FORGIVE ME BY BEARR CHHAKCHHUAK (Completed)

Moderator: writers

Ngaia
Site Admin
Posts: 19502
Joined: April 30th, 2016, 4:07 pm

Re: FORGIVE ME BY BEARR CHHAKCHHUAK (Completed)

Unread post by Ngaia » July 18th, 2021, 2:33 pm

Chapter-19🌺




"Ka sawi chu ihria em Haris??"




Vin ṭhah chuan ka ti a,thil awmdan min zawh chuan hrilh nan hun a awmloh thu hrilh in Kat zaqng tur chuan ka ti leh a,ani pawh chuan thuawih takin a zawng ve mai bawk.







Bike chu la chhuakin in ah pawh lut talo chuan Haris te in lam ka pan nghal vat a,kal pahin ka pa ka be bawk,ani erawh chuan alo hriat tawh thu minlo hrilh a,ka nu bul a engmah sawilo tur a min tih chuan aw tiin phone chu ka dah nghal vat a







Jessica nilo Dorothy hi hetiang anih theih hi ka ring ngailo,mahse thu chiang a awm ve tlat bawksi,ka farnu anih vang pawh hian Alex a thusawi kha awihloh hram ka duh,mahse thudik chu kan tlansan thei tak tak chuanglo tih ka hria








Haris te in ka thlen chuan Kat leh Haris awmlo tihloh chu common room ah anlo ṭhu ṭhap a,ka luh teh deuh thut avang chuan minlo en ha hlawm nute-i leh pate-a chu a fal a biak ka duh thu ka sawi chuan pate-a library ah kan in zui lut a,Haris pawh arawn thleng chawp chilh ve mai







Dorothy kan hmu anih chuan a thil tih te vangin jail tan a hmabak ani mai sia,chutiang ka ngaihtuah chuan engmah sawi chhuahloh leh mai te ka duh rum rum,mahse Kat awmna chin kan hriatloh avang erawh chuan sawi chhuak lo thei ka ni bik silo,pawi sawilo hmeichhia ka duh ni bawk leh ka farnu kum tam bo tawh te inkar a duhthlan na siam chu thil awl ai ani lo takzet








Haris chuan Kat a hmuh loh thu arawn sawi chuan nutei te chuan thil awmdan min zawt vat a,Kat chin kan hriatloh thu leh ka farnu chanchin ka hrilh chuan an vai mai in a ṭhawng khawp mai,Haris chunding hluai in Kat zawng tur chuan chhuah leh atum a ka lo dang vat






"Mahse Gabriel,Kat chuan thim dawn ah khan naktuk a haw dawn vangin kal kawi lawk na tur aneih thu a sawi a,chuvangin alo la haw lo pawh hi ngaihṭhat loh na chang pawh kanlo hrelo a"





Nutei'n rilru hreawm hmel zet a arawn tih chuan mak ti deuh chuan ka en haw a,chuti anih chuan Dorothy bul ah a awmlo tihna ani mai thei,mahse engmah a chianglo,nutei chu Kat call chhin tur in ka ti a,a call chuan switch off a inti tih a sawi a







Hilly su tu pawh kha amah ani tih ka hrilh chuan nute-i chu a ṭhawng deuh nge a rawn zawi tibtih deuh avnag chuan patea nen kan buaipui vat a,ka hawi chhuak chu Haris alo awm tawh hauhlo ngaihven talo chuan nutei chu khum ah ka pawm phei a patea'n doctor a call nghal vat bawk





"Haris kha a chhuak ami?"patea'n atih chuam ka bu nghauh a,



"A pawi khawp mai tiang thil teh nuaih athleng hi"atih leh pawh chuan sawi mai tur ka hriatloh vangin ka ding ngawi reng a




"i duh chuan va haw tawh rawh i chau ang,police lam pawh ka lo be mai ang,Kat chu aṭha tur ah ngai phawt ila"




"Awle,,chuan pate heng thil chungchang hi ka nu hriat loh tur ang ber in kan ti a,khawngaih in minlo fimkhur pui ula,a chhan chu ka nu taksa hrisel lo leh dam ṭhalo bawk nen hi chuan hetiang thu hi hrilh loh rih kan duh a"




"Tehreng mai,lungngai miah suh"



"Awle Nihchuan ka kal ange"




Room aṭang chuan chhuakin Alex ka call vat a,Kat in a nutei a rawn text dan vel te leh Dorothy bul ah a awmloh ka rin deuh thu ka sawi chuan haw a inbiak ṭhat a rawt a,phone chu dahin ka inkhalh chhuak nghal a







Kat zawn pawh duh viau mahila khawi lam ah nge a kal tih takngial pawh kan hrelo a,zawn ngaihna avang bawk nen Alex an tih tur ahriat zawk takin ka haw kha ania,Haris erawh ka be buai duhlo law law haw tur in ti phei ila chu haw a ka thusawi awih ai chuan tlaivar ṭhak azawn pawh apeih ang




__________________________________



HARIS POV





Gabriel-a'n hmanhmawh tak a Kat zawng tur a min tih chuan a chhan ka lo zawt vat a,ani lah chuan sawina hun a awmlo ati tlat mai sia,Kat chungchang anih hrim hrim avang chuan hnial lo chuan ka zawng ve nghal mai bawk a,zawn na mai tur erawh hriat a har khawp mai








khawpui lian tak a awm kan ni bawk nen inzawn hmuh chu th awlsam tak anilo,a kal na tur awm ah pawh a kal lo anlo ti zwl si,ka nu khan call mahse ka call nawn ve leh ngat a ka nu ang tho in switch off a inti a







Zanlai pelh tawh ah pawh chuan bike nen ka la tlan kual deuh reng a,ka phone ri chhen pawh chu ka nu leh pa te call ani tih ka hriat vangin ka ngaihsak lo,khawlai a chenna mumal pawh neilo,zu chauh ngaihtuah avang a la he heu mai mai te ka hmuh pheichuan Kat ka ngaihtuah takzet tawh









Khawvar dawn lam tawh ah chuan zawn ngaihna ka hriat tawhloh avangin leh jessica kha in a alo let leh ring chuan a in lam ka pan a,mahse angai ang thlap in engkim alo la awm a,tih theih ka neilo tih ka inhriat phei chuan ka thinrim ngawih ngawih tawh








Step ah chuan ṭhu in ka phone chu ka phawrh a,Kat thlalak ka neih chhun a ban nat lai ami tawh a muthilh lai a ka laksak chu ka en reng a,heti khawp hian ani hi ka hmangaih ang tih ka ring ngailo




"Hey,,khawi ah nge i awm le!!ka ngai che ania,,i ṭha ang tiraw?ka rawn zawng hmu vat ang che,kan inhmuh hun ah chuan engkim ka hrilh vek tawh ang che"ti sup in a thlalak chu ka fawp zeuh a





Khua a var har tawh dawnloh avangin haw a,tha thar a zawn leh tum chuan ka tho ṭuih ṭuih in ka inkhalh haw a,ka pa alo la.meng chu ni in kan han inbe leh ren rawn a,mut sek tum chuan ka khum ah ka bawk thlawp a, mut erawh chhuak lo tak ani






Ka muhil theilo chu ka inbual leh ringawt a,varṭian ah chuan ka lo chhing ve sek aniang ka harh chuan dar 8 alo pel vâ tawh,vawiin hi Kat bo aṭangin ni hnihna na ani ta,,minlo call takin ti chuan phone ka en a mahse call na engmah a awmlo,phone chu khum a theh tawp in inhnuai lam ah chuan ka chhuk thla a







Breakfast ei tur a minlo nghah ṭhap tawh avangin ngawi reng chuan ka ṭhu ve nghal mai a,hilly a room a a awm bawk nen ei lai chuam tumah kan ṭawnglo hrim hrim ṭawng a titi hmasa ber ṭhin kha a awm tawh tlatlo ani,engmah eilo chuan ka tho lehnghal daih a,ka room a ka lut tur chu hilly in min lo au a




"U,,,,,Kat chu i zawng leh dawn em?"



"Aw,.."



"Khawngaihin zawng hmu hram rawh aw,ka ngai tawh lutuk ania"a inhnit deuh faih faih a,a hma ah chuan ka khup pakhat in ka ṭhingṭhi a




"Baby,,lungngai suh kan hmu vat mai ang,lehkha ṭha deuhin zir la Kat pawn zir ṭhat atum em kha"a chal ah chuan ka fawp zeuh a,bu nghauh in a room lam ah chuan ka nawr lut leh a





Ka room ka luh rual chuan Teddy ka call vat a,jessica awmna chhui turin ka hrilh a,thu chiang awmlo mahse khanu bul hnai ah khan Kat a awm ka ring tlat ani,inti fai in college pawh kal lo chuan Kat zawng tur bawkin ka chhuak leh a







Gabriel-a pawn theihtawp in Alex nen hma an lak thu min rawn hrilh bawk a,phone ka dah chiah tihin Teresa in min rawn call a,amah ani tih ka hriat rual chuan ka off hmak bawk,amah avangin Kat ka tihnat phah a,Kat hnen ah engkim ka hrilh anga chuan engkim ka siamṭha leh vek ang







Tun a pawimawh ber ta chu engkim ka hrilh tur ber Kat hi zawn hmuh ani,nileng ṭhak chuan ka zawng a engmah hriat belh tur erawh a awmlo,chawhnu lam chuan Teddy an minlo call hlauh mai laqm awm aneih ngei beisei chuan ka chhang vat a




"Aw sawi rawh"



"Haris,,petrol pump pakhat a thawk hian jessica chu nimin lam ah khan a hmu ani awm e"



"Ka lo kal ang,lo awm rawh khawi lai nge?"Hmanhmawh tawkin bike chuan Teddy sawina lam panin ka tlan nghal a,ka thlen chuan Teddy leh hnathawk pakhat lo ding chu ka pan vat



"Ani hi ania lo hmu tu chu"Teddy chuan ka thlen phei rualin alo ti zung zung a



"Haris ka nia,he hmeichhia hi nimin chuan ihmu ami?"tih leh jessica thlalak hmuh ka rual a



"Aw hmu e,thim lam tawh ah khan petrol la tur in arawn kal a"



"Anihchuan abul ah he hmeichhia hi i hmu tel ve em?"tih pahin Kat thlalak chu ka en tir leh a



"Aih hmu tello,amah chauhin ania"



"I chiang maw?a motor chhung lam te i hmu mial em?"




