SOULOU : Bloody Romance Chapter #17 by floria laldansangi

Episode kal lai dah luhna

Moderator: writers

Floria
Posts: 289
Joined: August 28th, 2017, 12:07 pm

SOULOU : Bloody Romance Chapter #17 by floria laldansangi

Unread post by Floria » September 15th, 2020, 10:45 pm

SOULOU : Bloody Romance
By
Floria laldansangi


Chapter ***17***



XxXxXxXxXxXxXxX



"Himm, inti harh rawh, ni 3 dawn engmah ei mumal lovin i awm tawh," ICU pawn a Linda-i ṭhu kûnlap chu Rasamee-in Coffee no a pe a

"Ka lawm e," Ban pahin a ti sap, ICU lam chu a hawi a, a thaw leh hak ṭhin


"Ngaihtuah lutuk suh enkawlna ṭhaber a dawng a lawm," Coffee chu a tem hlek


Linda-i chu a bu nghat a, "engtin nge director i hriat a," Rasamee chuan a melh zawk a, "Lalfanu hi he hospital share holder lianber hi a lawm," A tawp dat a, coffee in leh hlekin, "ka hmingin," A nui zui suk


Linda-i pawh nui ri suk chuan, "ka lawm hrim hrim e," A ti sep a, Rasamee-in ICU lam hawiin, "Keimah ni vang a hetia awm hi a lawm a nih, lawmthu sawi a ngailo," An inbe sep sep thei ta chu Zon-an mak ti fe in a lo en kar a


"Eng nge?" Linda-in ti bak hlak chuan Zon chuan a dar a san ak, "best friend te pawh in ang alawm, in inthat lo chauh ṭhin tih a hriat miahlo," A nui zui ruh ruh, Linda-i te pahnih pawh chu an nui zui ve hak hak tho



"Engtin nge Club? Thompson corporation an khar hmel ta si a, khawnge kal intum?" Rasamee-in a tih chuan thaw hakin a lu a thing mat mat, "investigation kal lai a ni bawk nen, engmah tih ngam a nilo, vanneih thlak takin Leonel khan heng hi a thleng vat dawn tih alo hresa a," A tawp dat, ICU lam bawk hawiin a thaw leh hak a, "Leonel kalna chu kan kalna hmun tur a ni mai," Ti zui sapin zon chu a melh a, a lu a lo bu nghauh nghauh


"Tunah chuan tumah an awm tawhlo, corporations in buaina a tawh meuh chuan umdarh pawh an ngailo," Zon chuan thinrim si in nui hul hak hakin a lo tih zawm zat, Leonel zui tu te kha Steve Thompson mi leh sa an ni miau a, thinrim viau thei an nilo tih a hre tho na in, kum tamtak anlo zui tawh na ah an lungawi chiahlo chu a ni


"Nangzawk, engtia hmalak nge i tum, nangmah chauh chuan in Lalfanu i chhan chhuak thei awm si lova," Rasamee chuan coffee chu a lem vang vang a, thaw deuh kawk kawk in, "thla 8 chhung Red Hills Temple ah an dah dawn a, chumi chhung ngei chuan hruai chhuahdan ka dap a ngai a ni; Mahse....."


"Pui tu i mamawh a ni tiraw?" Zon chu en in a kiai suk


"Lungngai suh Leonel-an a nunna thâp a a venhim duh hmeichhe awmchhun a ni a, kan pui ngei angche ; Mahse, Leonel din hmun kan en phawt a ngai a," Linda-in Rasamee dar a beng thak thak a a tih chuan Rasamee chu a nui suk, "tun aṭang a thla 4 hnuah Soulou pan ka tum, chumi hma chu inbuatsaih nan hman ka ngai a," A thle bak a, "awlsam takin Temple ka lut dawnlo tih ka hria," Rum zetin a ti chang rat, a mitthla ah a unaupa Ramos-a a hmu nghal zat bawk


"Engvang a thla 8 kher ngai nge a nih? Ka sawi awmzia tak chu dan in ngah si a, in Lalfapa khan neih vat a duh dawn tih a lang reng bawk nen," Zon chuan hre thiam chiahlo in a lo ti sap, a hmelah chuan SOULOU rorel dan leh dan neuh neuh ngah a tih zia chu a lang reng bawk


