What Is Love - 5

Episode kal lai dah luhna

Moderator: writers

Vtei Jahau
Posts: 178
Joined: February 28th, 2021, 8:18 pm

What Is Love - 5

Unread post by Vtei Jahau » August 5th, 2022, 9:35 pm

WIL - 5






A hnuah pawh i causin ring zawk turin ka ti che, mahse ngatinge min ringhlel reng chunga ka dik ang a ngaih i duh tlat" ka ti phiar phiar a, zirlai in a Zirtirtu a tih dan tur a nilo tih chu ka hria, mahse ka in ngaihtuah buai peih tlat lo, heihi a mah ka tihbuai na pakhat angah bak ka ngailo.








"Class ah i let thei e" a ti ta ngawt, dik tak chuan dawt pakhat mah ka sawi ka hrelo, a sawi angin class ah ka let a, Ruazzin min lo nuih var var, "Engnge i an" a tih chuan ka nuih zauh a, ka hawi let leh nghal.







"I dawt sawi a man chhuak" ka tih chuan a meng phawk vak, "Engnge a awmzia, kan pahnih hian min hnawt chhuak dawm em ni" tap pur in a tinghal ngawt, "Aw, mahse ka tel ve lovang, nangmah bak in dawt i sawi lo a" ka tih chuan a hma ai a nasa in a meng phawk, chutah Sir nen kan in biak na zawng zawng kan sawi mai phei chuan a tap tawp "Lalruatfel, i tan ka tia dawt ka sawi ve a, engtinnge min phatsan theih" a ti ngawih ngawih.







"Lungngai suh, ka jail tang min rawn tlawh i hnial lo bawk a, i chhungten an hnawh chhuah che pawn kan in ah i awm dawn nia" ka ti a, min chum nghal hrep, "Lalruatfel ka hua che ka be tawh lovang" a ti pur mai, kei lah chuan ka lo nuih mai mai si a, ka khawngaih reuh khawp mai.








Reilo te ah Sangsangi te an lo lut a, min melh rum khawp mai, mahse engtinmah min ti ngam chuanglo.








"Ka classmate duhawm tak tak te, ka tana thil engmah tih in hreh hoh lo hi ka lawm a ni, ka hmangaih vek che u" tiin ka ding a Sangsangite chuan min lo melh rum leh hlee.









School banah chuan Ruazzi nen bawk kan in zui haw leh a, Star thar a nei a, a sawi tui khawp mai, ka lo nui ve suk suk ringawt a, mahse a sawi nin phah eih chuanglo, heihi kan in kawm ve dan a ni.








"Saw i future bialpa" tiin kan hmalam atanga cycle rawn khalh phei pah chu a kawk a, Ui neitupa kha a lo ni.








"I sawi leh chuan school atanga an hnawh chhuah na tur che ka sut tir kha ka va siam tha leh ang" tiun ka vo a, lei min chhuah vak, ka ti tak tak dawn lo tih a hrechiang bawk a ni.








"Lalruatfel" tiin min tlan pelh pah in Chocolate hi a rawn vawm a, ka lo dawng chat engnge hepa hian a hriat leeeeeee, "Khawi ei ila" tiin ka kut atangin Ruazzin a rawn pawt thala a, ka lo laksak lehnghal, "I mit a ui hlit ang" kan ti teh ngawt a, a lo nui tiah tiah.








"Mi in ngaizawng vel thil in rawlh ruk ei hian a lawm mit a ui hlit duh an tuh thin, eheu, nangnu hi, Ui neitupa kha, i duh a ni maw" a ti a, min chhaih zui chiam, "I ninawm, sawi tawh suh, kha i duh leh ei rawh" tiin ka pe ta tawp, ka rilru te te chuan a ui ru viau, mahse kan in lam pan in ka tlan haw nal nal.







NGATINGE UI NEITUPA KHAN AN DEUH A NEIH LEE, A AN HI KA HRECHIANG VIAU IN KA HRIA A, KA HRELO IN KA HRE DEUH BAWK SI NEN.







"RF Ui neitupa kha tunge a nih ka hre tawh" ka school kal tur ka in siam lai chuan Ruazzi message ka hmu a, ka reply hman lo, ka tlai dawn takngial.








"Nu ka kal bye" tih chauh sawiin in atangin a thlawh in ka thlawk chhuak a, chaw pawh ka ei hman lo, "I va tlai ve" ka tlan hlawk hlawk lai ka sir a motor lo tlan atang chuan an rawn ti a, ka va hawi phei nak chuan Sir Reubena a lo ni, ka hawisawn daih, "Lo lut rawh i tlai ang" a rawn ti leh a, "Tlai lovang" tih ringawtin ka chhang a, tlan pawh ka tlan duh tawh lo, a kal in ka kal a, ka sir ah chuan muangchangin a car in a rawn tlan ve a, he a car khalh pawh hi hmuh tawh na ka nei a ni.








"Rawn lut vat rawh, motor danga chuang te sawn an rawn bau hrep maj ng che" a ti leh, "Engvangin nge kei min hauh ngawt ang, nangmah a nih kha car khalh tu, nangmah a lawm an rawn hauh dawn che, bakah hmelhriat loh car ah ka chuang ve mai mai ngailo" ka ti leh a, a mask chhan ah chuan a nui suk, tuna a nuih dan pawh khan an deuh a nei leh ta.








"I rawn luh loh chuan ziaksazai vawi 100 ka pe ang che" a tih chuan ka melh rum vak, "I thu neihna i hmang diklo a nia aw, ka complain dawn che" ka ti ve leh a, a hnunga car te chuan horn an rawn pe tuar tuar tawh, kal a tum lo tih ka hriat. takah chuan ka lut ta nge nge, mahse ka luh hnuah pawh rum em em in ka la melh tho.








"I mit a keh a nge, khati vakin min en suh" kalkawng chauh en chung chuan a rawn ti a, engtinnge ka melh rum tih te thlenga a lo hriat le.








"Nichin khan engmaw i sawi?" a rawn ti hlawl, "I thu neihna i hmang diklo ka ti" i fak fak in in kuangkuah than in ka hawisawn daih a, a nui leh suk ri ka hria.








"Ui neitupa kha" a rawn ti ta daih, ka va melh haw a, a hmelah thli danglam a lang lo, "Chu chu engnge" ka lo ti.vat, "Engmah mawle" a ti leh ta daih, hepa hian min bem te hi a tum deuh em maw ni le, "Ka bialpa a nih kha, engnge, hmanni khan kan in ngaizawng tawh, bialpa nei lai ka ni tihna a nih chu" ka tih chuan a chil a hak a a rawn khuh deuh bawrh bawrh.








"Sir i tha em" tiin a hnung ka chhum sak a, la khuh bawrh bawrh chungin a rawn bu nghut ngut a, school pawh kan thleng chawp chilh ve nghal mai, lawmthu pawh sawi eih lovin ka chhuak a, ka kal nal nal.








"Sir Reubena'n min bem a tum ve khanglang in ka hria a" tiin ka nui vur vur a, "ENGNGAAAAA, ENGTINNGE I CHHAN" Ruazzin a lo ti vat, "Engtinnge ni vak se i tih, Ui neitupa nen khan kan in ngaizawng ka ti" ka ti leh a, Ruazzi pawh chuan a chil a rawn hak ve leh bawrh bawrh engnge an awmzia, an aaa deuh emaw ni leeeee.











To be continue.



Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

ADVERTISEMENT (A hnuai a milem hi a nia hmeh zeuh tur chu)