"Aw hmu e,petrol thun pah khan ka en zuai a ka chiklo na in tumah ka hmu tello"



Kawng a inhawng ṭan dawn chauh a,a ping leh ni mai hian ka hria Jessica nilo hian midang zawkin anlo hruai bo tihna ani thei mai angem tih te chu ka ngaihtuah tawh,mahse ka thinlung erawh chuan jessica ban rinhlelh aneilo thung



"Anih petrol thun zawh chuan khawi lam ah nge atlan ihre thei em?" Teddy chuan alo ti leh a



"Aih,khatih lai khan pu ber in min koh hmanhmawh avangin ka petrol thun na man pawh midang lak tir in ka lut daih a"




"Awle kan lawm e"Teddy nen chuan kan inzui chhuak leh a,Gabriel-a leh Alex chu call in restaurant pakhat ah chuan kan inhmu khawm a,kan mi hmuh zaqh chiah thusawi chu ka hrilh a an ngaihdan ka zawt luam bawk






Gabriel-a erawh chuan eng teh ual a sawi lem lo,tualthat tu ni mahse a farnu diktak ani a,a ngai tih pawh ka hriatpui hetiang a inrawlh tir ve vak tawhloh hi ka duh keipawn farnu ka nei a,kan hmangaih dan alo dang deuh pawh ani mahna mahse a rilru tur ka hriat thiampui







Alex leh Teddy chuan jessica bul a Kat hmuh anihloh vang ringawt chuan ngaih tih ṭhat a,rinhlelh loh ngawt chu thil tih chi ah an ngailo a,ka thinlung tak chuan keipawn chu chu ka pawm pui,,mahse Gabriel-a hrethiam tak chung a kan chet a pawimawh ve bawk






Kan inhmuh khawm zawh chuan Alex leh Teddy te chu lo va kal hmasa tur in ka ti a,Gabriel-a erawh biak ka duh avangin ka la awm khawmuang pui deuh



"Ṭhiana,,i farnu chungchang hi"



"A ho lutuk,ka farnu anih vangin ka lak ah i in thlahrun a ngai miahlo ania,ka farnu ania tihsual alo nei anihchuan atuar ngei tur ania lawm"




ka sawi zawh hma in zangkhai vah chuan arawn ti a,chutiang chuan ti mahse a mitmeng ah erawh a farnu hmangaihna leh khawngaihna avang a natna chu ka hmu hmaih hauhlo




"Dude ka lawm takzet,Kat i ngaihtuahna vang pawn"



"Tikhan ti teh suh,Haris-a lo lutuk mai"min fiam pah chuan a ti a



A nui lui hmel ka hmuh te chuan ka ṭhian ani hi ka lawm in ka chhuang ngawih ngawih,chhel leh tumruh tak anih zia ati lang chiang lutuk tlat kei hian ka tluklo takzet bawk,inzui chhuak ve in Gabriel-a tlan chhuak chu zui ka tum a






Kan awmna aṭang a hla vaklo clinic pakhat aṭang a rawn chhuak ka hmuh chuan ka ding chat,jessica ani tih ka chiang ngamlo na in a an em avang chuan Gabriel-a pawh zui talo chuan chunu car tlan chhuak chiah chu ka zui nghal a,lukhum a khum bawk nen khan ka lo hmu chiang theilo






kan chhuahna restaurant kawt aṭang a ngaihtuah chuan kawng chanve ngawt chu ka zui hman,jessica alo ni hlauh anih chuan Kat awmna pawh hriat a awlsam sawt ang ka tih lai takin kan inkar ah car pakhat a rawn tlan lut chat a,ala ding zui,sut hlau bawk kawi hman tawhloh bawk nen ka ding dawt a







Ka thinrim lutuk chuan car khalh tu chu bike aṭang a chhukin va ṭham chhuak nawk pah chuan ka hnek thal tawp a,kan bul kawngpui vel a lo awm te chuan minlo ṭhelh vat,a car khalh a chian loh deuh vang a tumloh deuh a rawn tlan lut anih thu sawi in ngaihdam min dil nghal mawlh mawlh a







Engmah sawi tawhlo chuan ka mi zui lai ka hlauh bawk nen in lam pan in ka haw a,room ah chho nghal in ka vei tawn sek khanu kha jessica lo ni ta se Kat a bul ah a awm chuan tiin ka ngaihtuah a,kha car phiangsen vang vek kha ani




"Hrep tak hian" ka bul a chair chu ka tlawh tlu tawp a khum ah ka ṭhu zui hnawk





Phone phawrh in Kat thlalak bawk chu ka en leh a vawiin hi aral chuan Kat Bo na Ni hnih ani tawh dawn a,engmah a ei in a in awm silo a ril a ṭam ve thei ropui si,a tet ang ai a ei thei Tereuhte-i kha ani ve miau a





"Ka ngai che tih hi ihria em?lungngai miah suh ka beidawng dawnlo ania ka zawng hmu ang che"phun sep chuan a thlalak ka neih chhun chu ka be mawlh mawlh a



___________________________________



KAT POV





Zing ni chhuak tukverh aṭang a rawn lut chuan min chhun ser ser avangin Thei leh theilo chuan ka meng a,ka hma a minlo en kar tu chu phe ruai a ka hmuh chuan ka phu deuh zawk,ka taksa zawi piah lam ah ka dang a ro a ka lu thip vut vut pawh ala ziawm lo




"Kat,,i ṭha em?"jess chuan minlo kuah nghal vat



"Jess,,"ka dang ro lutuk vang chuan ka ṭawng thei ṭawk,kuah let ka tum chuan chair ah ṭhu in ka kut leh ke te chu phuar beh anni tih ka hre chiah



"I thi mai ang tih ka hlau lutuk asin,,na engmah neilo a kal tir mai che kha ka duhlo reng a"tui min in tir pah chuan ati a ka dang ro lutuk pawh azia sawt



"Jess tinge min phuar a?!!"min phelh rawh"




ka mit la phe ruai bawk nen engmah chu chiang kuar in ka hmu lo a,mahse tun a kan awmna hi jess in kha ani tawhlo tih ka hria,ka khaw hmuh chianglo bawk nen tun a kan awmna hi chu IN roh san tawh a ang ber



"Teuhlo lutuk Katlyn"



"Tinge tiang hian i awm a?!!"



"Tiang a ka awm chhan maw?!!nang phiangsen vang hi mawle"



"Engthil nge tihsual ka neih a jess?!!ka ṭhian inih kha!!"



"Ṭhian a?!!aw kha i ṭhian jessica mi fel kha ami i sawi a?a thi tawh"anui hmel ngeiawm zet chu a tum hmak




"jess min tinge tiang hian i awm?!"




"Kha hming kha sawi tawhlo tur in ka ti che ani lawmni!jessica chu athi tawh"





Ka hmai thip nghal vung vung chu dawm chak viau mahila min phuar beh tlat avangin engmah ka ti theilo min khawih dan ang ang a tawrh tawp mai loh chu,vawi hnih lai min ben avangin ka hai deuh chhawlh






Ka ṭhian ka hlim lai leh lungngaih lai a duat tak amin kuah ṭhin tu khan,ama kut ngei in min beng chu ani sia,hetiang mi ani ang tih ka ringlo ṭhian ang a ka rinna zawng zawng pawh ati chhe vek







"A na em?a na tiraw?mahse maw Ka Haris bul a hlim tak a i awm ka hmuh a ka nat ai kha chuan a na lo daih zawk"




"Haris vang hian heng thil hi itih angai reng reng lo,Haris hian a duh a thlang thei"




"Duh a thlang anga chuan kei nilo in nang hi a thlang ang che maw?!!"



"Nilo,,chu chu ka sawi tum anilo,ṭhian ang in sawi dun ang"




"Nang nen hian ṭhian kan ni ngailo,i hria em i bul a mi fel tak ang a lemchan ka ning zia kha,theih chu nise ka that daih tawh tur che ania mahse kha Gabriel-a mi lak tlakloh lutuk khan ala venghim che chu ania"





A thusawi zawng a a thinrim lutuk hmel te chu hmuh hreawm tak ani,min thah duh tu bul ah hun ka lo hmang reng chu ania,hetiang ani mai hian min ṭhawng takzet bawk,ka rilru na leh hlauthawng bawksi chuan a ṭawng lai chu ka en tlawk tlawk ringawt




"Haris neih nan hian eng thil te nge ka tih tawh pawh ihria em ni?! aw Ka hrilh duh che angem?umm naktuk aṭang chuan tuipui mawng ah hun ihmang kumkhua tawh dawn sia,chuvangin engkim hi hre ve rawh"




"Eng,,engthil maw?!!"



"Tual ka that mawle"awlsam et chuan ati a a thusawi ka awihlo lutuk leh mak kati bawksi chuan ka ang phuau in ka en a




"Aw mak ti vak duh suh Kat,thil thar ani hleinem heng te chu ka naupan lai aṭang tawh a ka infiamna toys ve a alawm"




"Toys a?!!midang nunna i lak kha infiamna iti amaw?!!"a hmel a inthiamlohna pawh nei miahlo a a sawi chu mak kati zawk




"Aw,,thah nan che a ruahman na ka siam zawng zawn te kha heng i vantirhkoh pahnih te hian min tih chhiat sak ziah"a sawi pah chuan Haris leh Gabriel-a te thlalak chu a min rawn hmuh a





Haris ka hmu chu ka ngaih a zual ngawih ngawih,min tina mahse ka hmangaih ani tlat a,a tello in ka awm thei chuanglo,,tun ah hi chuan min rawn zawng hmu in helai hmun aṭang hian min hruai chhuak se ka ti takzet





"Anihchuan car in min sut ṭep te kha nangma tih vek hi ani em?"




"Aw ni e,party zan a mipa khawih tum tu che pawh kha keima tirh anihkha,mahse kha mimawl a khan nang ang lek pawh a khawih ṭha theilo che ania,a hna a tlin lo em a chuan ani pawh ka dah ṭha ta anihkha"




"Chuta kar ah kha mi laktlak loh Gabriel-a khan alo la ṭanpui che ania"a ti chhunzawm zat bawk




"Nanghi misual rapthlak tak ini,,ka ngaidam hauhlo ang che"ka ti ve piap piap a




"I ngaihdamna ka mamawh reng renglo,nang hi dah ṭhat che ka mamawh zawk"nui uar uar pah chuan ati a




"Aw lehlawk,Hilly su tu pawh kha keimah ka nihkha" arawn ti leh ngat




"Engtin nge itih theih zawk?!!in thiamlohna pakhat mah inei velo ami?!!ka chau bawk nen duh ang pawn ka ṭawng ring theilo




"Ka thiamloh ani hleinem,nangma thiamloh vek zawk alawm Haris nun ah hian lo lang velo la chu tiang hian ka ti miahlo ang,inkhua aṭang pawh khan rawn kir tawhlo la chu him dam takin i awm thei ni mai tur"




"Haris hnen ah engkim ka hrilh vek ang,a ngaidam hauhlo ang che"




"I duh chuan i hrilh thei,,mahse engtin nge ni ang kal dawn la phuar beh ini tlat bawk sia i phone lah a chhe vek tawh bawk nen"a hawi na lampang chu ka hawi ve vat,kan piah lawk a ka phone keh sawm ti tih chu ka va hmu




"Ka phone"ka ti sup



"Khawngaih thlak lutuk,tun ah chuan naktuk hun nghah tawp bak tih theih inei tawhlo,naktuk ah chuan i vantirhkoh pahnih te pawn an rawn chhan thei tawhlo ang che"




"Haris chu a beidawng lo ang,min rawn zawng hmu dawn alawm"beidawng tak si chuan ka la ti ve hram



"Pawi lutuk duhtak,vawiin hi ni hnih i haw loh na tur ani tawh tih ihrelo ani mai thei,,vawiin a ral leh chuan anni pawh an beidawng ṭan ngei anga chutih chhung chuan kei in ka hna ka lo thawk char char thung ang"





