THE MAN. MOSES

Story tawi te te emaw luanliamna emaw post na
Chhandami ck
Posts: 5
Joined: May 6th, 2022, 3:19 pm

THE MAN. MOSES

Unread post by Chhandami ck » May 9th, 2022, 10:21 pm

Ahmasain,ka story lo chhiar tu te chungah lawmthu ka sawi ee😇,story hi ka vawikhat ziahna ani dawna angaihnawm lo deuh mai theia ,typing mistake a awm anih pawh in min lo hrethiam dawn niaa,,
STORY AH LUT TAN ANG AW
THE MAN. MOSES😎

Ruatsaka prov.
Lal bena han mawl chhawih zia hi chu aw hahthlak ben thal tawp mai hi ania ka duh ,, ninawm aa.

Laldamtluangi prov.
Leh thut zela che nge ni reng renga tiin ka lo zot leh hmanhmawh peka ani lah cuan tuikhur lam kawng thlanga liam thla turin min duh ani ang ati mai boksia,hahthlak thinrim tak*emaw lo tia an infiam mai*chu lo niin 🤦 taka lal bena chu va sawm ve ta zawk la ,zanah kima te thian ho nen kan ride dawna nuam ngawt ang ka tihsan ta deiha. An khamawm ve hrim* alawm mawle a

Moses Lalruatdika prov.

Ka chaw ei chu phur tawh tak ka ni ,a chhan poh zanina kan ride dawn vang chu ania,ka helhawlh nge pawh ka hre lo ,min nghak tu nei tlat hian ka inhre tlata ei poh tui theih lo,ka kham ta ringawta
Ka phone kan biha dam*I message alo ni a chhiar te lah cu nuam kan ti khop maia
*zanin ride chu inti tlang ta em?
**imm ,ti tlang e,
*anih chuan tu nge iphurh dawn ,
**aaa nagmah aniang chu ka lo tia , ani mai lawm
ni
*awle insiam la kei pawh kan insiam ange*
Ani tak thin hi chu aww tiin keimah te si chuan ka nui vur*renga a message te chu kham lo tak ka ni,mahse aonline toh silova ti chuan insiam tum aka tho chiah chu ka thianpa garid-a alo thleng ve
ta chiaha ani chu lo thu rih tur a chahin ka insiam san ta a.


Laldamtluangi prov.

Nangni thian ho lah hiaaa.. !lenchhuah hi nuam intivesia fimkhur hle ang che u tiin nutei chuan min fuih deuh renga ,,achang chuan min khuahkhirh lutuk hi ka kham leh thut zel ,kan chhuah khat ve em hi nute tiin kan chhang hman hram peka, nie adik reng bawka alawm kan chhuak khat ve em bok ani.

Penial zoremmawii prov.
Dam* izo dawn tawh em ?moses-a te an lo thleng tiin ka au vakvaka ,ani lah hi alo muang fal pek thina aa,kan thian ho chu kan muang deuh tlang pui bok nen kei aia la muang deuh te phei chu kan ngai thei lo ve lehchhhawnga ,min chhang ta mai silo chu,aroom kan va en na chuan he nu tak hi chu aww tukverh lam thlir chung chuan sawi deuh hian alo ding nguai mai chu niin,laldamtluang enge ila tiha mosesa te an lo thleng tawh ka ti sia tiin ahawi na lam chu kan en ve a,oiiii!Moses a lek chu lo niin achhiat loh zia chu teh!chhe lo bon tak ani ,ka koh ngaihsak lo leka alo thlir chu ka dem ta hauh lo mai chhe lo tih tak ah pawh chhe lo tak ani, zanin chu ache pa leh khawp ang chu man leh dawn hle mai🤗 mi star rawn ani ve chiang alawm

Moses Lalruatdika prov.
An lo chhuak ta mai lo chu ka tei kual e ka ti mai*chuan turhverh lam ka han hawi nak chuan dam*I leh penial-i ten min lo thlir reng chu ka han hmua an zah hmel fe hian ka han hre peka,
Penial ,lo chhuak tawh ula tiin ka hah au a,awle tiin min chhang let ve maia ,dam*i chu harh chhuak zawk ang hian aphu deuh dawrha ,azak deuh nge ni in va hman hma ve,,,,,,ka lo ngai,,,,,





Awle ,avawikhat na ani boka story open na te chauh ala nia ,atawi deuh anih pawhin min lo hrethiam mai dawn nia,🤗🤗



Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

_moses_leo
Posts: 2
Joined: May 9th, 2022, 10:34 pm

Unread post by _moses_leo » May 9th, 2022, 10:36 pm

✨ chhunzawm hun nghak ve pop mai ang aw 🌚🖤 :oops:

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

_moses_leo
Posts: 2
Joined: May 9th, 2022, 10:34 pm

Unread post by _moses_leo » May 10th, 2022, 6:25 pm

Chhandami ck wrote:
May 9th, 2022, 10:21 pm
Ahmasain,ka story lo chhiar tu te chungah lawmthu ka sawi ee😇,story hi ka vawikhat ziahna ani dawna angaihnawm lo deuh mai theia ,typing mistake a awm anih pawh in min lo hrethiam dawn niaa,,
STORY AH LUT TAN ANG AW
. MOSES LALRUATDIKA .😎

Ruatsaka prov.
Lal bena han mawl chhawih zia hi chu aw hahthlak ben thal tawp mai hi ania ka duh ,, ninawm aa.

Laldamtluangi prov.
Leh thut zela che nge ni reng renga tiin ka lo zot leh hmanhmawh peka ani lah cuan tuikhur lam kawng thlanga liam thla turin min duh ani ang ati mai boksia,hahthlak thinrim tak*emaw lo tia an infiam mai*chu lo niin 🤦 taka lal bena chu va sawm ve ta zawk la ,zanah kima te thian ho nen kan ride dawna nuam ngawt ang ka tihsan ta deiha. An khamawm ve hrim* alawm mawle a

Moses Lalruatdika prov.

Ka chaw ei chu phur tawh tak ka ni ,a chhan poh zanina kan ride dawn vang chu ania,ka helhawlh nge pawh ka hre lo ,min nghak tu nei tlat hian ka inhre tlata ei poh tui theih lo,ka kham ta ringawta
Ka phone kan biha dam*I message alo ni a chhiar te lah cu nuam kan ti khop maia
*zanin ride chu inti tlang ta em?
**imm ,ti tlang e,
*anih chuan tu nge iphurh dawn ,
**aaa nagmah aniang chu ka lo tia , ani mai lawm
ni
*awle insiam la kei pawh kan insiam ange*
Ani tak thin hi chu aww tiin keimah te si chuan ka nui vur*renga a message te chu kham lo tak ka ni,mahse aonline toh silova ti chuan insiam tum aka tho chiah chu ka thianpa garid-a alo thleng ve
ta chiaha ani chu lo thu rih tur a chahin ka insiam san ta a.


Laldamtluangi prov.

Nangni thian ho lah hiaaa.. !lenchhuah hi nuam intivesia fimkhur hle ang che u tiin nutei chuan min fuih deuh renga ,,achang chuan min khuahkhirh lutuk hi ka kham leh thut zel ,kan chhuah khat ve em hi nute tiin kan chhang hman hram peka, nie adik reng bawka alawm kan chhuak khat ve em bok ani.

Penial zoremmawii prov.
Dam* izo dawn tawh em ?moses-a te an lo thleng tiin ka au vakvaka ,ani lah hi alo muang fal pek thina aa,kan thian ho chu kan muang deuh tlang pui bok nen kei aia la muang deuh te phei chu kan ngai thei lo ve lehchhhawnga ,min chhang ta mai silo chu,aroom kan va en na chuan he nu tak hi chu aww tukverh lam thlir chung chuan sawi deuh hian alo ding nguai mai chu niin,laldamtluang enge ila tiha mosesa te an lo thleng tawh ka ti sia tiin ahawi na lam chu kan en ve a,oiiii!Moses a lek chu lo niin achhiat loh zia chu teh!chhe lo bon tak ani ,ka koh ngaihsak lo leka alo thlir chu ka dem ta hauh lo mai chhe lo tih tak ah pawh chhe lo tak ani, zanin chu ache pa leh khawp ang chu man leh dawn hle mai🤗 mi star rawn ani ve chiang alawm

Moses Lalruatdika prov.
An lo chhuak ta mai lo chu ka tei kual e ka ti mai*chuan turhverh lam ka han hawi nak chuan dam*I leh penial-i ten min lo thlir reng chu ka han hmua an zah hmel fe hian ka han hre peka,
Penial ,lo chhuak tawh ula tiin ka hah au a,awle tiin min chhang let ve maia ,dam*i chu harh chhuak zawk ang hian aphu deuh dawrha ,azak deuh nge ni in va hman hma ve,,,,,,ka lo ngai,,,,,