"A dik a alawm, chu erawh natuk ah Elba kâ aṭangin kan hria angchu, a rem ti emaw tilo emaw mipui leh khawvel hma a Lalṭha tak ang a lan a duh chuan dan awmsa a zawm a ngai tlat, duhthlan tur a neilo ang," Rasamee chuan thinrim insum zetin a ti ṭau, Elba leh a unaupa a ngaihtuah chhuah a piangin a thinrim ur zel tih Linda-i leh Zon chuan an hrethiam a, an in melh hrek hrek


"Temple chu duh duh in a luh chhuah thei angchu, a harsat vak dawnloh chu," Alo ti sam et a


Rasamee chuan a lu a thing mat mat, "ni lo, Temple mah nise, mi nazawng an lut thei chuanglo, kum 1765 khan Red Hills Temple hi Queen Lireo khan a pasal indo na hmun a boral tan a din a ni a, chuta ṭang chuan hmeichhia in a pasal a chân emaw thinlung keh chhiah a an awm chuan thla 8 chhung inhlan na leh thinlung thar putnan Temple ah tuma tlawh pawh theihloh in a awm ṭhin, Noble Family's tan a siam bik a nih ber chu ; Mahse, Elba erawh in Ari Temple ah awm tir pawh nise, awlsam takin a awm tir dawnlo," A tawp dat a, Zon-a mit ah tak en in, "24/7 a enthlak theihnan CCTV hmun tin ah a dah duh ngei ang," Temple a ni a, an dan ah chuan cctv emaw vengtu dah phal a ni hauhlo, zalen tak leh ralmuang tak a mamawh a piang te tan luh theih tur a hawn mah nise Elba chuan a bawh chhe leh tho ang tih a ring nghet tlat thung



"Rilru ti hah lutuk suh, Leonel harh sela ro kan rel ho dawn nia," Linda-i chuan Rasamee chu en in a ti lehsap, a nui suk bawk a, rinai takin an in ngeih ta phian chu an pahnih pawh chuan mak anti a ni mahna an in en a an nui leh suk ṭhin


.
.
.
.

🏢

SOULOU
<Assembly Hall>


Minister ṭhu khawm ho chu an phun mur mur, engthil nge thleng dawn a, engthil tharin nge ṭhawng leh dawn tih sawi ho chuan an ri mur mur

Kar 2 liamta mai khan East Soulou Prime minister Luzman-a te pafa boruakin Palace ala luah khat hnehin Minister pariat zet zankhat thilthu a inti hlum an awm khan Palace mai nilo, SOULOU rampum mai chu a tuam a


Gibson-a Lalfanu tan a tlin tawhloh miau avangin mipui tam zawkin Elba chu Lalṭhutthleng luah turin Internet leh media hrang hrang ah aw anlo chhuah ve bawk


Chutih laiin ṭhenkhat a pa Prince Kiernan Larissa thih dan leh Lal a phatsan dan ah anla lungawilo in, "phatsan tu thisen kai a ni a, a phulo," Ti anlo awm ve bawk a, Prime minister leh Minister hrang hrang te pawh an lu a hai mup mup khawp mai


Kawngkhar in hawng ri rawk ah chuan Minister ho chu an ding zui ṭhap a, Lalber chu chibai bukin, "Assa zahawm chibai, rei tak dam angche," Soulou dan ang a zahna lantir in an kûn ṭhap, Elba erawh Assa kiangah a ding vah thung



Chu chuan Ministers ṭhenkhat mit a la viau mai, an ṭhut rualin an phun zui mar mar bawk a


"Assa hmanhmawh tak a i Minister te zawng zawng hi hmuh duh chhan hi i sawi thei angem?"


Assa chu a bu nghat, a sir a ṭhu Elba chu a melh a, "kan hriat ṭheuh angin Luzman-a te pafa chu ei ruk vang te leh danlo ang a bungraw (weapons) lakluh te, Royal familys sumdawn na kawng hrang hrang a bawlhhlawh tak a sum a lakluh te avangin a nihna a ṭang a paih thlak a ni a, chuai pawi zawk chu thla 5 liamta a Lessyn lawng chawlhna hmun a bomb puak ah khan a bul tum tuber a ni bawk a, chuvangin Soulou in dan kan neihsa hmang a hremna pek ni in an nihna aṭang a paih thlak an nih mai bakah an lu tan sak an ni bawk ang...


