihchuan ka nui vur vur ,tunah chuan hrilh chawp kher ngailo in mi koh dan te pawh a thiam tawh a nih hmel “ Ka ngai che " ka tihchuan thawm a reh vang vang,engtak ngaihtuah ang maw ,“ Maw ka ngai che ,min ngai velo em ni " ka tihchuan thaw ham hamin ” Lo haw rawh " tihzawng a rawn sawi .








Hepa hi a lung a leng tawh a ni chiang lutuk “ I hria em ka duhlai ,lo haw tawh rawh " a rawn tihchuan ka thinlung a fan raih raih thei nia . Ka chil ka lem khalh,tun a haw nghal mai te ka duh rum rum “ Min lo nghak hram rawh aw ,thlakhat chiah a ngai tawh a nia,reilote chiah min lo nghak leh dawn lo em ni " a ruka ka haw tur hi hrelo se ka duh, Christmas ni ah thawn ka duh miau ,tunah chuan kum 20 ka ni ve tawh a ,tlemin rilru pawhin puitlin lam a pan ve mek bawk .








“ Ka duhlo" a rawn tihmuk,a hmel awmdan tur thlengin mitthla ah a lang uar uar ,a tum leh bur anga,a meng nur leh nasa tawh viau ang “ Duh hram hram la " ka tih leh chuan “ Lalhumsual" a rawn tivak, phone atang pawhin a rawn au ring tha fia fia hle mai “ Enge Lalhmuchhuak" ka ti ve that “ Tikhan min ko ve suh" a tihchuan ka nuih hak hak “ Nge min koh hmasak ni " tiin ka hmui ka pet zauh “ Rawn haw vat la a nihchu i rawn haw lo a nihchuan" a ngawi vang vang “ Anihchuan engmaw " ka tihleh chuan phone a dah hmak a nih chu.








Hepa hi a lo naupang chhia ru tak zet ,“ Haha naktukah engtin tak awm ang che maw" tiin ka khi vur vur ,ka thawmhnaw pack sa thlap chu ka en,ni e naktuk 24 December a ni a ,mahse Christmas ni ah chiah ka inhmuh tir ang . Kan inchhung ka rap lut leh chiah chu ka nu leh pa mengphawk lutuk ka hmu nghal “ Surprise " tiin ka va kuah a ” Awi Bawihte tinge i rawn haw dawn tih i sawi loh a " ka nu chuan a rawn tinghal vat “ Surprise cheu ka duh alawm,ka hrilh cheu ten ka thawng thei nang cheu " tiin ka tawng nghal zat zat ,kan zawhte ka sawisak khat deuh ka pan chu a lo hrethiam nge a tlanchhe vang vang.











“ Ila ngai reng a nimaw " ka nu in a rawn tihchuan “ Ngai reng lohin ka hmel pawh ala ngai reng a lawm,ka intifai dawn a nia" tiin ka room lam ka pan nghal,ka duhpa erawh naktukah ka thawng ang,an inah ka kal chilh mai ta lawng ,zanriah eikham rualin ka chau bawk nen tlaivar pawh peihlo in ka mu hmak ,ka phone ri chuan min tiharh “ Hello " ka tihrualin “ Merry Christmas ka duhlai" rawn titu aw ka hriat rualin ka mutchhuak pawh a reh nghal vek “ Merry Christmas ka duhpa " ka tihchuan a rawn nui hawk “ I muhil a nimaw" a tihchuan ham buai buai in ka aw a ” Mu leh rawh " tiin a nui ri suk ka hria .









Ka muthla leh hnawk ,“ Nu ka inhmeh em " ka kawrfual pawl hak nen chuan ka nu leh pa hmaah ka inlan “ Nalh lutuk bawihi enge tih i tum" ka pa zawkin a rawn ti a “ Ih ka duhpa ka va thawng ve dawn mawle " ka tihchuan alo hrethiam a niang,a nui vur vur,chawhnu inkhawm ban a ni a ,inah a awm ngei ka ring bawk ,hmun tinah lah chuan Christmas hla play ri hriat tur a awm ,an inlam pana ka tlanlai chuan ka present hawn chu enin ka nui leh var var thin,an gate pawna dingin phone ka phawrh a ,ka call nghal zat “ Ka duhpa " ka tihchuan thaw ham hamin “ Enge i tih ve " a rawn tisup a .









“ Vai ho leh couple ho leng ka enkuala ,awm ve la ka tikhawp mai " ka tikual duah “ Rawn haw la i awm a nimai" a tihchuan ka nui hak hak “ Tukverhah dak chhuak teh maw ,ni tla tur ka thlir mek a nia " ka tihchuan a che sut sut ri ka hre thei,reiloteah ka ngaih em em mai chu tukverhah a rawn dak chhuak,kawlkil lam a en daih avangin min la hmu lo hrim hrim “ Thilpek te i dawng em ,awm ve ila chuan i thilpek tur che ka lei a sin mawle ,a pawilo kumtharah a nimai " tihpah chuan a hmel awmdan chu ka en reng,a ngui ruai mai








Fiam reng ka duh tawh bik lo ” Hnuailam hawi teh" ka tihchuan “ Engah maw " a rawn tisup ” Aw i hmel ka hmu duh" ka tihrualin a rawn haw thla nghal vat,ka lo nuih var var a hmuh rualin phun hlukin ” Mai mai chuan " tiin phone a dah a ,inchhung lamah a lut nghal . Ka lam a rawn pan mek dawn tih ka hria,ka rin ang ngeiin kawngkharah a rawn lang nghal vat,ka lam pana rawn phei pawk pawkin ka lo nuih ver ver a hmuh chuan a hmanhmawh zual sauh ” Merry Christmas Lucifer" ka tihrualin ka hmuiah a rawn fawp nghal hmiah.