Awle ,avawikhat na ani boka story open na te chauh ala nia ,atawi deuh anih pawhin min lo hrethiam mai dawn nia,🤗🤗

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Chhandami ck
Posts: 5
Joined: May 6th, 2022, 3:19 pm

Unread post by Chhandami ck » May 10th, 2022, 10:00 pm

CHAPTER 2

Laldamtluangi prov.
Awi! Eng thil nge maw sawi ka tum chu le,mak thin e aww man deuh hmuh chuan ka heti tlat zel hi sim angai ani,,,ka thil sawi tum kha sawi ta ila engtin nge min ngaih ang eng angin nge min hmuh ang lee,,aaaa ,ka ning heiha!dami ngaihtuahna mawl hmang lo teh a,ka duh ta zawk amonile khupa khu le,

Moses Lalruatdika prov.
A lo chhuk ve mai dawn maw tih nak lai chuan enge maw ni ahriat chu le,a awmdan ka en chuan mak min tih hmel sia, nge nia ka in dress dan hi something hi adik lo maw ni chu le tii in keimah chu kan inthlek vakvaka diklohna ka neiin ka hre silova,ka han hawichhoh leh chuan alo awm tawh loa ,Imm nie alo chhuak ve ta aniang tiin ka bike hun na lam ah chuan ka phei ta a ,penial I nen chuan an lo chhuak chu ruatsaka nen chuan phawk
fe hian kan lo melh ringawta,lalruatsaka ah chuan sawi tur hre bikl heklo keimah ta zawk chuan ka
Aw chu kan thian kharh* a chu pawh zahzelah😂keimah zawk chu ka lo xak em*ringawt maia, ni e an chhe lo ve emmm bawk ani duhthusam hlang ani ringawt alawm mawle theih ni phei se chuan mahni inlama kan runa lo lawi tur atana hruai hawng deih mai chu ka nap tak meuh ani.

Penial Zoremmawii prov.
He mi te thian dun hi an ata maw ni chu le min en ringawta azahthlak thei e tiin ka phun sep*a
dam*i lah chuan 'oiiii ka zak e luh leh daih tak ani ka duh ni'lo ti ve sepsep boka ,kal ang u ti leh ruatsaka lam pan chu ka rual ta nghala ,ani pawh mosesa lam pan chuan akal ve nghal a,chuan kan tlan zui ta a,thui pawh kan tlan hma chuan ruatsaka chuan A phone an theih nghilh peka,la tur chuan alet leha kan lo ngaka ,nghah pah chuan dam*i chuan ,'penial ruatsaka hi iduh em,
Iduh tiraw?'ti chuan min zawt deuh teh phawng maia,nia duh chu ka duh alawm tet te atanga ka mipa kawm ve ber ania min ngaihsak em em bawka thian akawm pawhin min hmaih ngai reng*lo ka duh loh na ah chuan min nawr lui ngai lova athiantha te pawh ina an ngei chang pawh atam ve mai,chu tia min zawh tak siah chuan tiin thu dik chu ka hrilh ta a,
Nie ka duh alawm ka duh na arei tawh mahse thian ang bakin kan in en ngai lova amah pawn chutiang lam angaihtuah bik lo vang, ahriat ang hian Heii ka duh ani tawp mai,tiin ka hrilh fai ta veka.


Laldamtluangi prov.

Penial-i rilru chu ka hre ta ,ka rinhlelh na chu arei tawh ka zawt ang ka ti thina remchang aa awm lo thei em a,a awm ve chhun lah chuan ka theihnghilh zel mai bawksia hahthlak ,mahse ka thuhriat ruatsaka pawhin aduh ve thu hrilh mai ka tum ve lai tak chuan alo thleng phei ve leh ta sia ka hrilh ve hman loh vang nge ni ka za zek* mai hian ka inhria a,kal tumna em em pawh kan neih loh a vang chuan eiturte leiin view ah chuan
chawlin kan titi siam*a mosesa a nen chuan kan thu duna ,penial-i leh ruatsaka ,aboruak chua azangkhaiin anuam takzet ani ,chhungte phalna ka A chhuak kan ni bawka rilru thawveng taksi chuan kan awm tham hlawmin ka hria a.