"Tiang hian ti suh"




Ka ban ah chuan syringe damdawi awmsa chu arawn vit lut nghal thawk mai,a dimloh em avang chuan na tak hi ani mai ka mittui atling nghal pam a,ṭap lo tur erawh chuan ka insum ve ṭang ṭang




"Lungngai suh,hei chuan darkar hnih khat bak a awh lo ang"ka sam a chul pah chuan ati a



Ahnu ah lukhum pakhat chu khumin min chhuahsan a,reilote ah ka lu a rawn ni deuh huih a tun a ka awm dan hi chu kelly party zan a drugs ka ruih ang chiah kha ani mai,ka taksa zawi tawh sa chu a zawi zual ani ber ka khaw hmuh athim nghal mup bawk




_________________________________




Ka hming a min auntu ka hriat rual chuan ka hma lam chu ka en vat,Haris lo ni reng in!!min rawn pan phei nghal hlawk hlawk a,ka lawm lutuk chu nui chungin ka lo thlir ve reng




"I mang mai anihkha katlyn"aw ka hriat rual chuan ka meng nghal zawk





Tun a Haris ka hmuh kha ka mang lek ani tih ka hriat chuan ka rilru ana in ka ṭah a chhuak nghal ut ut,ka hlim ve tawh tehreng nen,ka mang a ka nui kha atak ah pawh ka lo nui ani ngei ang le a rawn sawi mai dan ah hian






engtia rei nge ka mut ka hrelo,tukverh aṭang a ka hmuh theih chin aṭang a ka rin dan chuan alo ber ah darkar 4 vel chu ani ngei ang a bag a ṭang chuan hriau leh damdawi bur te tak te pahnih chu a rawn phawrh a





"Lawk,,vawiin ka chhuah na ah tunge ka hmuh ihre duh em?ka duh lai Haris mawle,min zawng anih hmel khawp mai"




A hmuh theih reng a awm chu Haris chuan lo hmu in min rawn zawng chhuak se ka ti takzet




"Mahse maw,nang chu a theihnghilh tawh che aniang"




"Min theihnghilh lo ang,Haris hian min zawng hmu ngei ang"zawi tak chung chuan ka ti ve hram a




"Ok a ṭha alawm,beiseina thamral tih vel kha anih ka lo hlauh pui che a"nheiawm zet chuan min en a




Haris beidawng suh ka rilru chuan ka ti ve mawlh mawlh bawk a,mahse beisei erawh ka nei sanglo takzet,ka chau tawh lutuk chu ka kut ṭang takngial pawh ka chet ṭha thei tawhlo,thil ka eilohna arei ve tawh em bawk ani






"Vawiin ah pawh an hmulo che anihchuan an beidawng ṭan tawh ngei ang,chuan keiin ka hna ka lo thawk ve tawh anga"




"Haris chu a beidawng velo ang"Ka la ti let ve ngat a,beusei tawhlo viau mahila beidawng ang a lan ka tum eih biklo




"Ok,naktuk ah kan hria ang chu"toh pahin min chhuahsan zui a




Zan ah te chuan ka ṭap leh ringawt ṭhin,au mahila kan awmna hi a fal tih hriat chian theih khawpin rannung thawm leh ka ṭap ri bak hriat tur a awm ngailo,Haris emaw ka pa hming ka lam leh ringawt zel a






Naktuk aṭang chuan Haris hi kumkhua in ka hmu thei tawh dawnlo chu ani mai sia,chumi ka ngaihtuah phei chuan ka ṭah a chhuak zual sauh zawk,engtin tin emaw chuan ka muhil ve leh mai a



___________________________________




"Good morning"aw ka hriat rual chuan ka harh nghal zawk ka hma a nui sen sen a ding ka hmuh thut avang chuan ka phu deuh zawk bawk



"I hria em vawiin hun ka nghahhlelh tawh zia hi,a chhan chu Kei lwh Haris lak ata kumkhua a ka dah bo tawh dawn vang che ani




"Hetiang hi ti suh"ka aw neih ang ang chuan ka phun chhuak sep a




"Engvangin nge ka tih loh ang,ka kawng dal tu chu ka dah ṭhat mai angai alawm"




Nimin lam a a damdawi leh hriau ka hmuh chu alo la chhuak a,a duhtawk a tam damdawi a hip chhuah hnu chuan hriau chu dim na tel miahlo in ka ban ah chuan arawn vit lut zawt a,ana lutuk chu ka mittui a tling nghal sawk thei



"Hei hi chu a thawh dan a dangdai a,nuam iti viau ang"ti pah chuan min chhuahsan leh nghal a




A sawi ang tak tak chuan reilote ah ka taksa leh ti hrawl te chu zeng ang mai hian a awm ṭan a,ka mit men pawh a harsa tulh tulh,kelly party zan a drugs vang a ka taksa zawi ai pawh khan tun a ka awmdan ah hi chuan ka zawi zawk






Engmah hrelo in darkar engzat nge ka awm leh ka hrelo,ka ban rawn thip leh zawk ah chuan ka harh deuh min chiu leh ani tih ka hria tlem te chuan ka taksa in na ala hre thei tih ka hriat chuan ka lawm takzet mahse ka mit erawh Ka meng ṭha hlei theilo




"Kan thleng har tawhlo ang Kat"Atih ri chu ka hre ṭawk ṭawk



Khawi ah emaw kan kal ani ngei ang,motor ri pawh ka la hre ve thei,min chiu leh na avang chuan engmah ka hre zui leh tawhlo,ri ka hriat leh chuan tuipui fawn ri hlup hlup ri chu ka hria,thli thaw in ka sam an chhem avang te chuan intih harh ka tum ve ṭang ṭang a,Mahse thil sawt lo tak ani,





"Hei hi chuan kumkhua in a pil bopui thei ang che"atih chuan eeng thil emaw tak ka taksa ah emaw keimah a phur beh aneih ka ring ve tawp a






Thli thaw te chuan min ti harh ve deuh nge ka mit chu tlem in ka meng diar diar a,ka ring hawisawn tur pawn tha ka nei miahlo,kan awmna erawh a sang thawkhat ani ngei ang le!!Engtin nge ani hian a mah chauhin hetah min hruai theih tih ngaihdan pawh ka neilo




"Chuan thil pakhat i kalbo tawh dawn sia i hriat tur ala awm,i pa pawh kha keimah ngei in ka that anihkha"




A sawi zawh rual chuan ka mittui a luang nghal zawih zawih tih ka biang lum pap pap ah chuan ka hre thei,ka taksa erawh engmah feel theilo khawp in a zawi tawh





"Mangṭha Katlyn Ramanov"atih rual chuan silai apuak nghal ṭhat ka thi ṭan mek tawh ah ka in ngai,ka taksa in engmah ahre heklo




"Ka chelh che ania"




Chu aw chu Tudang nilo in Haris aw ani tih ka hria,theihtawp chuan ka meng leh ṭang ṭang a,a hmel a ka hmu chiang theilo,atawp nan a ka hmu pawh chu ka lawm hrim hrim,damdawi hnathawh chu ka zo lo lek lek tawh ani Haris chu nuih suk in ka mit ka chhing ṭan a




"ka kut hi thlah miah suh" tih aw ka hriat pawh chu a zawi tial tial a..........



🌺🌺🌺👻
___________________________________



#a Tawi tih ka hria,,ka mit in a tlin ngang tawhlo😁#



Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Ngaia
Site Admin
Posts: 19502
Joined: April 30th, 2016, 4:07 pm

Unread post by Ngaia » July 18th, 2021, 2:34 pm

Chapter-20🌺





HARIS POV





Zing lam ah chuan ka phone ri in min tih harh avangin mut khamlo deuh chuan phone dawhkan a ka dah chu ka ban ṭuih ṭuih a,Alex ani tih ka hriat avangin inti harh deuh chuan ka chhang a




"Aw,Alex,,,"



"Haris nimin lam ah khan clinic pakhat ah jessica ni awm tak an hmu a"



"khawi clinic ah"ka ṭhu chhuak nghal hlawl



"Nimin a kan inhmuh na restaurant bul hnai mai ah khan"




Anih chuan nimin a ka hmuh kha jessica ani ngei tihna anihchu,hrep chuan kha car phiangsen kha chu lo tlan lo se chuan Kat ka zawng hmu tawh tur ania




"Gabriel-a i hrilh tawh em?"



"Aw hrilh tawh e,,nangmah hrilh ve vat tur che in min ti a"



"A ṭhat chu clinic ah chuan kal nghal angai"



"Hei clinic kawt ah chuan ka awm mek a,i duh chuan ka lo nghak dawn che ami Gabriel-a pawh alo thleng ve ṭep tawh ang"




"Ok,ka rawn thleng vat ang"tih leh phone dah a bathroom luh ka rual nghal




Kat bo chungchang thu hi kan theh darh teh chiamlo a,mi nawlpui leh entir nan dawr lian mipui tam na chi ang ah te a ruk a minlo thli thlai sak tur in kan ti,chuti nilo a he khawpui pum a kan hriat tir chuan buaina chhuak tur a tam mai bak ah kat zawnna ah hna duh ang in min thawh chak tir thei dawn tlat lo








Ka inbual zawh chuan in ha sawk sawk in ka room aṭang chuan ka chhuak zui nghal a,inhnuai common room a nu upa lam deuh leh ka nu lo ṭhu dun ka hmuh chuan ding pawh tum lemlo a chhuah ka tum a,ka nu in minlo hmuh tak ah erawh chuan min lo biak vangin ka ding khawmuang leh rih



"Haris my boy,hei Kat ni ania,,u cleran hei ka fapa Haris chu anih hi"




Ka hma zawn a ṭhu chu rawn ding chhuakin min en ngawih ngawih a,A hmel ah chuan lungngaihna leh hlauhthawnna ka hmu thei,kei ang tho in Kat a ngaihtuah pawh ani mahna,ka tet lai aṭang a zin chhuah tih vel nuam ka tih ngailoh avang in kan chhung te takngial pawh ka tlawh ngailo,ani pawh hi ka vawikhat hmuhna ani




"Haris"ka kut vei lam chu a rawn hum nghal vang vang!!"ka tunu hi zawng hmu hram rawh aw"mittui tling puau chuan ati a



"Ka ni lungngai suh Kat chu ak hmu em em ang"inhnem leh han inthlem vel chiam ka thiamloh vang chuan a dar ah chuan ka vawn sak ringawt


"My boy enge chanchin hriat belh innei tawh em?"



