BEFORE I KNOW chapter= 5 by Stalin pach

Episode kal lai dah luhna

Moderator: writers

Stalin pach
Posts: 24
Joined: August 8th, 2020, 4:51 pm

BEFORE I KNOW chapter= 5 by Stalin pach

Unread post by Stalin pach » September 19th, 2020, 9:14 pm

BEFORE I KNOW




chapter=5🌸

by Stalin pach



(Nizan ka rawn dah theihloh chhan chu ni 2 ngawt current kan nei mumal tawhlo a ,ka phone battery a tlem lutuk a , type sa ka lo nei lo bawk nen ,minlo hrethiam hram dawn nia)



zing ka thawh chuan tukdang aiin ka tho harh ,ka hmai te phih in rawng ka bawl nghal mawlh* a , zing lam hi chu ka tho hma thei ngaiah ka nei tawh a , cubakah zinglam rawngbawl hi chu ka kutah ka dah tawp tlai lamah kan hna kan bang har thei deuh nen duh ang in ka pui hman si lo a .

"bawihi ... i tho tawh a law ".ka nu chuan chair a rawn thut pahin a rawn ti a.

"ummm ...,thinpui i duh em ??".

"duh tho mai",ka nu chu thingpui ka siamsak nghal a.

"nu ...chaw ei ka paih tawh a nia , in duh chuan a ei theih tawh".

"i nau va kaitho la inpahnih khan lo ei hmasa rawh u ,kei chu nakinah i nuteii te nufa nen kan ei mai ang nagni chu chhuah hma in ngaih kha".

"umm ..." , tihpahin ka nau roomah ka lut nghal a.

"rinpui tho tawh rawh",tiin na lo te in ka beng a.

"û... reilo te chiah ",ka kaihthawh a piangin he thu hi a sawi thin .

"reilo te tiziah lo khan tho nghal mai thin rawh , class kal i ngai a ni lawm ni tho rawh ,i insiam chhung a rei thei si, i hria em ka sawi chu",min chhang loh danah a mu leh tih ka hre mai.

"Lalrinpui ...",tiin ka au vak a.

"ka hria,ka hria....ka tho dawn reng a lawm le ", tiin a rawn thu chhuak a .

"i hriat chuan tho vat thin rawh ".

"ninawm i thinchhe sia mo".

"in phihfai la , chawei turin lo chhuak ang che". tiin kawngka lam ka pan a.

"ka hria ...pasal tur pawh hi i hmu zo lo ang".a rawn ti a , heti hian min ti ziah zel huat enah pawh ka en ngailo a ni pawn a rilru tak a sawi a ni lo tih ka hria a.

chawei ka siam lai chuan rinpuii pawh a rawn chhuak ve thei hram ,kan pahnih chuan chaw kan ei a ka ni te nufa pawh an rawn tho chhuak a kan ni leh nuai tawh lehlamah chuan a nuam phian khua hi chu an ti har lo ve a ni, chawei kham chuan ka roomah chho in hna kal turin ka insiam nghala kan hna hi dar 8 ah chuan kim ngei* a ngai thin a bikin vawin ah pu thar a lo kal dawn lehnghal a.

ka insiam zawh chuan ,ka room atangin ka chuak a kawngka lam pan a ka kal chu ka nu chuan min lo be kawi a.

"e... bawihi ka lo theihnghilh daih a , i ke chu enge a an tawh a".

"a zia tawh lutuk nat pawh a nâ tawh lo". ka ke nâ ka lo theihnghilh daih a lawm a nâ tawh lo bawk nen nimin a Lucas an min hmehsak vang khan niang.

"nu ka kal aw"

"awle ni hman nuam le".he thu hi ka nu in kan chhuah dawn apiangin a sawi ve ziah.


______________________________________

Hotel ka thlen chuan an lo awm kim leh thap tawh ka hma ve viau amaw ka tih pawh hian kei aiin an thleng hma tho zel .

"pui vawinah kan pu thar tur aiah afapa zawk a lo kal dawn asin".


"lo kal se enge i lo hlim ve vak i hlawh an san dawn pawh ni hleilo".

"enge ...a chhelo maithei a ain".

"i ho hna kha thawk la ni mai ",tiin ka kalsan a , vawin chu VIP customer ho buaipui ka ngai a , ka buai dawn khawp mai .


"puii room no 61 ah aw", tiin feli chuan parcel bawm pakhat hi minlo pe a , a ni chu counterah a thu a ,a zia deuh ang.


room no 61 lam pan in coridoorah chuan ka kal a , room no 61 ka hmuh chuan kawngka chu ka kik a ,hmeichhe aw hian lutturin min lo ti a ka lut ve mai a , nutling kumah pawh la upa zawk* lo tur hi a lo awm a ,a hmel pawh a la thalai khawp mai.


"ee... i lo thleng tawh maw ?, dawhkanah khan lo dah mai rawh a ti a, dah in chhuah leh mai ka tum a , ka lawm e a rawn ti a, keipawh le tiin ka chhuak nghal a,mi sual tak chu a nih dawn loh kha .


counter lam chu ka pan leh nghal a, "ee... pui hei hi file pawimawh vel a nia ,kan pu thar khan a en duh a lo han pe lawk mai ta ce ",tiin jonathana chuan counter a ka lo ding lai chuan a rawn ti a .

"pu chu a lo kal tawh a mi ??".