Ruatsaka prov.
Ka bula thu ve awm vang chuan nge ni ka hlim em em maia ,ni e Penial-i ka duh takzet ani mahse ka hrilh ngam der lo A chhan pawh thian anga inkawm chho a inkawp chawt thin kan nih vang ani ber ang chu zanin hian ka duh thu hrilh dan hi awm mawlh se ka ti em em ani .
Ka huaisen na zawng*sawm khawm chuan amah chu ka thleka 'penial bialpa tih vel hi in gaihtuah ve ngai em ?tih chuan ka zawt ta thlawt maia ,ani lah chuan ka beisei ani tih A hre lawk sa ang ka ti riau mai,'ngaihtuah te chu ngaihtuah ve tho e,mahse an vang e',ati ve maia
Anih duh deuh I nei em tiin ka zawt leh hram a *nei ve tho,mahse min duh lo vang* tiin min chhang a,tu nge a duh ve ang le oii!ka rilru atawt nghal upup hian ka hria a,zawh belh leh ta chuang lo chuan ka ngawi ta ringawta




Penual Zoremmawii prov.

A thu min zawh dan tehthut chu a,, chhan ahar hle mai. *duh deuh inei ve em atih te kha aka va han mawl tak em ka duh tih thu kha lo hrilh ta hle*zawk ila tha tur ania mahse eng angin nge min
ngaih ang niii.Im ka sawi lo kha atha zawk mahse min mak ka ti ve deuha mosesa hnenah chuan ka va thu phei a ,dam*i erawh a awm lo thung zun ram athiar ania nge.Moses tun lawk a ruatsaka thil min zawh kha ,ilo hre pha em ka han ti thora ani chuan,'hre pha nang enge aaduhthu che ahrilh tawh che em nia ?' Tiin min zawt ta daiha mak chu ka ti ve ang reng engvanga chutianga thu sawithei chu nge anih zawh chian ka chak ta tlata
Eng maw enge i sawi awmzia chutiang tak chu min
zawt lo na a mahse amin duh ve A maw tiin ka zawt leta ani chuan ,'duh tih thu ah te chuan hei leh chen ininzui tawh a aduh che alawm asawi ngam lo anih dawn chu,nie aveina che arei ve tawh
Ibula a awm te hian ahlim hmel hi en ta che aduh
che tih achiang reng alawm mahse ka hrilh che tih sawi suh ang che ahrilh hma che chu iduh thu hrilh bik miah suh,'tiin asawia ka lawm lutuk chu
awmngaihna ka hre lo niberin ka hria mahse,,tih ala awm tlat chu pawh amahina min la hrilh loh vang ani,ala kim lo ani e.


Ruatsaka prov.

Heiha ,ka hnaih tawh viau asin le enge maw nile sawi ve mai tur ka nihnak laia naaa,, ka sawi lo chu inchhir tak ka ni tikhan naktukah class kan kal leh anga clement an arawn be tha leh dawn sia ,ka hrilh lo chu aww tiin ka lu thak lo pui chu ka hian nauh*ringawta .






Laldamtluangi prov.


Hawn zai kan rel tawh mai dawn em ni niang hei dar9a pel fuu tawh ania , tiin mosesa lam chu ka pana ani pawh chuan pawi atih vak loh avangin haw tur chuan kan insiama kan haw ta nghala ,Penial-i nen chuan riahdun kan lo tum tawh sa angin ka riak duna an in(house)leh kan in inkarah hian in pakhat chiah adinga chuvang te pawh chua aniang nu machhungi chuan ngaih ngam deuh hian ariahchhuah tir ve mai zela kan mutna ah te chuan kan thil tawn te chu kan sawi sep*a
Penial-i bula ruatan a athil zawh te chu min hrilh mawlh*bawka dar12thleng vel chu kan menga mut ala chhuak boksilo nen chuan kan phone ve*chu khoihin kan han meng leh deuha Penial-i chuan ruata abiain ka hria kei pawh ka bang chuang lo
Moses-a ka be ve thoa ,ani pawh amut A chhuak
bik lo aniang mahse engtin nge ,engtin laiin nge ka lo mutthilh san ni ka lo hre miah lo va.
Zing ah chuan tihtur em em a awm loh vang chuan kan tho hma vaklova dar6 velan chauh ka tho chhuak a penial I chu ala muttui em vang chuan ka kai tho duh lem lo va eirawng bawl turin ka thawhsan ta zawka muang chang lemlo chuan rawng chu ka bawl zung*a dar7 vel chuan alo tho chhuak ve a ,ahlim bok nge ni nidan thil thlengte kha ahlimpui ani chek ang chu akhi fur mai hain ahriat ani,chaw ei ve nghal tura ka tih tlat avang chuan ahnial hran lova ei ve nghal maia ,ei zawh ah chuan min tihfel pui zung*a class kal tura insiam angaih avang chuan aphei zawka ,kei
pawh chumi chhung chuan ka lo insiam peih ve nghal maia alo phei leh chuan kan kal chhuak nghal a ,ruatsaka te in kan then chuan ani chuan min lo zui ve nghal maia mahse MAN-a ka la hmu tel lo tlat,khawiah nge MAN a aawm tia ka zawh chuan anui aza ngang maii !taka man aka tih
chu ahre ve tawp nang mawle a,ahriat nan tiin moses a kan ti leh hram achutah ani chuan khi sung hian 'ingai anihkha,hahdam rawh 'ati sam eta ,ka ngei reuh zia chu ,ngaih te chu ngai ve e khawiah nge a awm kan ti leh hmanhmawh tawh ,kha ihnung lam kha atih chuan ka hawichhuak rang khawpa mai ,,oiiii!leh leh man deuhin alo ding leh tawh chu lo niin kal ang u ka ti ngawta kan tlai teuh em em leh nghal.