Lalfanu Ariya pawhin Green Hills courtyard aṭang chung thu te chu hria in mipui hneh ah ka rualin amah ngeiin inlan a, tunlai thuthang diklo te nen a chinfel a duh thu a sawi bawk, Royal familys in kan tih ṭhin angin naktuk Dt***** hian Lalfanu chu ka rualin Soulou khawpui a lut in mipui hma ah a in landawn a ni," Assa chuan a ti dap dap


Minister ho chuan pawmpui takin an lu bu nghauh nghauh in, "Lalfanu hi pasal nei rual leh hriak thih a Lalṭhutthleng luah rual a ni tawh si a, engvangin nge Assa hian a pasal tur a ranglam a a ngaihven lehloh ang ni?" Elba chu a ṭang nghal ṭau


"Gibson-a leh Lalfapa Elba nupui hlui Elizabeth-i te chanchin kan hre vek a, chuvang a inhualna pawh ti chat kan ni; Mahse, Lalfanu pasal turah erawh kei Soulou Lal Korsakov Larissa leh ka nupui thi ta, Lalfanu Ariya Azhilea Larissa hringtu Queen Raglan Rimsky Larissa-in an naupan tet aṭang a kan mit fukna leh Lalfanu Ariya pasal atan a kan duh leh ka nupui thutawp Elba leh Ariya innei tur a duhna thu a sawi chu ti hlawhtling turin, Elba Kiernan Larissa chu a pasal atan kan pawm a, tun aṭang a thla 8 hnuah inneihna buatsaih a ni ang tih ka puang bawk

SOULOU dan ang bawkin tun aṭang a karkhat hnuah Red Hills Temple ah Lalfanu in a hun hmangin, Cassiopea nitur in a in buatsaih bawk ang," Assa ṭawng zawh rual deuh thaw in an phun mur mur


"Thil theihloh a nih chu, engtin nge Elba nen an inneih theih ang ni Assa i harh chiang amaw?"


"Queen Rimsky khan chutiang thuchah a neih kan hre hauhlo, a naupanlai aṭang tawh a a pasal hual chu Gibson Luzman a ni, chu chu khawvel in a hria in an nem nghet bawk."


"Lalfapa Elba hian thil ṭha tamtak lo ti in, thawk tawh mahsela, a pa Prince Kiernan Larissa khan Lal phatsanin Palace ah buaina nasa tak a siam a, thisen a luan tir hial a nih kha, engtin nge Lal chhungkaw phatsan tu thisen chuan Lalṭhutthleng a luahpui theih ang ni, kan pawmlo a ni."

"I thu hi ngaihtuah nawn leh rawh Assa," Minister ho chu an inhnial vut vut


Elba'n na lutuk in dawhkan chu a beng ri ṭhuai, an en vat, an reh zui ṭhap bawk a, a ṭhutna aṭang a dingin, "Soulou hian kum sang tamtak liam ta aṭangin roluah tu chuan hnamdang a neih theihloh thu kan kalpui tawh a, tunah hmandang pawh nilo Larissa ve ve inneih kan tum a, eng nge buaina inla neih, SOULOU chhiatna tur in thil pakhat tal ka ti tawh em? Ti lo, kum 16 ka nihin ka theihtawp chhuahin Assa ka pui a, eng nge intih ve? Tuitak a khum a in mutlai khan ramri ah leh raldo na hmun ah te awmin ka venghim che u a, eng nge intih ve?


Lalfanu lahin chhia leh ṭha a hriat tirhte ata nangni ho tan a hnathawk thei turin a inbuatsaih a, in fanu ten school kal a, ṭhian kawm a, khawlai an len laiin Palace reh leh chhiahhlawh bak biak tur awmlohna ah hian kum 20 chhung Cassiopea ṭha leh ropui nitur in a theih tawp a chhuah a, eng nge tih in neih ve huhhh.. Min chhang teh u, Defence Minster, North Prime Minister, South lam te pawh, in vaiin hnamdang a ngaihzawn in hlau a, dawt thuthang in buaipui luih luih a, tunah kan in hmangaih a, inneih kan duh a, buaina eng nge inla neih? Sawi rawh u," Elba chuan thinrim zetin a ti hrawih hrawih a, an ngawi dâk hlawm, Minister 28 zet ṭhu khawm chuan 'dik dak' pawh anti ngamlo