"Clinic pakhat ah jessica ang tak an hmu tih an sawi a,hei chian tur in ka chhuak dawn"



"awle,anihchuan va kal vat rawh"Thaw huai in ka nu chuan min thlah a



"Ka ni kat chu ka zawng hmu ngei ang lungngai suh"




Ani pawh chu bu nghauhin ka kut chu a thlah a,hmanhmawh lutuk in ka chhuak nghal,eng emaw thut ah tiin bike ai ah car chabi chu ka la chhuak a car a ka luh dawn chuan ka pa in minlo be ve leh



"My boy fimkhur rawh aw"atih chuan bu nghauhin ka tlan chhuak nghal,Teddy pawh lo va awm tur in ka hrilh bawk





Nimin lam a kan restaurant awmna aṭang a lang thei clinic pakhat nimin a jessica ka hmuhna chu ka pan ding chat a kawt ah,Alex,Gabriel-a leh Teddy te lo awm ṭhap ka hmuh chuan ka tlai hle ani tih ka hre ve chiah,car aṭang chuan chhaak zuiin an lam ka pan a




"Enge hriat belh in neih?"an bul ka thlen rual chuan ka ti nghal



"Engmah kan la hrelo,i rawn thlen hun kan nghak"Gabriel-a chuan alo ti vat




"Anihchuan lut ang u"tih leh clinic chhung a luh ka rual nghal anni pawn min rawn zui ve mai




"Ani saw ania jessica hmu ang a sawi tu chu"Alex chuan Clinic a thawk hmeichhe pakhat chu a kawk a




Chunu lam chu ka pan vat,ani pawh chuan mipa pali ngawt in a kan pan ta hluai chu mak ti deuh chuan minlo en vang vang a,a hmel ah te chuan hlauhthawnna ka hmu tel bawk




"excuse me,,hetah hian nimin lam ah henu hi alo kal tiraw?i hmu tiraw"Thlalak hmuh in Alex bawk chuan a zawt a



"Aw hmu e,damdawi a rawn lei a,in mi zawn lai chungchang ka lo hriat ve avangin ka lo chik ve mai mai a"



"eng damdawi nge arawn lei?"ka lo ti vat



"ka hrelo ka pu,damdawi arawn lei lai kha chuan midang ka thawhpui nen an indawr a keichuan amah kha ka file dah fel tur in ka hmu zuai ringawt"




"Anihchuan khawi ah nge i thawhpui chu a awm?"



"chhungkaw thil ah vawiin aṭang a thlakhat chhung ni tur in chawlh ala a,an khua ah a haw"




"Hrep tak chuan,,"bang chu ka chhir nawk a,Gabriel-a leh Alex chuan inbengdai tur in minlo ti vat bawk



"Damdawi chu a hman na tur inlo zawt mial em?"Alex bawk chuan ati leh



Kei ,Gabriel-a leh Teddy chu kan ngawi deuh kar a ,a khat tawkin ka inrawlh ve zeuh,ngawi reng a lo awm mawl tawp kha ka thei tlat lo,chin hriatloh a bo hi ka hmangaih kha ani tlat a




"Aw ka pu,ka thawhpui nu chuan a zawt ngei alawm,,mahse khanu khan lo ngaihtuah buai suh tiin a ṭawng khum a,mahse a chhuah dawn kha chuan ka ran damlo enkawl nan tiin nui sang in a chhuak veleh mai"





"Awle kan lawm e,Alex chuan ka bamn puam a vuan chung chuan min hruai chhuak a




Kan zavai a kan chhuah rual chuan kawt a car ka hun chu a ke ah ka pet nghal pawp pawpṭka thinrim na leh ka beidawn ṭanna ni awm tak rawn inṭan ka duhlo lutuk chu inhrik thlak ka tum ani ber,midang pawh chuan min dan an tum lemlo,tumlo zawk se a ṭha hrim hrim







Car bang ngheng chuan ka kun lap a,beidawn ka tumlo mahse kawng hi a ping takzet ani,Kat chung ah enge thleng tih ka hre tlat silo a khanu khan engtin nge atih ang?!!







Han zawn mai na tur pawh ka hre tawhlo,nileng chuan kan chhuak a Kat chanchin hriat belh tur erawh pakhat mah a awmlo thung,tlai lam ah chuan Gabriel-a leh Alex chu haw mai tur in ka ti a,min hnial duh viau mahse ka tih deuh hmuk hmuk tawh avangin min hnial ta lem lo chuan an haw ve mai







An kal ka thlir liam hnu chuan car ah bawk ka lut a,pawn lam a Teddy la ding reng ka hmuh chuan dak chhuakin haw tur chuan ka hrilh ve bawk a




"Ka lo zui ang che"



"A ngailo,inti thawveng tur in ka chhuak zui lawk dawn,nangpawh i chau ang haw tawh rawh"



"Awle,anih eng emaw athlen chuan minlo call dawn nia"a T-shirt hak hlim chhoh hret pah chuan ati a





Silai alo pai chu ni in,,mahse mak kati hranlo hetiang hian ati ve fo mahse tumah a la kap lo silai kah chu a thiam lutuk ringawt,,midang tih ṭhaih nan leh a thil chhui hmuh nan bak a hmang ngailo,midang nunna la tur em chuan a la naupang mah mah






Bu nghauh chuan kal tur in ka ti leh a,a bike ah lawn in a rlan chhuak ve nghal zat bawk keipawh chu inti thawveng tur chuan ka tlan chhuak a mahse kalna tur ber pawh ka hre chuanglo kawng ah chuan ka tlan mawl ve tawp




Kawng peng ka tlan pel dawn lai tak chuan jessica chu a car khalh lai chiang takin ka va hmu a,car chu turn pawp in ka um zui nghal,tun ṭum chu hlauh ka tum tawhlo bur ka hma ah motor in rawlh leh hlauh chuan chak mangkhengin ka tlan






ka umzui chhung chuan tuipui awmna kanlo thleng der tawh kan kalna chin pawh ka lo ngaihtuah tawhlo reng reng thawm dim thei ang ber chuan ka tlan ve zel a ka hmuh leh meuh chuan tuipui thlir nan a lei(bridge)an la siam zawh loh ah chuan alo awm der tawh








Khua atlai tawh mai bak ah helai hmun hi a fal ṭhat avangin tumah keini tihloh chu awm an awm tawhlo,car aṭang chuan chhuak in ka pan nghal chat,Kat hmel ka hmuh chuan ka thinrim leh rilru na bawksi chuan jessica chu thah mai duhna rilru ka pu hman tawh








Hmanhmawh tak a ka pan theihloh vang te chuan ka thimrim hlur a,lei hi siam zawhloh ala nih avang in khawi lam lam ah pawh tlak ala awmsam a,ka va chet nghal phawr phawr chuan Kat chu anam thla duh mai dawn tih ka chiang si,kat chu a chau tawh nge men pawh menglo chuan a awm a,jessica sawn dawm lo phei se chu tuipui ah khuan atla tawh ang







A hmai dâng lutuk te ka hmuh chuan keimah zawk hi ka na ngawih ngawih,a ring pawh tun ṭha theilo in a thle tawn chhen bawk,jessica chuan kat zawi tak a ṭhu chu a ke lam ah chain hrawl zet leh engthil emaw rih hmel zet chu thlun zawm tum in alo buaipui ngat ngat a






Ka hnaih telh telh tawh tih in ka thawm a hria nge arawn hawi ta thut mai,min hmu chu a meng nghal kawk keipawh chuan hmanhmawh lutuk in ka pan phei tawh bawk,ka tlan ani ber dal na awmsilo chu engtin nge ka tlakloh theih pawh ka hrelo







Ka tlan phei tak ah chuan Kat ke a thlun zawm atum pawh chu a thlah a ding vut in kat ṭhu lai kut ah chuan a kai a zuan thlak pui a tum ta mai,a ai a chak chuan ka tlan leh a,a chet hrut lai chuan silai ri in azui nghal zat jessica chu kah ani tih ka hria





An liam thla ti tih tawh chu Kat kut ah chuan ka va vuan hman tawk,kan awmna chu a san mai bak ah rinchhan tur em em a awmloh avangin kat thlah hlau lutuk chuan theihtawp in ka vuan nghet sauh a,amah chauh chu nise ka pawt chho maithei tur ania,mahse a kut lehlam ah jessica chuan alo la vuan ve tlat a






Kat chuan a taksa ati che theilo nge ni ka vawnna pawh chu ahria ang pawn a awmlo,jessica hmel chu en pawh en duhlo in Kat engmah hrelo a awm meng theilo chu ka thlir ngawt ngawt a,a hmui dâng lutuk te leh chau tih hriat tak te ka hmuh phei chuan ka thinrim zual sauh




"Haris min pui rawh,ka hmangaih che"tihsual neilo ang hrim chuan min la rawn au a




Chhan pawh chhang lo chuan Kat chu ka en char char ani erawh ṭap tih hriat zet hian a biang te chu a mittui luanna avangin ala huh deuh chap a,theih chu nise kuah vawng vawng tawh ka duh,a hmel pawi sawilo lutuk ka hmuh te chuan ka na lutuk tlat




"Ka chelh che ania"ka aw a hriat theih tak in ti chuan ka bia a



Mi pahnih taksa chelh reng ang ka nih avang chuan keipawh in ṭawng ka harsat ve deuh,ka sir lam ka hawi chuan Teddy chu hmanhmawh hmel zet in a rawn kal a,fimkhur a ngaih avangin duh ang pawn arawn kal chak thei biklo ani mahna








Kat lam ka hawi leh chuan meng siar aiar chung chuan min rawn nuih suk a,amah uai tu avang leh min chelh let ve siloh avang chuan ka thlah teuh tawh hle,ka thlah anihchuan feet tam tak asang aṭangin tuipui thuk tak ah a pil dawn tih ka hre reng bawk,Teddy pawh arawn thleng ṭep tawh








Min vuan let ve lo mahse ka kut thlah lo tur chuan ka hrilh ve ṭang ṭang ka sawi zo hman chiah tih in min chelh let ve silo nen a kut chu a pit thut a tui lam ah chuan an tla thla nghal vang vang,en tawp mai loh chu tih theih ka neilo,zuan thlak ve nghal ka tum lai takin Teddy chuan minlo vuan bet vat







Tui a an tlak luh aṭang chuan rawn lang leh tur pawh awmlo in an pil bo nghal hmak,ka chaw mawlh vek ni mai hian ka hria engtik in nge ka mittui alo tlak pawh ka hrelo



"Min thlah rawh,ka chhan angai"



"Haris in bengdai phawt rawh"



"aih min thlah rawh,tah khuan kat a awm tih i hrelo ami?!!"