Clement Lalchhantluanga prov.
Ee kha in lo thleng maw tiin,dam*i chu ka be sawk*a ,ani hi chuan min be chhe ngai lova. ,kei pawh hian ka be chhe ngai hek lo ka theihna zawh*ah chuan ka pui ve thin ani ,achhan pawh amah hian min hneh em a,ka duh takxet ani mahse ani chuan min duh awm pawhin alang ngai lo kaih phei mai tuma akut ka va ban mek tih ah chuan mipa pakhat hian ka kut chu arrawn phih lawpa tu danga nilo moses in la mankela bawk chu lo niin hepa tak hi chu ka ngei khawp mai dam*i ka chan lohna chhan pawh hepa bula atap chawt vang hi ni berin ka hria
Enge ihriata moses tiin alam chu ka pana ani chuan min lo hnek nghal ringawta ,ka thin atirim hle mai chu ti na na na tiin kan Insual ta chiam maia tha ah na na na chuan kei aiin anei deih zawk bawk si chu tih lai tak chuan kan zirtirtu chuan min lo hmu hman chu niin tawp turin min rawn ti nghal a,ka ngei khawp mai


Moses Lalruatdika prov.


School kan thleng ta chenga chutia lo kaih A tum nghal ringawt chu thlir liam mai mai ka tum lonasa ,ka bialnu ni miah lo mahse khatianga alo awm,,,,,,,, ka haw khawp mai alo lawm dan kha dam*i hi abeisei ani tih hi ka hriatna arei tawha a ,ka dawh reng thei biklo ka hnek thal awrha a awma tham thoin dam*i hi lo hnaih tawh suh ahlatah awm ang che ,tiin insehchilh nawk chung chuan ka sawia, angaih pawimawh lo hmel hle ani ,mahse zirtirtu in min lo hmuh avang chuan duh ang pawhin ka sawi sa thei lo,,chu tih nak laiin principle chuan amah hmu turin kan pahnih chuan mi dang min lo hrilh tira ,hrep tak chuan hreh deuh si chuan principle room ah chuan kan va luta ani chuan.,,,,,
*Moses ,,eng thil nge in tih hi min ti hmingchhe mai dawn asin tiin,,,va tham nawk tak chu ka napa a,engmah ti hlut pah chuan chhuah nghal ka han tum nghala alo theih loh nasa chu niin thinrim tih
ahriat ta chuan ding rawhh,,,,,






Ti thleng khi ni leh phawt see,🤗ahmasa khan chapter 1 tih kha ka lo tar lan tel loh avang khan athen chuan in hre lo maitheia vawikhatna ania ka tih tawh kha min lo hrethiam hram*dawn nia uaww ,atawi pawh in ti mai thei ani,chuan ADS. Click kha min lo theihnghilh sak lo ula ,chhiartute inzavaiin muttui vek uleee,,🤗🤗


<photo:gionee/>

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Chhandami ck
Posts: 5
Joined: May 6th, 2022, 3:19 pm

Unread post by Chhandami ck » May 12th, 2022, 10:34 pm

CHAPTER 3


Moses Lalruatdika

(chhunzawmna)

Ding rawh atih ri chu hlauhawm ve hmel

lutuk ,mahse ka hlau chhe te eih lo,ka sweet

hmuam lai chu thial rap rap pah chuan, 'a lo ni

maw' tih te chuan ka chhang a,bak ah henu hi

chu ka ngei ve hrim hrim bok nen ,bak ah min

hrem tum pawh nisee ka hlau hauh lo.