"Lalfapa Elba thusawi chu a dik a ni, Lalṭhutthleng luah tu tur chu Larissa thisen diktak a ni tur a ni," North West Prime minister chuan a rawn tih tak ah chuan ṭhenkhat in pawmpui viaulo mahse Elba thiltih theih zia an hriain an chaklohna lai ṭheuh a hre vek a ni tih an hre miau a, pawmpui lo thei an ni hauhlo



XxXxXxXxXxXxX


ARIYA.....POV (Jessica)



Ka hmai chu veil in ka tuam a, Blue Wrap Dress a nghawng V chu ha in, Nine West 7cm a sang bun in ka sam awmze tak a an phiar leh ka lu a rangkachak ka hren te nen chuan darthlalang hma ah ka ding vang vang a, ka dul chu dimte a khawih in boruak ka hip in ka thaw chhuak ham ham, "kan ṭha dawn, engkim a ṭha dawn," Ka phun sep


Keimah leh keimah ka cher tih leh ka dawldang tih ka in hrethiam ngailo; Mahse, tunah zet chuan ka cher zia leh dam kawr ang mai a ka dawldang viau a ni tih ka inhmu thei, Leonel khan min hmuse minla duh tho a ngem tih ma ngaihtuahna ah a rawn lang leh hmanhmawh a


"I hman tawh em?" Elba rawn lut chu darthlalang aṭangin ka melh zawk, âng hau chuan min en a, chilthli tla lo chauh a mit khaplek lova min en a nui vur vur in, "i nalh lutuk," Ka kawng rawn dawm a tum chu ka lo vai sawn vat


"Kan tlai dawn," Tih leh inherin ka pensawn nghal, a hnar tum dat ri chu ka hre hman hrâm


Car leh bike in min zui duah duah, Palace Gate pawn aṭangin mipui in bân vaiin chibai minlo buk a, vawikhat pawh pawnlam ka melhlo, ka hma zawn ka en ngar ngar, ka sir a ṭhu Elba erawh glass ti hniamin a bân a vai let a, ka lo ner sawk sawk thung, Lal emaw a inti tawh a nih hi ka ti ta mai a


SOULOU North West Midlands Palace kawt a car a ding dat chuan, mit chhing in thaw ka la vang vang a, ka chhuahna tur kawngkhar Elba'n rawn hawngin a kut a rawn dawh a, ka malchung a ka kut chu nghet lutuk a humin ka inseh ruh, "Ari en nawm chhuah tum hauh suh angche," Nui lui chung a seh chilh zet a a rawn tih chuan ka melh vak


A kut hi vawn ka hreh a ni, thih hrehin ka hre a ni mah zawk, nidang ang chu nise awlsam takin ka vuan anga, ka rinchhan leh ngei ang; Mahse, a ni tawhlo, a danglam tawh angin keipawh mithar ang maiin ka danglam tawh tlat a tin ni "mithar" ni lo, sakawlh ah min chhuah zawk maw le...!


Muangchangin hreh zet chuan a kut chu ka ban de de a, rang zetin a rawn vuan zui chat, nghet zetin, ka tlan chhuah a hlau emaw tih mai tur a nghet a hum chuan ka pen chhuah rualin a lam a min pawt hnai hrawk chuan ka kawngah min kuah zui zat, mipui nuai tel dawn leh Reporter sâng tel tehmeuh hmaah chuan 'a ta' ka nih zia lantir a tum niber in ka hria, "a ta," tih ka ngaihtuah rualin ka ner sawk, ka luak mai dawn a ka hriat ni....!


Mipui hma a Royal Decree pharhin, Assa thuchhuak chi hrang hrang puan zar a nih lai te chuan ka harhfim chiah em ka hrelo, mipui ri hut hut leh zawhna ri nuaih nuaih te, ka sir a ṭhu Elba min vawn na te hian ka lu a ti hai a, ka zo lo takzet, nikhaw hre lovin min siam thei mai dawn in ka hria


Ka thlanfim rawn bawl ṭiam ṭiam chu ka hru leh zauh ṭhin, ka veil hren teh hrep nen, ka â tak ngial dawn......!