Chutia ka lo ankhum chiam lai chuan ka nu leh pa leh midang pawh anlo thleng sup sup a,Teddy hian alo hrilh ani ngei ang Gabriel-a leh a pa pawh tel in,,Gabriel-a chu lei ah chuan arawn phei a,ka tha ka hmang nasa bawk nen Kat kal ta mai bawk chu ka zawi nghal ruih






Gabriel-a chuan min kuah in lei aṭang chuan min hruai let a,fimkhur ngai ani bawk nen lei kal chhung pawh arei khawp mai,ka nu te lo awmna ka thlen rual chuan ka ṭhingṭhi nghal nawk,engmah hrilh lo mahila Ka awm dan aṭang chuan Kat chu awmdan an hrethuam ani ngei ang ka pa chuan zawng nghal tur in mi atir vat a








Ka hawi chhuak chu Hilly leh Ni cleran lo ṭap ka hmuh chuan mahni in dem na in ka khat nghal,Ni cleran bul ah khan ka zawng hmu ang tih kha ka hrilh tawh sia ka zawng hmu ngei a,mahse ka kut aṭang ngei in ka kal tir lehsi






Tuipui chu ka thlir let a,khawi lai emaw ah tak chuan a awm ngei ang tiin ka ngaihtuah zui a ka rilru in ngaihdam ka dil nghal mawlh mawlh bawk,ka pa chuan min kuah tho in ka thiamloh anihloh thu min hrilh chung chuan min kuah a








Ri tawk fan chulai hmun a kan awm hnu chuan tih luihna in min hruai haw a,haw ka tumloh em avang khan Gabrie-a nen pawh kan insual ti tih,kat hming lam ri lo se chu ka inbengdai thei kher lo ang




__________________________________



*** 3 WEEKS LATER ***





Kar thum hnu ah pawh Kat chu hmuh tur reng a awmlo,chutiang bawkin jessica pawh an pahnih chuan an bo nghal hmak a,a tu amah an hmu zo lo,ka sawi avang chauhin ka pa chuan zawng tur in mi a ruai leh ṭhin a







Kat chu a thi tawh ang a an sawi te chuan ka lo thinrim thei em em a,thi ang a an sawi ka phal lo,khami ni aṭang khan in ah ka inkhung chawt a,in a ka awm chung pawn ka room ah ka la awm tam mah zawk,tumah ka be ngailo a,ka kal tam na ber pawh Kat room chiah ani






Ka nu beidawng chuan Kat hmang a min tih harh tum in,Kat hming lam chuan min fuih ṭhin tak na a mahse keimah ah engmah a thawklo Kat alo let te anih ngawt loh chuan,Teddy pawh lo kal in ngaidam min rawn dil ve fo






Silai kha ama kah anih vang a Kat kha tui a tla ah a ngai tlat,kawng tam tak ah a dik na lai awm mahse engkim kha chu jessica thiamloh vek ani zawk kei ngei pawh,kha ai khan lo chelh nghet ila chu ka chhan him anga tun ah hian ka bul ah hun hmangin min nuih leh sen sen tawh tur ania




Teddy chu a ruk a Kat chungchang ngaihven reng tur in ka ti a,Ani pawh chuan thuawih takin alo aw ve mai bawk a,a hmel aṭang chuan a beidawng ve tho tih ka hria,mahse U tak tak ang a min entu leh a chhungkaw neih chhun ka nih avangin min hnial duhlo







Thla khat alo ni dawn ta der,Ka nun phung leh Kat ka ngaihna erawh a reh in a danglam chuanglo,Tlai khat chu ka rilru ah kha hmun Kat kal tak na a kal kha a lan tlat avangin insiam sawk sawk chuan engmah pawh sawilo in ka bike chuan ka chhuak nghal a







A hmun ka thlen chuan engkim mai kha abul aṭangin ka mitthla ah alo lang nghal zut zut,Kat chau hmel te zawng zawng nen chuan ka mitthla ah alo lang zut zut,ka vwnghim theilo chu ka inthiamlo ngawih ngawih bawk,khua atlai tawh avangin Ni pawh tlak tum in a sen phut tawh




"i rilru ka tih nat chhan pawh ka hrilh hman silo che a,mahse ka hmangaih vang zawk che ani,,FORGIVE ME"ti sup in van lam chu ka en a




Thim ṭhak thleng in chulai hmunah chuan ka awm a,ka phone ri chhen pawh chu ngaihsak lo in tuipui lam chu ka thlir leh ṭhin"Tereuhte,,a hreawm em?!"ka ti sup a






Ka phone ri chhen chu switch off tum in ka la chhuak a,Teddy ani tih ka hmuh chuan off mai lo in ka pick a




"Haris Kat a la dam"Ka ṭhutna aṭang chuan ka tho chhuak nghal zawt




"I ti tak tak em?!!!khawi ah nge a awm?!"ka phi buai nghal chung,inbe reng chung chuan bike lam ka pan nghal



"Hospital ah a awm mek,sangha mantu pakhat in a hmu ani awm e"



"Khawi hospital nge,lo va kal la ka lo thleng vat ang?"



Teddy sawina hospital lam pan chuan ka tlan nghal vat,ka chhungte pawh ka be hman tawhlo kat hmuh ka chak na chuan min tur nasa tawh em a,ka bike khalh lai takngial pawh ka ngaihtuah tawhlo







Hospital chu en reng reng pawn khawpui paqn lam a awm tih a hriat ngawih ngawih a,mahse Kat aqmna in leh enkawlna anih vangnhrim hrim chuan ropui tak ang mai hian ka hmu hial hospital luhna kawngka ah chuan Teddy chuan min lo nghak ran a







Kan pahnih chuan inzui lut in Kat awmna ni a a sawi lam ah chuan kan kal nghal,ka hmuh mailoh avang chuan Teddy thusawi te chu ka ringhlel hman rum rum tawh a,khum pakhat zawn ka thlen erawh chuan ka kal lai ka tawp chat,ka hmu chiah a ka awmdan chu ka sawi thiamlo zawk







A khum bul ah chuan mipa pakhat hi alo ṭhu ran bawk a,kha sangha man tu kha ani ngei ang Kat chu pan hnai in a hmui dâng lep ah chuan ka fawp vawng vawng a,midang awm ve pawh ka zah zo tawhlo"ka ngai lutuk che"a chal a ka chal sik tir chuan ka ti sup a




"Tlangval a chhungte ami inih"kan bul lawk aṭhu sangha mantu chuan alo ti a



"Aw ni e,ka pu ka lawm takzet ilo ṭanpui a"ka pian a hnu lam a thinlung leh tih takzet a lawmthu ka sawi na ani hial mai thei ani




"ava lawm awm ve,ka sangha man tur in tuipui ah ka hmu a alo la thawk ṭek ṭek avangin hospital hian ka hruai tawp a"





"Thla khat dawn ani sia,,engtin nge a awmna man leh damdawi man te leh hmanraw man te intih??"Kat kut a vuan chung chuan ka ti a





"Ka sangha man na pawisa kan khawl sa in ka pe tla ve mai"awlsam et a atih chuan ka rilru a khawih takzet




Ka ngaisang sauh bawk a hna chhete aṭang a a lak luh hmangin a hriat ngai miahloh a enkawl chu ani sia,hetiang mi hi chuan engkim neih a phu takzet ani,ka la rul let ngei ang





Sangha mantu nen a kan inbiak luam hnu chuan a nupui leh fate a ngaihtuah ve tho avangin min hawsan a rilruk thu a sawi a,kan la hmuh leh tur thu sawiin hlim tak chuan ka thlah liam a






A hnu chuan rang takin ka pa ka be nghal Kat chungchang ka hrilh chuan a awih ngam chiahlo a mahse damdawiin a sawn vel ka sawi lan tak ah chuan a awih ta deuh aniang kan awmna min zawt pahin a ṭhian pakhat alo biak tur thu min hrilh a






Phone ka dah rual chuan kat bul ah bawk chuan ka ṭhu thla lehnghal chata,Teddy chuan minlo nuih tet tet bawk,ngahmah ka ngai chuanglo Kat ka ngaih ang hian a awm ve tlatlo a aqm ve chu nise min nuih miahlo ang




"Tlangval i farnu ami?i ngaih hmel hle mai"kan awmna piah chiah a damlo nu upa tawh lam chuan arawn ti a,Teddy bawk chu alo nui leh huk




"Nilo e,ka bialnu ania"pangmgai tak chuan ka chhang a



"Ka pi,,nupui tur zawk pawh ani mai thei ania"Teddy chuan rang tawkin alo chhang veleh vat a




"Aw ani maw!!hlim deuhin in awm dawn nia"malsawmna min hlan nghal teh tawp a,mahse thil lawm awm tak ani,tunge ka neilo ang tih sawi thei?!!






Darkr khat vel zet zawt hospital a kan awm hnu chuan ka pa leh doctor ni awm tak rawn inzui lut ka hmuh chuan ka lo ding vat a,anni pawn min hmuh chuan min rawn pan ding nghal chat bawk






Ka pa pawn Kat a hmu chu a meng buai ve nak mai,awih a har ve em ani thla khat tling ṭep in a chin kan hre tawhlo ania,tun ah kan hmuh theih mai ah him pial in a awm leh ta mai chu ani sia





Ka pa bul a aam chu doctor lo ni tak tak in,he damdawiin a doctor nen chuan office lam ah inbe tur in an kal a,ka pa chu rawn ṭhu thla ve in Kat chu a thlir vung vung a




"A mak hle mai,,ilo la dam a ka lawm lutuk"Atih chuan ka lo khi suk a




"ti hi chuan ka fapa pawn nun phung pangngai leh nuam tak a hmang leh thei tawh dawn anih hi"




Ka pa thusawi chuan keimah zawk hi minlo ti hlim a,a ṭawng dan aṭang hian Kat lak a ka rilru put hmang ahria ani ngei ang,chu chu paqi tihna em em ka neilo,ka pa doctor rawn hruai chu rawn kal in kat chu an damdawiin lam a sawn theih ani tawh tih min hrilh a




_________________________________




Ka nu,Ni cleran leh hilly te pawh chuan hospital a an rawn hmuh chuan an meng lawk kawk a,khap lo phei ila chu lawm vang leh mak tih lutuk vangin an au bengchheng tawh ngawt ang





Kar khat zen zawn Hospital a kan in enkawl hnu ah pawh a hmasawnna chu tlemte chauh ala ni,doctor in a sawi dan chuan a bo chhung a chaw engmah eilo a damdawi hlir a taksa a aluh vang ani ati a,an check up result ah pawh a taksa a awm tam chu tui leh damdawi chauh ani







A taksa a damdawi chak lut mihring tan pawh a hlauhawm,a zeuh chauh a hman chi zing tak a pek anih avangin a taksa hi a zeng lo chauh ani tih min hrilh phei chuan ka thineim ngawih ngawih a nat dan tur zia ka ngaihtuah phei chuan kha jesaica phiangseni kha tawrh tir ve ka chak ngawih ngawih






A mah a damdawi lut a ṭha hnem piah lam ah damdawi kha hlauhawm tak a siam chawp alo nih bawk avangin harh chhuah leh nan engtia rei nge angaoh dawn an hre tlatlo,chumai pawh nilo in a taksa chu a zeng hman lek lek avang a khat tawk a tih chet sak reng angaih thu doctor chuan min hrilh







Nileng zankhua in ka awmpui ṭhin a,amah a awm tur phei chuan ka kalsan ngailo hrim hrim,ka nu emaw Ni cleran,,tu emaw ber ka vil tir thlap zel a,eng emaw thut alo awm palh takin tih thil thu ah zan ah chuan amah kuah chial chuan abul ah ka mu ve a




"Ka ngaih zia che hi ihria em?!i bul a ka awm chung pawh hian ka ngai reng tho che"a hmui dang lep ah chuan ka fawp vang vang a






Damdawiin lam ai chuan in lam ah aṭhat chak zawk kan rin avngin in lam a in enkawl tur chuan haw kan tum a,ka nu ka biak chuan alo phur ngang mai ka nu pawh hi hna pawh a kal mumal tawhlo ka pa erawh a la chawl manglo thung a mahse min rawn ngaihsak reng tho,ka nu chuan Kat room ka lo tihfai tir ang phur hmel zet chuan ati a