Zirtirtu khan min lo hmukher lo se chu tha tur

ania ,warning te chu min la han pe leg ta nghal

a,haa buaina a awm lo ve😎 a man deih zok.




Clement LalchhantluangaI

Ha,hrep tak chuan he mihring vang mai mai hian

warning te chu min la han pe tak deuh*a hrep tak

chuan ahhhhh, ala hre ve khop ang.





Laldamtluangi

Class kan zoa , mosesa,ruatsaka,Penial-i te nen

chuan kan tih hin dan ngai bawkin kan haw ho

leha haw pah chuan vawiin thil thleng te kha,

amak ka tia ,ka ngaihtuah phei hi chuan a

warning an han pe lai vel te khaa anuihzatthlak

tho bok sia,zahthlak boksi nencuan aa hre awm
zawk

Rawng chu ka bawl mawlh*a lehlamah ka phone alo
ri ,ka nau ani ',u apiin bazarah min lo hruai tawh

rawh atia ' tiin .

Ka theih ang arang chuan ka thilsiam lai te chu

ka siam sawk sawka bak ah ka pi hi chu ka

ngaihtuah ve hrim hrim , ka thil siam ka zoh vel

chuan ka pi lam tur chuan ka chhuak ta nghal a.

Ka la tlan thui lutuk loa,heiha ka mi hmuhpa chu

a ka ngei reuh hle mai,hmanhmawh anak lai chuan

min lo be nghal bawrh* mai sia ani hi zawng kan

tihtur hre hmasa silo hian mi hi abe luam ,asawi

tur ang han sawi zo se *ee ka tikhawtlai ang che*

ti leh hnuhnawh vel thin kha ani miau a

Sawi ang nge nge ' Oiii boihi vawiin lam te kha

enge awmzia ,nangmah vang a insual ani ta em ni

niang ,an duh ve ve che mia ,awmzia sawifiah

nghal rawh '. ti pherh leh duai tawh ,dei duaia

Kei chuan' nilo vang 'tih chuan ka chhanga ,ka kal

dawn ka pi ka lam dawn tiin ka tlan nghal a "oii

ni maw tak ka lo tikhawtlai leh hle tawh che ni

maw ,tluang deuhin o" phei leh pek thin

e,zonunsanga tak hi chu aww ka nui leh nge nge thin.



Zonunsanga


Haha,min ngei leh pek teh ang chu aww ,akawlh si

thin chhe sii ,tih buai hi nuam ve hrim*tikhan

hun aneih hunah min hau leh hrep e maw ani

anga ,lut daih ang.



Penial Zoremmawii


Oii thilthleng bawk kha niu,na ngaihtuah lo teh

ang ,mahse tinge thil pakhat , ruatsaka khan va

inrawlh ka tum khan min lo dang kher nii ,naa

khapa kha ka ngei ve hrim *asin le.Ka phone chu

ka phawrh a,
*Hello,
*Aw,
Laldamtluang lo leng nghal rawh ka ngai lutuk

che* leh thawr thina,min ngei leh ngawt ang

ahmingpum lawngin ka ko sia,nui deuh suk pah

chuan*lo leng ve tawh rawh ,kan paper te kha en

fel ang * ti chuan kan sawm leh ta hrama, awle

ti chuan min chhang ve mai bawka a,athinchhiat

chhiat nen chuan awle atih chu dam tak ani.



Moses Lalruatdika

Ngatinge ,eng vang nge?Chu zawh na chu ka in

zawt nawn tlut*a ka thinlungah hian clement an

damdami aduh thu ahrilh lai ka lo ahriat ruk te

chu ka bengah chuan ari nawn tlut*reng maia.