Assa thusawi lai leh Elba thusawi lai te chuan ka lu hai lutuk chu thawklak harsa khawpin ka awm a, engthu nge an sawi pawh ka hre mumal lo, ka meng ṭawk ṭawk chauh a ni


"Ari," Elba aw ka hriat chuan ka en vat, "i ṭha maw? Vawi 3 lai ka ko che a," Ka thawlak sak ṭalh leh lu hai muai muai chung chuan ka bu nghat, ka dawm turin a kut a rawn dawh leh a, camera a tam êm avangin hnar thei hekloh le, a kut dawm chuan muangchangin ka tho chhuak, Hall chhunglam kan pan lai chuan ka khaw hmuh a fiahlo in ka taksa a khur ru dar dar bawk


Hall kan luh rual deuh thawin Elba min vawnna chu ka paih sawk, amah hlat thei angber a awm tum a ka tawlh sawm tur chu ka bânrek ah na lutuk a rawn vuan chuan min pawt kal nawk nawk


Emergency Exit kawngkhar chu hawng rawkin min theh nawk a, bang a min theh chuan ka ri awk, ka harh kawk zawkin ka hria, ka dar tawn tawn a vuanin, "Ariya ṭha deuhin ngaithla rawh, i luhlul na hmang a min runluih i tum a nih chuan tunah theihnghilh nghal angche, ka ta ini a, ini kum khua tawh dawn, a chhiang em?" Ti hrawih hrawih a chiang lutuk a min en chuan lu hai nen luak chhuak nen ka nui zawi hak hak


Mit dul hnak a en chho in, "i ta, i ta ka ni ngai em ni? Ahhh.... He taksa i bul a ding, thinlung sawiloh thlarau pawh nei tawhlo, i pawh kawi theih vang hian maw? Engtin nge i awm, i hmangaih keh chhe lai thlir chu? Ni lo, mitthi tawh taksa nen a chendun chu?" Ka lu hai avangin ring takin ka ṭawng theilo, ka aw chhuak chu a damdap, ka chil kha fak mai chu ka lem khawlh a, "â lutuk teh suh Elba, he i thinlung hi a thim a, a hhim zel anga, a ruak luahkhat turin nangmah leh nangmah i inbum anga, khawvel i bum rualin dawt i infah tel zel bawk tihna a ni, tun aṭang a reilo tê ah keimah ang hian mitthi tawh taksa anglek ini dawn," Ka kut ṭang a a lungphu zawn kawk dat dat a ka tih chuan a chil a lem ri khalh, ka nui hul hak a, "phatsan tu chu kumkhua in PHATSAN tu in ni reng tho," Chiang zet chuan ka ti leh fak


"Ka in phatsanloh a, khawvel ka phatsanlo anih chuan khawvel in min phatsan dawn tho tho tih ka hria alawm, chuvangin phatsan hmasa tu leh engkim chung a rorel tu nih hmasak ka tum mai chauh a ni, i chungah ngei pawh," Ti hriam hrakin ka kawr chu pawt marin, "i taksa nalh tak ka kiangah awmin kala duat thei tal a lawm, a ni lawm ni?" Ngeiawm lutuk a kiai zauh a tih leh ka kawng a chelhin kawngkhar chu hawngin min pen chhuahpui nghal


Ka ṭang ṭau a, ka tal ru nawk nawk bawk, a ruk chuan a nak ah ka nghawk leh zauh ṭhin, "en nawm siam tum suh ka tih kha Ari," Ka bengbul a phun sup a ka bek a fawp zui zauh chuan ka thin a ti rim zual, ka puak keh mai dawn in ka hria



XxXxXxXxXxXxXxX


"Ward pangai ah kan sawn tawh a," Linda-in a ti sep, "VVIP room ah min dah a," A tih zawm zat


Rasamee chu bu nghatin, "Doctor Frost khan min rawn bia a, eng nge vawiin lam alo an?" Leonel engmah hrelo kar thum zenzawn lai mai mu tawh chu en in a ti sep


"A ngai reng in ka hria," Linda-i aw chu a beidawng ṭan


"Linda breakfast hi ei rawh, engmah ila eiloh kha," Zon room a lut chuan a ti lang lang, a McDonald's lei chu a pe zui zat, couch a an ṭhut thlak rual deuh thaw a kawngkhar in kik ri kharh kharh chuan Layla Baldwin hmel a lang zui zat


"Engthil nge i duh Baldwin?" Linda-i chuan nelawm fahranloh chuan a lo ti nghat


Leonel damdawiin khum a mu chu en in, "chanchin ka hriat veleh ka rawn kal mai chauh a ni, eng nge a an tawh?" Linda-i chu a melh a, Rasamee lo ding ve run chu a en zui zat