In a kan haw chu keimah ngei pawh ak hahdam sawng sawn thei,doctor bak ah hilly damloh lai a kan nurse rawih fel em em Nancy bawk chu kan ruai leh a,ani pawn phur takin aw minlo pawh ve vat bawk






Tlai lam ah chuan Nurse lo kal hma tiin inbual tur in ka room ah ka phei a,ka inbual zawh chuan drinks la tur a ka chhuk chu nurse nen step a kan intawh chuan minlo nuih sâng a




"Monu tur enkawl angai dawn a ka phur tlat"min fiam tih ka hriat avang chuan ka nui suk




"Damdawi ṭha deuh hi ihre mial em?a harh har tawh lutuk hi ka ngaih aṭhalo tlat" thu tak deuh chuan ka zawt a




"Aw hria e,hei hi tun a a taksa nen a in mil tur ber ania"a damdawi ah chu bag aṭang a la chhuakin min rawn hmuh vat a




"a ṭhat hlauh chu"



"Anihchuan ka ham chiu ange"nui pah chuan a chho zui a,keipawh chu drinks la tur chuan ka chhuk thla chhat chhat a,drinks ka in chiah chu ka nuam huai mai ka nu leh pa,hilly leh Ni cleran te lo titi khawm chu chik zet chuan ka va melh a ka rin sual loh chuan ka chungchang an sawi





Ka nuihsuk lai chuan hmanhmawh lutuk in nurse chu arawn tlan thla,mak ti deuh chuan ka lo en haw a,ka nu te pawh an rawn hawi nghal vat



"Haris,,kat room kawngka khi chhunglam aṭangin a inkalh tlat,tu emaw an awm,,, thawm ka hria ania"thaw hlawp hlawp chuan ati a




"engtin mah i awm ka phallo"ti rilru mawlh mawlh chuan Kat room lam panin rang lutuk chuan ka tlan chho nghal.........




🌺🌺🌺👻
_____________________________________

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Ngaia
Site Admin
Posts: 19502
Joined: April 30th, 2016, 4:07 pm

Unread post by Ngaia » July 18th, 2021, 2:34 pm

Chapter-21 Last🌺





KAT POV





Ka la dam tih ka hria,ka hlim lutuk chu au chhuah vak mai te ka duh rum rum,mahse ka taksa leh thildang engmah hna ka la thawh tir thei tlatlo khatiang thil ka chung a athleng tawh chung pawh khan ka la dam chhuak a,chuvangin ka taksa ti che thei tur chuan keimah ngei in ka sual let ve tur ani







Min enkawl tu hi tunge anih ka hriatloh mai bak ah ka mit ka la men theihloh avangin a hmel pawh ka hrelo,mahse mi ngil nei leh mi ṭha tak ani tih erawh ka hriia,,Haris khan minlo la zawng angem tih ka ngaihtuah phei chuan dam ṭhat vat vat ka chak ngawih ngawih







Ka rinloh lutuk a Haris aw ka hriat chuan ka chhungril aṭang hian ka ṭap tawp Hospital ṭha zawk ah min dah an tum tih ka hriat phei chuan ka lawm tazet,ka dam ṭha vat anga Haris bul ah ahma ang chiah khan ka awm leh dawn







Keima lam ah chuan ṭha chak viau ah ka in ngai a,mahse min enkawl tu te hian an hrethiam tlatlo ka taksa in na leh thildang dang a hre ṭan tih chu Haris min khawih ṭhin na aṭang hian ka hria,,In lam a kan haw dawn tih ka hriat chuan ka lawm takzet,ka taksa tak che lo mahse ka ngaihruat na aṭang erawh chuan ka za sek tawh



_____________________________________




Kan thlen hnu phei chuan a hma ai ka harh sawt in ka hria,Haris chuan min chhuahsan lawk a ka khua har nghal ngawih ngawih,thawm awm deuh ka hriat vang chuan men tum chuan ka ṭang vak






Ka taksa rawn rit deuh nulh vang chuan fiahlo tawk in theihtawp chuan ka meng se se a, ka hlauh em em,min thah tum a kha tupui a min hruai tu ngei hmel chu ka hmu thut









Han ṭan tum mahila ka thei tlatlo,fiahlo tak a ahmel ka hmuh chu rapawm tak ani min thah chak ngawih ngawih hmel a pu baw, ka mit ka men theih vel a Haris nui hmel hmuh hmasak ber ka lo suangtuah ve nasat nen,ani hi engtin nge alo la dam chhuah theih




"Hello,Kat"rum zet a min en chuan ati a



Ka hlau lutuk chu ṭah vak mai ka duh,tu emaw tal lo kal se ka ti ngawih ngawih bawk ,engtin nge hetah alo kal theih nge ni a keimah a ka awm hun nghak in minlo chang reng tawh zawk?!!




"Tlem tal chuan minlo lawm ve deuh la Kat,,"ngeiawm zet chuan min melh kar a kan in awm hnaih em avangin ka hmu fiah ve chang chang chauh




"Kha tuipui a ka thih kha i ring emni?mawl lutuk kei hi ka thi mai mai dawnlo Haris ka ta a ka siam hma chu"





"Tun ang chance ṭha lutuk ka nei leh hi ka vannei khawp mai,tun ah chuan i kal a hun tawh"





Ka hmai ah chuan lukham arawn nem bet nghal thlawp a,ka thawk a buai ṭan nghal,ka thawk diklo aṭang chuan keihi ka thi hnai telh telh tih ka hria,ka rilru in Haris ka au mawlh mawlh,thih ka la duhlo a Haris bul ah hian rei tak dam a hun nuam tak hman ka duh ani







Ka duhthusam te erawh an ral tial tial,kawngka ri ni awm tak ka hriat hnu lawk chuan ka hmai hup na lukham chu tu emaw in a la sawn a,a lak sawn rual chuan ka nuam deuh huai,ahnu chuan engmah hrelo in ka awm zui,ka hahchawl ani ber zawk



_______________________________________



HARIS POV




Kat room ka thlen chhoh rual chuan kawngka hawn tumin ka bei nghal a,ka chhungte an rawn thleng chho vat ka hawng mai theilo hmanhmawh tawh rilru hah nen awmze neilo in kawngka chu ka tlawh vak vak a,Kat che theilo a awm mawlh chu ka rilru ah a awm




"Engtin emaw tih dan ngaihtuah teh u"ka nu chuan ṭap ti tihin alo ti bawk




"Haris enge thleng?!!"Gabriel-a hmanhmawh zet a rawn chho chu ka lo melh nghal vat





Ka pa in thil awmdan a sawi chuan ani pawn hlauthawng hmel lutuk chuan min rawn en a,ka tha neih zawng zawng ka hmang ti ila ka sawi sual tam lo ang kawngka chu ka tlawh leh pawp a a inhawng nghal ṭhuai ka tlan luh rual a jessica hmel ka hmuh chuan ka meng kawk,kan vai mai chuan kan ding nghal ṭhup








Kat taksa chung ah chuan lo ṭhu in lukham chuan ahmai alo hup beh sak a,a kut lehlam in chemte a keng bawk ka lu ta si chu a chemte ken a Kat vih nghal a tum chuan rang lutuk a tlan phei in khum aṭang chuan a hnuh in ka hnuk thla a,a rak nasa in a tal ngawt ngawt bawk









Gabriel-a'n a chemte ken chu lak sak in alo man bet nghal a,Gabriel-a ber in a man beh tak ah chuan thlah vat in Kat chu ka pan nghal,ka nu chuan hmanhmawh takin a hmai zawn a lukham awm chu ala thla a,nurse chuan a check nghal vat bawk




"A ṭha e,,engtinmah a awmlo hlauh kan vannei lutuk"atih chuan ka thaw hawk a,abul ah chuan ṭhu in a taksa zawi vek chu ka kuah nghal chat a




"min kalsan ka phal lo ka tihkha"ti sup in a chal ah ka fawp leh zeuh a




"Saw nu saw ka that dawn chiang lutuk"ti a tal chhuak pah a kan lam rawn pan tu jessica chu tho vut in ka rek nghal chat bang ah chuan ka rek bet chawt a,ka thinrim bawk nen ka rek na hle ani ang a mittui atling nghal pam a asen vek bawk,mahse athil lo tih tawh te ngaihtuah chuan hengte chu a nep lutuk tlat




"Haris thlah rawh i ti hlum thei mai dawn ania"ka pa in min tih chuan harh hlawl ang mai hian amah chu ka en a,alo meng ã vek tawh,Ka thlah rual chuan chhuat ah atlu thla nghal tawp




"Phuba ka la dawn alawm"ala ti hram



"Dorothy tiang hian awm tawh suh"Gabriel-a chuan duat hmel tak in a ban ah chuan alo vuan a




"Dorothy a?!!nang mi laktlak loh pa ka nun a lo inrawlh ve tur hian tunge inih a?!!"



Tiang tawh hnu pawh a zam na leh inthiamlohna nei map lo a ala ṭawng ngam chu mak ka ti zawk




"I unaupa ka nih hi"aw ki zaidam tak chuan Gabriel-a chuan ati leh a



"Unaupa a"a hmel a mak tihna te ka hmuh chuan ka khawngaih leh hnuhnawh kum engzat nge an inhlauh tawh ngaihtuah phei chuan a lainatawm hliah hliah,mahse chumi avang chuan ka ngaidam dawn tihna anilo








"Unaupa ka nei hleinem,,ka unaupa pawh lo ni ta la unaupa atan ka duh reng reng lo che"Za zet chuan arawn nui uar uar a





Gabriel-a chu kun lap in beidawn hmel zet chuan arawn ding chhuak a,keni chuan ngawi ṭhapin kan lo en thung"pate police call rawh"ka pa bul a ti sup in min rawn en a a hmel a nat na awm te chu ka hmuh hmaih bik hauhlo,tu mipa mahin mahni farnu chu jail tang tur in kan duh bik miahlo ang mahse tihsual nei tu chuan a tuar ngei tur ani sia








Police lam in an lak dawn pawh chuan a ṭang nasa ngang mai,a tal vak vak bawk a keini chuan ngawi ṭhap in kan lo en,min hmangaih thu a sawi loh leh phuba lak a tum thu a sawi cham chi bawk,Gabriel-a dar a vuan pah chuan ka thaw hak a




"Ka lawm e"ka tih chuan nui sukin min en a



"Ṭhian chuan lawmthu a sawi tur anilo"ka dar a vuan let pah chuan ati a




Hetiang a ṭhian ṭha leh fel ka nei thei hi ka lawm takzet awmlo sela chuan tun hun pawh hi kan thleng kher angem tih pawh sawi harsa tak ani



"Inhnuai lam ah ka zu chhuk ve ange"tih pah chuan min chhuahsan a





A chhuah hnu chuan Kat bul ah mu ve in a kawng ah chuan ka kuah a,a biang a mittui rawn luang thla ka hmuh chuan ka hruk hul sak vat,ka nu sawi dan chuan dennis-i buai bawk nen Kat room tifai tur khan midang alo ruai ani awm a,anlo ngaihsak zui tawhlo bawk nen kha jessica khan chu chu remchang ah alo hmang ani ngei ang