Ka biangah dawmin duhthawh zetin min fawp tawn tawn ,kan awm loh chhunga mi zawng zawng min rulh a tum emaw ni tihtur khawpin a duhthawh ,thaw chham dawn khawpin kan infawh hnu ah a inla hrang chauh ” Tinge min hrilh vat loh,nang hian min fiam kual reng tawh suh " tiin a awmah min pawm bet thlawp ” Tihpalh mahse surprise che ka duh a " tisepin a awm bei ka chak thin em em ah chuan ka bei kak,“ Ka ngai che " tisupin min fawp leh mial mial,hnial ka tum biklo keipawh hian ka ngai ve tho si a .







A thil pek ka hawn chu ka pe ,a en nghal vut sana rangkachak ka leisak chu a vun uk deuh kharh nen chuan a inhmeh dawn tih ka hria ,coat suit ka leisak bawk “ Nangte hi mi thawn dan i thiam riau mai tirawh,ka chhungte pawh i hmel hriat a hun e" a tihchuan ka khur deuh dar dar ,ka la hmu ngai bawk silo ka zam,anau kha chu ka hmu tawh ngeia mahse a nu leh pa ka la hmu miahlo ,inchhung lamah chuan min kaiin min luhpui a ,a chhungte chuan min lo en thap “Nu,pa heihi a nihhi bawihi chu " tiin a nu leh pa hmel zahawm tak lamah chuan min hruai phei a,ka zam ve viau.








“ E ava hmeltha ve Bawihi tumaw i hming " apa in a rawn tihchuan ka huphurh ngei mai,ka tap tep ka pu ka pu duhtak hi ka haw lutuk ka pasal neihna nu leh pa turte hmaah ka zak dawn tih hi ngaihtuah ve se tha tur “ Ih...Lal...Lalhumsuali" tiin zawi te in ka tawng ” Engtin maw i va tawng zawi ve ,kan tar ve tawh bawk nen beng a chiang vak tawh lo a sawi tha teh maw "anu zawk chuan a rawn tileh, Lucifer-a chu ka hmer chawn chawn ringawt .








“ Lalhumsuali" ka tivak,an la phu zawk zui ,mak an tih hmel em em lehnghal. An tihnak loh ah hetiang hming hi tumahin pu dawn heklo, Lucifer-a chuan “ Nu ,pa ka roomah kan kal pui lawk a nge " tiin a room lam min panpui chuan ka thaw huai mai ”Tinge ka hming hi a nalh loh em em mai le ,ka zak ngawih ngawih " tiin ka kun chal, Lucifer-a chuan ka biangah chuan a kut pahnihin a rawn chelh a “ Min en teh ka duhlai " a rawn tihchuan ka en nghal vat .







“ Enge zah tur awm ,hming hi ka hmangaih chhan che a ni a ,a chhan pawh i hming dangdai tak hian i lamah min hip tih i hria tiraw ,chuan he ka bialnu hmeltha tak hian ka tan Christmas present hlu ber min pe tih i hria em ,chuan kan innei dawn bawk a " tiin ka hmuiah a fawp a “ Tirawh le lengchhuak ang,kan pahniha hun hman ka duh a ni. Pawnlamah zanriah ei dun ka duh bawk a " a tihchuan ka nuih sen sen mai “ Nu pa kan lengchhuak dawn a nia" tiin a nu leh pa chu a au a .









A nau erawh ka la hmulo,a leng ve te pawh a niang, hotel ah zanriah kan ei a , kan chhuah leh meuh chuan khua a thim chhah mup tawh mai,khawpawn lamah kan leng a,a car chu kawng sirah hungin thinghnuai ah puan phahin kan thu dun,eitur leh intur kan keng bawk ,shawl leh thi min leisak ve a chu chu ka awrh ve ve bawk . A ni pawhin ka sana leisak chu a bun vang mai ,a inhmeh hle bawk . Mei a chhem a ,kan bul vela thingtang chu chhar khawmin kan tuah ,a nuam dangdai hle .







A dar nghengin ka thu a ,kan titi siam siam “ Ka awm loh chhungin nula i hnaih lo tak tak maw " ka tihchuan a hnaih loh thu a min chhangin ka hnarah a fawp zeuh ,kawrlum ka lo hak thuah hlauh chu a vanneih thlak,thlasik na thin lutuk hi chu ka ning a ni . Mahse ka bula awm taksa lumna bakah mei a awm bawk a ,chung em em chuan vawt ka tilo ,a phone a rik chuan ka awm tha vat ,a nu tih ka hmu nghal “ Loudspeaker ah dah la " ka tihchuan a dah ve mai,ka thil tum hria se chu a tilo tawp ang.