"I hmuh ang kha a ni mai? I rawn kal chhan sawi mai rawh, i chhuanlam fahrah zet kha ka awi i ring em ni?" Linda-i chuan chang zet in a ti leh a, Layla chu za lo zetin a ṭhensak


"Layla Baldwin Texas special investigation..." A sawi lai mekin, "intro neih a ngaiin i hria em ni? I hna i chhuang viau a nih chuan helai hmun ah nilo Miss Baldwin," Zon chuan a ti chat hmak


Layla chu a nui hak, Leonel mize tawi tut mai an chhun tih a rilru ah alang a ni mahna


"Station ah thuzawh fiah turin minzui a ngai a ni," Linda-i chu a nersawk, "warrant nen Baldwin i rawn kal nawn leh dawn nia," Tih leh filet o-fish burger chu a keih hmawk, ngeiawm lutuk in Layla en chuan a ṭhial zui tuam tuam bawk a


"Minzui ngei chu a ngaih hmel Miss Parker," William rawn lutin man theihna warrant a rawn pawrh zui vah bawk a, Linda-i chu a nui hul hak, "kum 5 lai he warrant nei tur hian inbei a, ok inthawk ṭha e," Ti deuh ngei chuan Coke zuk dawk dawkin, "kal r'u, engthil nge hriat inneih en chhin ila," Tih leh a ding a, "Rasamee, Leonel hi i kut ah ka dah rih a nia," A ti sep, a rilru tak erawhin Leonel kalsan chu a hreh takzet



"Ngaihtuah suh, ka awm alawm," Tih leh, "lawyer in mamawh chuan ka pui thei che u a nia," Linda-i chu a lu a thing mat mat, "Boss hian engkim a buatsaih sa alawm Rasamee kan lawm tho e," Tih leh William lam panin, William-an handcuffs a phawrh chu en in, "kum 5 hnu a min handcuffs theih ta hi Texas special investigation thar a ding ta emaw ka ti mai dawn alawm?" Zon chu a nui ruh ruh, damdawi chi hrang hrang leh Heroine leh weapons chi hrang hrang tawlh ruk avanga man an ni chung pawhin an la ngeiawm ngar ngar khawp mai


Layla-in Linda-i a handcuffs pahin, "in Boss mizia in kai ta mah mah a ni," Tih leh kawngkhar lam a pan zui zat



Rasamee-in Leonel chu enkawl in, karkhat lai Linda-i te pahnih bo na a ni tawh, vawi 2 ngawt Linda-i leh Zon hmuh tum leh biak tumin Special Investigation dept. a be tawh a, engmah chanchin an hrilh theihloh bakah hmuh an phal lo bur bawk, Rasamee tan nghah tawplo chu tih theih a awm dêrlo


Nurse ko ta mailo chuan Leonel bân leh hmai chu tui thianghlimin a hrufai ve mai a, a âwm phiar fat mai, a hliam kar a ser tamtak awm thluah mai chu en in a chil a lem khalh, a hnar ngul sang vah mai leh mithmul chhah dum hlarh mai leh ser er zet chu en dan danin, a khabe ruh lawk zet mai invuah rem thlap mai en kual chuan, "engvangin nge Lalfanu khan a vei em em che tih ka hrethiam in ka hria," A phunsap, a ngaihtuahna duhlo zetin a lu a thing nawk nawk a


"Rasamee engthil nge i ngaihtuah?" A mah leh amah chu a inbe mawlh mawlh, a biangsa ta hat hat chu tih daih tumin thaw ala kawk kawk a


"Jessica, Jessica... Kalsuh, kalsuh," Leonel chu a rawn phun sap sap, rang lutuk a Rasamee-in kûn hniam a en in, "Leonel, Leonel i harh em?" Leonel chu a meng kawk, Rasamee chu a kuah thlawp, Rasamee pawh chu khawng awtin a meng kawk a, a lungphu chu chutiang tak chuan ala phu rang ngailo, a pian a hnulam a a vawikhat nan tak meuh meuh thawk harsa khawpin a thum nasa, a ri dup dup, Leonel pawh chuan a nghawr dawt dawt thei hial angchu....!