Ni e adik ani ani ngei mai kha ka duh ani,mahse

eng angin nge min ngaih ang tun atan rih chuan

engmah hre lo anga ka awm angai dawn ani



Penial Zoremmawii


Damdami chu zanah alo leng phei a, paper te en

fel pah chuan kan titi siam siama ,vawi leh

khatah khawngkhar chu rawn inhawng thuaiin ,eric

nang maw!Tinge I va hmanhmawh ve tiin ka lo

zawt vata ,, ohh!ihhh Ipa ,ipa ,😕asawi hlei thei

lo ,enge ka pa chu engtin nge a awm eric tih pah

chuan amah lam chu ka hawia ka en kar ringawta.
"
Ipa a accident ,tun ah I.C.U. ah a awm mek

adamchhuah an ring tawh lo" chu thu ka hriat rual

chuan ka hnual nghal rawiha , engtin nge anih

theih tukinah achhuah dawn ah pawh" dam takin

kan inhmu leh donnia ,enge ka lo haw hunah ka lo

hawn ang che uu "tiin ban kan invai liam ta kha

ani sia,ka pa ,ani thei lo tih leh tlan chhuah ka

rual aka hnungah dam*in min lo zui nghal bawka


chutah min kai let lawpin in(house)te khar fel ve

phawt ila insiam la kan kal dawn nia tiin.

Chutiang akal chu afelfai zawka ka hriat avang

chuan kal lui ta lo chuan kan let leh phawta ,ka

insiam zung*a dami pawh alo thleng phei ve nghal

a mittui tling pum chung chuan carin hospital

lam min panpui ta nghal a ,kan awm na atang

chuan hla lutuk ani loa,ahmun kan thleng chu Oiii!

ka duh thei lo.!Ka pa tih leh tah ka rual nghal.



Laldamtluangi


Pa sanga chu ka khawngaih hle mai I.C.U. a awm

ani bawk nen engmah tih theih ka nei silo ,Peniai

kan en leh ringawt thin mittui ahul thei lo hnem

tur zawk ka nih laiin kei pawh ka bang chuang

lo ,aruk tak chuan ka beidawng ngawih*ani,

adamchhuah ka ring tawh lo hrim*ka rilruin ka

tawngtai mawlh*a ka thiannu mangang hmel en leh

hnem mai chu ,chu bak tih theih ka nei lo ka

kuah aka tah pui ta bawrh*a ,arun thlak ngei mai.



Lalruatsaka



Penial-i Pa a accident tih ka hriat chuan inti fai

sawk*in engmah poh ei lo chuan ka bike chuan ka

tlan chhuak nghal a,muang chang lo tak si fimkhur


tak si chuan ka tlan a rei vak lova hospital chu

ka va thleng thuai a,ka hnung chiahah moses-a alo

thleng ve nghal ,Penial-i hmel ka hmuh chuan ka

khawngaih in ka lainat takzet ani tiang em em a

alungngai hmel leh rilru na taka aawm hi ka

vawikhat hmuh na ani miau sia,aman min hmuh

rual chuan ka pan phei nghal aka kuah nghal

penial tih pah chuan ka hnuk aulh teuh maia

mahse mipa ka ni lawm ni tiin ka rilru chuan ka

infuih mawlh*reng a ka tawngtai mawlh* bawka

damchhuak leh ngei turin ka duhpui takzet ani.


Laldamtluang
.
iDoctor lo chhuah vel leh chuan

hmanhmawh taka pan nghal in achanchin chu ka

zawt nghal ani chuan chanchin lawmawm min hrilh

tur hranpa anei chuang lo,asawi ve chhun pawh

lmungngaihna hlir ,athluak ah thisen atlinga,amal

ruh atliak bawka ataksa hmun hrang hrangah

hliam atam em em bawk ani.Chu thu ka hriat phei

chuan ka chi ai veka Moses-an engtin nge aawn

tiin min lo zawt vata chu pawh ka chhang mai

thei lo ,ka sawi dawn chiah chuan ka sawi hlei

thei lo bah deuh nuai chuan ka sawi ve thei ta

hrama ,peniali pawn engkim chu a hre ve veka ,pa

sanga chu ka lainat takzet ,doctor lo phei leh

hnenah chuan engtikah nge aluh theih ang tiin ka

zawt leh aani chuan tunah rei lo te chu hmuh ka

phalsak ang che u ati hlauh maia mahse ka thu

hriat tel chu beidawnna vawrhtawp min hruai

thleng ngei ka ring nghal bur ani, athluak alo

cancer tel bawk ani,ava mak chung chuang em,

I.C.U. ah chuan kan pali chuan kan lut ,Penial-i

chuan apa kut chu avuan a ka theih tawp chuan

Ka lo hnem ve tang tang bawka.Chu mai lo chu

tihsaktheih ka nei rih lo ani.