“ Aw nu " a tihrualin nuam tuar ang chiahin ka lo rum hak hak,a mengphawk ngei mai “ Awi Lalhmuchhuak engthil nge intih" a nu chuan chek tlawk tlawkin a rawn ti,ka nuih a za ru hle ka insum hram hram ani. A nu chuan kan chesual emaw a ti tak tak ngei ang,ni e heng hunpuiah chuan couple tam tak chuan chetsual nan hun an hmang thin miau,kei erawhin Lucifer-a tih hlauhthawn ka duh vang a ni pakhat,phone chu rang deuhin a dah a ,ka nuih vak vak .







“ Enge i hriat " a tihluk hluk “ Phuba anihkha " tiin a awmah ka bei nghal thak “ Ka hmangaih pa " ka tihchuan min rawn kuah let hlun “Thla a thar veleh palai ka rawn tir ang" a tihchuan lung a phu dup dup tawh,ka chil ka lem khalh . Ani erawhin ka chalah a rawn fawp lum vung vung ,dar 12 vel thleng chulai hmunah chuan kan awmdun ,nuam hi ka ti veng veng ,khawchhung lama hla play leh zaikhawm ri chu a inpawlh nawk nawk ,thalai ho in Rebecca-i leh Awmtea hla Thlasik rim tih an play laiin thenkhat in Kumsul liam hnu an lo tive bawk a.








Hetiang ang hlimna karah hian thenkhat erawh hrehawm takin leh chhungkim lai ngaiin an tap ngei ang ,kan haw lai te chuan ka nui deuh vur vur ,inah min thlahin ka chalah a fawp leh phawt,in mangtha in inchhung lamah ka lut a .





PALAI ZAN.....






“ Ti ringawt te chuan ka duh biklo,palai tirh ve te pawh ka duh a lawm " tiin palai te chu ka en ka pa in min melh romancry leh nasa tawh mai “ I roomah lut rawh Lalhumsual thil tih chingpen i duhloh chuan " atihchuan inneihloh ka hlau ve tho nen peih lo zetin ka lut hnak hnak , Lucifer-a ka call a a la la duhlo zui,he pa pawh hi a ka nu leh pa nen an inthurual chiang lutuk ,ka ning e palai tirh ve ka duh sin le







Mahse a pawilo kan innei dawn tho ,inneih hunah ka duh leh ka palai leh mai ang.





Ka pasal tur nen chuan pastor thu min tiam tir chu kan chham dun,Biakin khat hnurin mi an rawn inkhawm a ,thenkhatin ka la naupang mah mah tiin an phun sur sur te chu hre mah ila ka bengkhawn duhlo,keichuan mipa rintlak pasalah ka nei dawna pawi ka tilem lo ,chubakah kum upat lama pasal neih te hi naupai a har duh an ti a,chungte chu ka ngaihtuaha ka kum hi awm ka titawk chiah,Kum 15 a pasal nei te pawh an awm alawm keichu kum 20 ka ni tawh a ,a pawi bik dawn em ni.







Ka pasal tur hian min hmangaih tih ka chiang si a ,thlalak lai chuan ka uan ka chhuah leh pek a ka pasal tur chu ka paw vawk mai ,mipui lam an au dur dur laiin ka pa Tawna erawhin mitmengin min khap mawlh mawlh thung. Mi hi chu a khap ve peih mawle ,Lawichal nena ka lawina tur kan panlai te chuan ka nui var var reng mai . Nu leh pa atanga hmelhriat ngah na na na chu zuitu kan ngah hle .






Ruai theh mup mupin kei leh ka pasal chu min lam tir ,kan zeilo dun lutuk chuan mi nuih kan tiza hlauh thung a . “ Tunah chuan ka ta ka khawih theih ini ta " tiin zan kan mu tur chu min kuahin ka hmuiah a fawp ,khawih ka phal ngailoh ngei chu khawihin a nupui ka nihna chu a nem nghet ta ,ka lawma ka hlim veng veng,ka thianghlimna la tu chu ka pasal a ni a ,a hmela min ngaihsanna lang chu ka hmuh hmaih bik lo “Ka hmangaih che naupang harh " a tih chuan “ Keipawhin ka hmangaih che Lucifer" ka ti ve vat.








Hlimna in min tuam a ,nitin chuan nun lo nawmzia leh ka pasal min hmangaihna leh dawhtheihna ka hmu ,a fanu leh fapa harh zet um kuala tuala an pafa thuma an infiam chu thingpui in chungin ka thlir reng,ka nui leh hak thin. A fate harh lutuk chu keimah min dem fai vek lehnghal,Ani pawh a harh tehlul nen,heihi a ni ka doctor Lucifer-a nena kan thawnthu chu.

f180a3abe79355040a31ffcd836c6981.jpg
A TAWP TA

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

ADVERTISEMENT (A hnuai a milem hi a nia hmeh zeuh tur chu)