"Jessica," Leonel lah chuan Jessica hming a lam zui mawlh mawlh bawk


"Leo...leo..Leonel i harh chuan min..min...min thlah tawh teh," Rasamee chuan a ti bah nawk nawk, a lungphu rang lutuk leh a kaw chhung ṭek chuai chuai chu tih reh dan a ngaihtuah a ngai a, Leonel taksa aṭang a hla thei angber a a awm angai tih a in hrilh zui mawlh mawlh bawk


Leonel chu a harh chhuak thut tih hriat takin, Rasamee chu a nam sawn dawrh, mit khap fak fak a en in, "khawnge Jessica?" A aw chu a tham ṭiam

Rasamee awmdan chu ala dikzan lo, ṭawng mai nachang pawh hre lovin, a mit a khap fak fak a, a lungphu inthum rawn tluk tluk leh kaw chhung sa vawt vawt avangin ala khawng at thung


"Rasamee," A khuh nghal bawrh bawrh, Rasamee chu harh chhuak thutin, tui leh straw chu la vatin, "ka tihpalh, i harh chhuak tawh dawnlo emaw kan ti hman," Leonel zawhna chu a hre hauhlo nge a haider zawk.?


Tui zuk khawlh khawlhin, "khawnge Jessica?" A zawhna ngai bawk a zawt nawn leh, Rasamee chu a hriat thiam silohin a lungphu zawn chu a sa nghal veng veng, a lu a thing a, "Soulou ah a let tawh, thla 1 leh kar 1 lai nikhaw hre lovin i awm a," A tih laiin,"khawnge Linda-i leh Zon, tunah SOULOU ka pan angai," Thawh mai a tum chu a taksa dang dam tawh mahse a mu rei lutuk nge a duh angin a che thei dêrlo


Rasamee-in pui vatin, "mu rih rawh, doctor ka'n ko ange," Tih leh inher a tum chu Leonel-an a bân ah vuanin a pawt let hrawk, Rasamee-i lungphu bawk chu mak khawpin a thum nasa, amah ngei pawhin chu chu mak a ti


"Thil awmdan sawi rawh, tunah, " Leonel chuan thu a pe hrawk

Rasamee chu a thaw kawk a, engvang a a venhim ṭhin, thih pawh pawi tilo khawp a venhim Lalfanu chanchin chu sawi hreh ta tlat nge a ni..? "Lalfanu chanchin nge Linda-i leh Zon?" Rasamee aw ah te chuan lungawiloh na a lang chhuak, amah pawhin engtak nge a lawmloh na a hrelo a, mak pawh a inti viau bawk, "engthil nge ka tih hi?" A rilru in a in zawt nghal mawlh mawlh


"Jessica, Jessica Spencer," Leonel chuan Lalfanu tih a hmang duh hauhlo, a chhan chu Ariya khan Lalfanu nih aiin Jessica Spencer nun kha a duhin, nuam a ti zawk tih a hre tlat a ni, "Chutiang chuan ko rawh," A tih zawm nghat


Rasamee chuan a kut hum ruhin, "thla 8 hnuah Elba nen an innei ang, engmahtih theih ka nei rihlo," Tih bul hmuki bathroom lam panin chak lutuk in a kal a, lutin, kawngkhar a kar ri rawk bawk, engvang a sawifiahlo nge a nih? Thla 4 hnuah chhan chhuak turin a kal tur thu engvang a Leonel hrilhlo nge a nih? A mah leh a mah chu zawhna hlir in a khat a

Darthlalang a in en in tui herh haw chuan a hmai a theh ṭhawt ṭhawt, tuai puakin, "Rasamee, Rasamee engthil nge i ngaihtuah Leonel hi i duh em ni? Ni lo, teuhlo lutuk, Lalfanu Ariya ta a ni, hmangaih a nei, theihnghilh suh," Darthlalang a in en chuan a in hau mawlh mawlh


Mahse...kar 1 liam ta aṭang a Leonel a hnaih a piang emaw a ngaihtuah a piang a mak tih khawp leh zep rual loh a a lungphu rang leh Rasamee hmeichhe nuikhat em em, a nui ngailo emaw tih tur khawp a hmai rum hmai a nui hmel awmta ṭhin chuan hai rual loh leh zep rual lohin Leonel hi a duh a ni tih a ti fiah viau thung


<>~£~£!~>~>~<>£>



Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

ADVERTISEMENT (A hnuai a milem hi a nia hmeh zeuh tur chu)
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] and 82 guests