Penial Zoremmawii


Ka pa chuan acancer tih chua ainhre lawk angem

le ,hria se chuan keini pawn hriat awm tak,mahse

kan hre miah lo ,azep anihchu ka ring nghal

ringawta ,achhan pawh fanu mal duat rawn ka

nihna lai ah hian ani,hlim taka min awmtir hi aduh ani,taka ka nu kha ,ka pa accident tih ahriat

khan nikhaw hre lovin a awmphaha chu vang

chuan damdawiin lama hruai pawh kha ka pu khan

a phallo ani.Ngawi deuh thapa kan awm lai chuan

ka pa chu a rawn thaw vakvak athawk la tha thei

lo ri ani tih chu hai rual loh Moses-a chuan nurse

leh doctor te ko vatin rang takin an lo kal nghal

a ,chu tih rual in keini chu pawn ah min chhuah

tir nghal a ,an rei tak em avang chuan ka ngaih

atha thlawt lo ani.Chutah leh doctor chu ngui ,hlim

lo tih hriat tak hian alo chhuak a,doctor tih leh

pan phei ka ruala ,enge adinhmun , atha em tih

te engtin nge a awm ka be thei em tih te chuan

ka zawt nghal bawrh*a mahse min chhang lo ka

tap nasa lutuk chu ka hnar athip veka ka aw te

chu atial nuai mai ani,doctor tiin ka sawi nawk*a

Atha tiraw ka pa chu ,chu zawhna chu chhan

aharsa viau amoni le.

Doctor chuan lungngai lutuk lo la i in tih pachang

hram hram angai ani,eng lo ania ihhh!

I pa chu,,,,,,,,,,,,,,










Ti zawng khi niphawt mai rawh se aw,ADS click kha min lo theihnghilh sak lo tula ,muttui vek 🤗🤗🤗

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Chhandami ck
Posts: 5
Joined: May 6th, 2022, 3:19 pm

Unread post by Chhandami ck » May 13th, 2022, 9:44 pm

CHAPTER 4



Moses Lalruatdika


Peniali chu khawngaih tak ka ni ,pa tello hrinnun

chu engtiang pawhin that tum mah ila aharsa hle

thin anisia,hrinnunah hian pa te hi an hlu em*sia.

ani ang chiah hi ka ni ka pa accident vanga thi

kha ani miausia ani poh cancer tho,ava han inaang

ngai tak em ,doctor khan peniali pa kha ala thi lo

ti tho mahse adamchhuah beiseina chu tlemte

chauh anisia ,chu tih nak laiin thisen pek a ngai

ta thut maia thisen an kawlsa chu an khai zawh

tawh vang ani apa thisen hi B positive ania

keimah chiah pe thei awmchhun chu ka ni.

Adamchhuah leh beisei ru tak chungchuan thisen

chu ka pe ta a ,pek poh ka pe tam ve viau chuan

ka hria,kan tihtheih zawng chu alo harhchhuah

nghah chiah anita.



Penial Zoremmawii


Doctor khan 'i pa chu' atih khan athi ta ngeiah ka

ngai a ,mahse chung pathian hian kan chungah

that achhuaha ,ala thi lo ania,mahse adamchhuah

leh an rinna chu tlemte chauh anisia ,KA PA chu

ka chan thei lo ani.



Laldamtluangi


Zankhua in hospital ah chuan kan awmpui renga

moses a leh ruatdika te chu thil eitur leh tuldang

lam turin inah an haw zawk tih mai loh chu kan

bulah chuan an awm ve char chara ,zing lam pang

ah chuan aziaawm deuh avangin intifai turin kan

pali chuan kan haw hlawma peniali nu chuan arawn

awmpui ve thunga,mahse apa chu ala harh miah lo

thung, kei pawh nizan lama kan tlaivar vang nge

ni ka haw chu thil ka ei hmasa phawta,ka inbual

fai leha ka lo muhil tang deih chu niin ka harh

leh chuan chawhnu lam dar2 alo ri tep tawh maia

chutah pawh moses an min rawn koh vang chauh

a harh ka ka ni leh ta nghala,hreawm duh zawk

khawp mai ,muang lo tak chuan ka insiama ,min

Innghah tir pah chuan thingpui ka siamsaka ain

zawh chuan hospital lam pan chuan abike ah min

phura kan kal ta nghala.




Ka ngaihtuahna ka seng thei lo tlat ,tawi viau mahse ,ADS click kha aw🤗🤗 muttui vek ule

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

ADVERTISEMENT (A hnuai a milem hi a nia hmeh zeuh tur chu)