"Ka tihpalh kalsan lo tur che ka ni tih ka hria"a hmui ah chuan ka fawp zeuh a,ka hmu sual lo anihchuan tun ah khan a nui chiang ani



_____________________________________




*** 3 MONTH'S LATER***




"GOOD MORNING,,"




Ka bul a mu rawn zi mar ṭuih ṭuih chu a hmui ah ka lo fawp zeuh a,Min nuih sâng chuan min wish let pahin ka hmui ah chuan arawn fawp let ve a,hetia min fawh hi chuan kham tik ka neilo hi kan mut rei phah fo,,a dam ṭhat leh aṭangin a bul ah char char ka mu leh a,a hmui ngawl ka vei tawh hi zing walk pawh ka ṭhulh phah ziah








Kan rhil tawn te avangin Kat chuan college chu kum leh a ṭan ṭha tur in ka pa leh ka nu a dil a,anni pawn anlo phal nasa mai kei erawh ka laklawh kual vel tawh avangin ka pa in zo law law tur in min ti a,ka peihloh zia chu Kat tello a college ka kal ngailoh vang pawn ka peihlo




"Min fawp reng dawn nge kan tho dawn?"atih chuan ka nuih suk



"Morning routine pawh kan la tihloh kha"ka tih chuan min rawn en deuh nghek



"chutiang ka hrelo"a hrelo der tih ka hria thawh atum chu a ban ah chelh in ka pawt mu a a chung ah ka in nem khalh nghal zat



"Hey tho teh i nghal lutuk"



"Nghal tur in min tilui lo mai la chu"nui suk chuan ka ti a



"Engtinmah ka tih loh che kha aw,awm sawn rawh"



Min nem a tum chu a kut ah man in a lu chunglam ah ka nem bet a,ka fawp nghal tawn tawn bawk ani pawn min chhang rang kher mai,hei hi alawm min thawh tlai tir ziah tu chu!a ngawl ka vei tlat tawh






a nghawng vel a ka fawh te chuan alo er ngawng ngawng a,chu chuan minti phur zual sauh bawk a ***te kawh lah mai ka fawh sak phei chuan a hmui apet nawk nawk a,a kekawr bul hak chhung a ka zen luh chiah chuan ka ban ah min vuan chat



"Haris,,"hlauthawng leh mitmeng de sawr sawr a min en chuan a duhawm ngawih ngawih



"Hlauthawng suh,a pawi chin ka thleng ngailo tih ihriat kha"a chal ah chuan ka fawp zeuh a





Ka boxer chhunglam a tisa chakna avang a rawn pawng ul in min tur nasat em avang chuan tawp mai ka tumlo,mahse a pawi chin ah chuan ka insum thung,hetiang hian vawi hnih ka awmpui tawh,a pawi tur chin ah erawh ka insum ve mai ṭhin,a tan chuan thil thar ani tih hriat lutuk in ngai ah ala nei thei meuhlo




"Min ring tiraw?"a mit ah tak chuan ka en a,aw tih nan a bu zeuh bawk




"ka insum thei tih chu ihriat kha"




ka fawp zui leh nghal chat a,ani pawn min dang tawh biklo a hmeichhiat na a ka kut ṭang ka rawlh lut chiah chu a rak ṭhat a,duhtawk a ka kut ka chet kual tir hnu chuan a mal a rawn che dat dat a,a vawr tawp athleng tawh tih ka hriat chuan zawimuangin ka tawpsan ve bawk a






A awmdan ka hmuh chuan duhawm tak hi ani mai,tun lawk a thil thleng vang chuan a thaw det det reuh a a mit ah tak ka en tak reng avang chuan a biang a rawn sen ṭhem ṭhem a,a chil a lem dak bawk,duhthawh lutuk chuan ka fawp leh nghal bawrh bawrh a






Rei vaklo ka mut hahdam pui hnu chuan inti fai tur in bathroom ah ka luhsan a,ka chhuah leh pawh chuan alo la mu,a chau hle ani ngei ang nui suk in ka thawmhnaw hak thlak tur chuan ka room ah ka va lut a,ka room pawh ka awm khat lutuk chu a hlui rawih in ka hria







Ka inthlak zawh chuan a room ah bawk ka phei leh nghal,ka T-shirt a room a ka dah a dum hlang chu alo ha zo chiah a,a inti fai ve tawh ngei aniang kei ai pawn ka kaqr chu a inhmeh zawk tlat fanu in a pa kawr a hak sak ti ila ka sawisual miahlo ang



"I inhmeh kha"kuangkuah at chung chuan ka va ti a



"Aaa,,ih ka lo ha ve tawp ka ha chak a"inthlahrung bawk min tlawn ti tih bawk chuan min nui sen sen a




"Fanu in apa kawr a haksak chu a pawina a awm hleinem"fiamthu chuan kati a a ṭeu leh hlar dawn tih pawh ka hria




"Te min ti bik ziah suh aw,ka hlip leh dawn ka ha duh bawklo"atih chuan ka nui hawk,ka sawi ang tak takin a ṭeu tak tak



"Ka fiam che anihkha i inhmeh lutuk"a sam ah chuai ka tuai sak




"Ka sam i ti thur dawn alawm"vin deuh chuan ati leh a a thinrim hi a kal tluang ve thei bawk sia




"Ok,,anihchuan chhuk tawh ila Hmelṭha nu"Mak tih hmel.deuh chuan min en haw a,ka thusawi kha mak ati ani mahna keipawh chuan ka sawi teh thut bawk




"Tun ah khan engmaw i sawi?!!"



"Engmah,,"ka nghal chhuah in room a ṭang chuan ka kai chhuak dawr dawr a,ka fanu Tereuhte-i chuan ka hnung ah chuan engmah sawilo in min zui det det bawk a,engkim hi a nuam in a hlimawm thar ta vek nimai hian ka hria





A dam ṭhat aṭangin jessica leh a kaih hnawih kan sawi lang ngailo a,ani pawn a sawi biklo mahse apa a thah sak chungchang erawh vawikhat chu min hrilh,A ma pa damdawi pe tur ang a kat bul a in sawi in Kat te khua ah alo va kal a,a pa kha damdawi hmangin alo ti hlum ani awm e



_____________________________________



KAT POV





Inhnuai lam ah chuan min kai thla hlawk hlawk a,a bawp ang nei ve tur hian min ngai amaw ni?!!choka kan thlen dawn chuan min kaih na chu ka thing thla nawk a,inkawp mahila chhungte hmuh ah pawh
Over leh mawilo tak a awm kher ka duhlo,bak ah nute-i ber in ala hrelo bawk nen tiang ah hi chuan nu hi an pawimawh tlat




"Enge?!!"rawn leh hawi pah a atih chuan Ka lo ṭhen khum suk a




"Ka lut hmasa duh"tih pah chuan ka tlan luh san hmak a,midang lo awm ṭhap tawh chu wish in Ni cleran biang ah ka fawp zui bawk a,hetiang a tih deuh kher atih ṭhin vang hian ngai ah ka nei tawh





Chair a ka ṭhut rual chuan tum bur in arawn lut ve bawk a,ka juice in ka hak lo chauh hetiang ber bur hian ala tum nasa ngailo,a hma ang bawkin breakfast ei pahin kan titi leh bawrh bawrh a




"Engtik maw inneih vel chu kan tih dawn?"nutei'n arawn tih chuan ka juice in lai ni bawk pawng-a lam ka hawi lai tak ni bawk nen ka phuh chhuak nghal tuarh a





A lungawilo sa nen a so ve ngawt ang,min khai zai duh mai thei ani,tihpalh tih hriat lutuk chuan ka lei ka seh tut a,ani lah chu arawn hawi rum rap mai,Hilly lah chuan alo nuih ṭiah ṭiah bawk pate-a takngial pawh alo nui suk a






Min melh rum lutuk chu tlawn ti tih deuh chuan za lo tawkin ka nui vur vur a,a che hrut a ka chal ah chuan arawn pen ri khawlh a,ka nui lai pawh ka tawp hmak nuih tlawn chu sawiloh a mah ai a rum chuan ka melh ve nghal vat



"Naupang chhia lutuk"Hilly chuan nui hawk hawk in alo ti a





Engmah sawilo chuan a tho chhuak daih,ngaihsak duh miahlo chuan ka ei lai ka ei mawlh mawlh a,ahnu lawk ah ka a rawn ṭhu leh thurh a a han inti fai ani ngei ang a thawmhnaw zawng zawng pawh a thlak vek,a kekawr ah te em em chuan a kai tawp silo






Ngaihtuah rilru vur vur a ka en lai chuan a rawn hawi phei thut a hma lam ka hawi nghal vat"sawi ula inneih chu?"nutei bawk chuan fiamthu ti tak deuh chuan arawn ti leh a




"Nute chutiang,engtin?!!"




"Kan inkar te chu kan chhungkua ah hrelo an awm tawhlo"pawng-a bawk chuan ka ṭawng zawh hma chuan alo ti zung zung a




"a dik chiah,,a hre hmasa ber ka ni lo maw?"atih chuan phawk fahran in ka en a



"Engtin?!!!"ka tih chuan a nui suk,pawng-a lah chu a zam lo sawt emaw tih tur chuan a awm mai mai a




"I ban nat lai a room a ka lo kal khan thil te te kha ka hmu hman reng alawm" a sawi tak ah chuan Haris a min fawh kha ahmu hmanlo amaw ka tia alo hmu hman!!!!





Ka zak lutuk chu ka kun ringawt a,Hilly lah chuan a damloh lai ka awmpui lai a Haris lo kal chungchang kha ala sawi belh ta ang deuh deuh,ka zak lutuk hi khuk ral chem chem ka chak ania aw,Ka ngawi kar tawh,ṭawng ve hlek pawh ka tum tawhlo,Pawng-a pawh chu a awm ngai ngai in a awm reng a,a zak ve eih lo amawn le?!!






"Tak tak in Kat i ni hian haw atum tawh sia,college i chawl lai lawk bawk nen i duh chuan zui haw rihla,i duh hun ah ilo haw thei reng tho a"nutei'n ati a





Keipawh chuan ngaihdan ṭha tak ah ngai in ka lo bu ve nghauh a,kan khua ka ngaih chu thuhran kan ran enkawl te a bik in ka bawng duatlai pahnih alfalfa leh darla te ka ngai tawh,ka tet lai aṭang a an hming ka phuah sak ve ngat an nia




"Ka phal bik lo!!" ti hluai tu avang chuan ama lam chu ka hawi vat,la tum bur chung chuan minlo en ve kar bawk




"Ka sawi awmzia chu Ni cleran hi la cham rih mai se,tumah zin ngailo in"




A sawi awmzia dik tak chu ka hre ve reng,ka kal anihchuan a lung a leng anga min zui a tum dawn tih ka chiang bawk chutih rualin college ala kal bik miau a,pate-an kal ve a phal chiahlo ang tih a hriat lawk sa vang ani tih ka chiang






A in sawi awk zo dawn takngial,thinrim hmel deuhin Room lam ah a chho daih a"thinchhe pa"ka ti sup a




A room a ka chhoh a,ka thlem fe hnu in a lungawi ve thei hram,,Class a kal loh avangin nileng chuan a bul ah ka awm a,a chang leh pangpar pot min sima pui tur in ka ti thul,thuawih tak chuan a ti ve mai zel bawk a





Tlai lam ah chuan inti fai in min chhuahpui duhna aneih thu asawi a ,i he lo chuan patea te phalna la thlap in kan chhuak a,kan kalna hmun lah chu a mak ang reng,khawpui pawn lam pang a khua ah chuan kan tlan lut a






Car aṭang a kan chhuk chu in pakhat kawt a pa ngil neih hmel zet leh a fate pahnih lo ṭhu ka hmuh chuan Pawng-a chu ka wn deuh haw a,ani lah chuan nui sukin an lam pan chuan min kai phei a




"Ka pu inlo dam em?"atih chuan chumi te pa fa chu an rawn hawi dial a,chupa chu nui sang a min wn chuan a rawn ding chhuak a




"Ilo dam ṭha tawh maw,avan lawm awm ve"min nuih sâng reng mai chu mak ka ti hial zawk



"Ani saw,tupui aṭang a chhanhim tu che leh hospital a hruai tu che kha ania"atih chuan mak ti lutuk in ka en phei leh vat





An mahni en reng reng pawn mi hausa tak annilo tih a hriat ngawih ngawih,mahse an thinlung hausak zia ka hre chiah,lawmthu han sawi mai dan tur ka hriatloh vang leh an dinhmun ang pawh a ka tan a lo inpe ral ṭhak tu kha a anni tih ka hriat vang chuan ka biang ah mittui alo luang pap a





Anupui pawh rawn chhuak ve in min tawn chibai bawk a,ka thiam ang tawk chuan lawmthu ka sawi ve bawk,,hausa in neih hlu neilo mahse chhungkaw awh awm tak zawng anni,an bul ah chuan kan awm ve reng a,a khat tawkin Haris chuan naupang ho chu alo infiam pui bawk






Ni a tlak dawn ṭan tawh avangin haw san tum chuan kan in thlah a,naupangte chu bye mawlh mawlh in Haris lo kal hun chu ka lo nghak a,min chhan chhuak tu pa pu alfred nen chuan an inbe mawlh mawlh a ahnu chuan car ah rawn lut in kan in mangṭha a




"Pu alfred nen khan enge in sawi a?"ka tih chuan a motor khalh lai chu tlan muang deuhin min rawn en zawk a



"engvak sawilo e,,lawmthu sawi nan pawisa ka pe a"



"I pe tam em?"ka tih chuan a nui deuh sak a



"Aw,,ka pawisa lakchhuah bak ah ka pa in cheque pe tel tur in min tia,a la duh lawklo a ka reinphah deuh anihkha"atih chuan ka lo bu nghauh



"an phu reng ani"



"Ni e,kha ai tam pawh kha ala phu ani,,ka hmangaih ka duati chhanhim tu ani tlat sia"ka kut chu rawn la kang in a fawp zeuh a ka lo nui suk ringawt





Tlan pah chuan Gabriel-a leh a farnu chungchang min hrilh chu mak ti lutuk in ka ang phuau a,,Gabriel-a chung ah pawh lawmthu sawi ka ngai,,ka tan a anlo awm hi ka lawm talzet,mahni farnu ai pawh a min chhan duhna rilru a nei pawh khan Gabriel-a anih zia alan tir ani






Khua thim ti tih tawh ka rilṭam tawh nen chuan kawng lak ah ei tur lei ka ngen a,engmah sawi buai lo chuan dawr pakhat kawt ah chuan kan ding a,kan awmna aṭang a hla vaklo a tuipui lang thei chu ka thlir vung vung







A fawn hlup hlup mai te chuan tui a ka tlak tawhna te chu min hriat chhuah tir chutia ka lo thlir vung vung lai chuan pawng-a phone chu arawn ri ral ral a a number chu ka hriat tawh hnu a an em avangin ka pick sak a




"Hello"



"Haris ka be duh"



"Tunge inih?Haris chu thil lei tur in a kal"



"Teresa mawle" a ṭawng dan aṭang a min thamlo tih hriat reng reng chu ka ngei ve det



"Aw nang bawk maw,,ka bialpa chu tun ah rih chuan a buai a,ka awm lai phei chuan rawn biak tum fo lo la aw"ngei awm zet chuan ka ti ve kher a




"I zak lawmni?!!aw Haris chuan engmah ala hrilh lo che animaw Kat"



"Engthil maw?!" Ka thin phu arawn rang nghal det det



"Kan pahnih a hun kan hman dun chungchang mawle,ilo thinrim loh hram ka beisei aw"ngeiawm zet a atih chuan ka mitthla ah ka lo kek nawk nawk tawh




"Aw pawi khawp mai,chu thil chi min hrilh tawh ngei alawm,engkim kan sawi fel vek tawh tih ilo hre ve mai mai dawn nia,i thinrim loh hram ka beisei"





Min tih dan ang chuan ka ti let ve ngat a,min chhan leh hma in phone pawh ka off zui daih,Pawng-a chu biak a ngai,Teresa bul a hria ang a ka awm chhan chu min nuih sawh na ṭawngkam ka ngaihthlak peihloh vang ani,tlawm ang a lan ka tum lo bawk




"I duh zawng pawh i sawi silo a ka lo lei ṭeuh mai"atih chuan athil ken chu car seat hnunglam ah chuan a dah a




"Teresa khan alo call a,,engvangin nge in awm dun tih min hrilh loh?tinge in hun hman dun chu ka lak ah i zep"thinrim zet chuan ka ti a




Mak tih hmel deuh chuan ka lam arawn hawi vat bawk,mittui tling piau chuan ka en reng bawk a,min chhang lo chuan car chu a khalh chhuak nghal a,keipawn engmah sawi ka tum tawh biklo ka ṭhutna glass aṭang chuan pawn lam ka thlir daih car atih din chuan ka bu deuh lawp







Car aṭang a min kai chhuak chuan ka hma ah tak ding in min en ran a,kei pawh chuan thinrim bawk nen zam map lo in ka en ve bawk




"Teresa nen a kan awm dun lai video a awm a" a sawi zawng chuan Ka thin zawn chu a rawn na nghal det det




"Ok..."ti ringawt chuan car ah luh leh ka tum chu ka ban ah minlo vuan vat




"Min ngaithla phawt rawh,,,"atih chuan in her in ka in kuangkuah ve ngat a




"I ice cream tur ka lei zan a ka chhuah leh hnu khan teresa hmu tur in ka kal a,mahse chupawh min rawn be tawhlo tur leh nangmah chauh duh ka neih zia hrilhbka tum a,mahse video kha minlo hmuh in ka hlat a ka awm tir loh che chuan video chu hmuh tir che atum thu asawi a,i hmuh chuan i na dawn tih ka hria"





"A nihchuan ka rilru ti na a min duhloh thu i sawi chhan kha ani tihna ami?



"Aw,,ka tihpalh hrilh mai che ka tum a mahse i ngaihdan tur ka hre silo a"



"khatiang a itih khan ka na daih zawk asin"



"Ka tihpalh min ngaidam rawh"ka hma ah chuan aṭhingṭhi rup mai


*Tu pawhin tihsual kan nei chuvangin nangmah ang ah tihsual nei tu nihna kha amhan in chan teh*ka pa thusawi chu ka rilru ah alo lang nghal zat




"Tho rawh,,,pawng-a anihloh chuan ka hawsan che ani mai"




"Kat,,,"ding chhuak in ka awmdan inthlak teh thut mak ti tak chuan min en a



"Ka ngaidam che,,,Hmelṭha pa ka hmangaih che"a hmui ah chuan thei leh theilo in ka han fawp ve a



"Ka hmangaih che"ti sup in min pawm kang nawlh a a kawng ah ka bawp ka khawkherh nghal chat bawk duh thawh lutuk chuan min fawp nghal tawn tawn a





In kan thlen hnu pawh chuan ka nui deuh reng a nutei chuan hrethiam ni awm tak in Haris chu a melh leh zeuh ṭhin ani erawh thutak run in aṭhu ngawi ngal leh tawh



___________________________________




"Mut ahun tawh sia khawi ah nge maw a kal daih le?!!"Ka phun bul bul a




Ka call lahin a switch off tlat si,dar 9 a ri dawn takngial vawi engzat nge ka call tawh pawh ka chhiar pwihlo zawk a tawp nan tiin ka call leh ngat a a ring ral ṭhak




"A ṭha rawn mu hlek suh nagmahin mu hmak ang che,pawng-a,,sang-a,,sei-a,,cher-a"ka phone zawk chu pawng-a ang hrim in ka hau chiam a




" i bul ah ka lo mu ve"aw kanhriat rual chuan ka hawi let vat




Ka hma ah chuan panda thuam a inthuam vek a lo ding ka hmuh chuan ka nui suk,pawng-a ani tih ka hria ka nghal ka chhuah lui ngat



"Aih,ka phal teuhlo"



"Anihchuan kei"a panda lu lem chu a phawi a


"Nang phei chu teuhlo"khum lam pan ka tum chuan ka ban ah minlo kai a ka hawinlet chu zungbun alo keng va ka hmu a



"Kat innei ang,,aa ka sawi awmzia chu tun thut thut ah i duhlo ani pawhin college zawh ah pawh ka lo nghak ang che i inpeih hun hun ani mai"ngen ngawl tak a min tih chuan ka lo thlir ngawih ngawih




"aw,,ka nei ang che"Ka tih chuan ahlim lutuk hmel chu hmuh nawm tak hi ani ringawt



"ka hmangaih che" ka hmui ah chuan arawn fawp vawng vawng a





Ka kut a chelh tlat chung chuan kan chhungte hnen ah college zawh vel ah inneih kan duh thu hrilh tur in kan inzui chhuak a kan chungchang hre vek tawh mahse ka la zam remg mai



"Mom,,,Dad,,,kan pahnih hian iinneih kan duh"zamm ve tak chung a chu thu sawi tu chu ka thlir reng a,khawvel a mipa hmelṭha ber mai ka pasal ani tur chuan min ti nui suk a.






THE END
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺




##Note=story pakhat chu ka lo zo ve ta der mai readers zawng zawng te chung ah ka lawm takzet,ka story ziah kimchanglo lutuk pawh ngaihnawm ti tak a minlo chhiar sak pei zel avangin,writer dang te ang in sei tak in ka ziah chhung zawng khan ka ziak miahlo tih ka hria chuti chung pawn minlo la chhiar chhunzawm sak zel a ka lawm em em bawk,story thar nen in hmuh leh vat kan tum dawn nia,story thar aṭang chuan sei tak in ka lo ziak ve tawh ang,chuan hriat hmaihnloh tur chu story thar aṭang chuan accaunt thar aṭangin ka update tawh ṭhin dawn a minlo hriat nghal theih nan story thar tur chu 'JORDAN' tih ani e,,minlo chhiar sak leh vek ula aw😘😘😘👋##

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

ADVERTISEMENT (A hnuai a milem hi a nia hmeh zeuh tur chu)