"a fapa zawkin a nia enkawl dawn,tunah VIP roomah a awm mek ,hei file hi han pe vat rawh a lo nghak reng tawh a nia".

file chu kengin VIP room lam chu ka pan a , kawngka hmaah chuan ka ding vang* a, thawkte kan la vang* , "tinge le ka zam em* mai le ,ahh...engmah a ni lo ang ".tiin kawngka chu ka kik a tuman minlo chhan loh avang chuan ka kik nawn leh a mipa aw hian lo lut rawh a rawn ti a, ka lut a mipa khat darthlalang hma a dingin pawnlam en in a ding a ,sang tha vet* tak a ni ,a coat suit dum hak chu a pian nen pawh inhmeh tak a ni mahse tinge hmuh tawhna nei thana ka in hriat chu le ....



"sir hei file pawimawh i sawi chu ".

"dawhkanah khan lo dah rawh",a rawn ti a mahse a la rawn hawi chuang lo ,file chu dawhkanah dah a chhuah leh mai ka tum a kawngka lam ka pan lai chuan, "i va hmanhmawh ve ,chhuak rawh pawh ka la ti hleinem che ",a rawn ti a ,ka kal lai chu tawp in ka in her a,ka...ka tihpalh tiin ka kun a ,rawn inherin single sofaah chuan a rawn thu a, a hmel pawh ka hmu ngam lo ka zak lutuk enge le... chhuah ka lo tum thawt* le.


"ngaihdam dil te i thiam ve law ",a rawn ti a ,chuveleh a mah en turin ka dak chho nghal a.

"nang mo ...?",ka ti a ,Lucas a ,a lo thu vang mai.


"kei lo tu midang nge i lo beisei a ".

"hey ... tho vat rawh , kan pu in a rawn hmuh hma che in tho rawh", tiin a banah ka pawt a.


"in pu chu kei hi lo ni ta ila".

"ûang* lo khan tho vat mai rawh , nang ang hi kan pu chu i ni theilo hrim*",tiin ka pawt leh a ,a rawn tho ve mai bawk a, kawngka lam panin a banah vuanin ka pawt kal a,kawngka chu a rawn inhawnga jonathana a rawn lut nghal a.



"sir...".tiin mak ti tawkin min entawn zak* a .

"jonathan , i hresual a nih kha hei hi kan pu a ni hleinem ".


"pui...,ihhh...hei hi kan pu thar chu a lawm ".tiin jonathana chuan min rawn signal a.


"maw...maw...,kan pu chu a ni hi maw",ka han en chho a ,a mithmul min lo zan khum a , ka van ngei mai* tak , ka zak bawk si min ban hrim* ang,ahh... ka â dawn.


"min hrilh that ve mai tur a lawm", tiin Lucas -a chu ka han en a.


"min ngaithla duh meuh hek lo che,jonathan a maw i nih", tiin jonathana chu a en a.

"aw ...sir ",tiin a lo chhang a.

"a landan chuan mawilo tak a chet avanga ban tur an awm in ka hria".


"maw...maw...,cu...cu...keimah i tihna em ni,kha ...kha chu hriatsual vang a nih kha,a theih loh min ban ringawt theilo ang".


"engvangin maw ka theih loh ang ??",
jonathan minlo va chhuahsan lawk ta che a tih zawm nghal zat ,jonathana pawh chu a chhuak ve nghal mai a , chuan ka zawhna minla chhang lo ,"engvangin maw ka ban theih loh ang che", sofa a thut pah chuan a rawn ti a.

"ah...ah... kanlo in hresa tawh bawk nen ,chuan hetah hna thawklai ka nia ".

"haah...inhresa hna thawklai ".ngeiawm tawkin a nui a,chhuanlam a tlinglo.


awi...engtinge ka tih dawn hepa lah hi a khirh hmel ropui si a,"a nih chuan enge titurin min duh ,sawila min ban dawnloh chuan i duh* ka ti ang.



"i chiang chiah maw ...,ka sawi ang apiang chu i ti thei tak* ang maw...".

"imm...".

"a tha e...",tunah rih chuan i hna va thawh chhunzawm leh rawh,a rawn tih chuan a rang a rangin ka chhuak nghal boruak chu a tam thei ang ber ka hip nghal mawlh* a,"engtinge a nih theih ,a ni kha kan pu maw...,Lalpa leh".



jonathana a hman loh avangin feli nen lunch kan ei dun a ,"pui ... pu fapa chu a chhelo em ".

"sawilo mai teh ,engthil nge thleng hi nagpawn i awih lo zawk ang".

"tinge a pu fapa chu a sual viau a mi a".

"kan pu fapa chu maw kha mihring kha ngeiawm lutuk leh chapo lutuk kha".

"pui ka van hrethiamlo ,Lucas a tihna chu a ni lo tiraw".

"nichiang e mawle ".

"enga ... !,i ti tak* em ?".

"ti tak*e chuan tunah hian min ban thei reng dinhmunah ka ding bawk ".

"engtinge a nih theih ??".

"ka hre biklo , mahse fel a pa kha mi thiltithei pawl i ti a ni lawm ni".

"ni e ...mahse hetiang hotel mai* chu an duh ka ringlo a chubakah kan pu hmasa khan a sawi bawk si lo a ka hre bik hleinem".

"hahhh...i ei zah chuan kal ang , kan hmel a khan min banna tur hun remchang a lo zawng hlauh a nge".

____________________________________________________________________________


Lucas prov...


vawinah ka hotel lei tharah khan lo va kal ang che tiin ka pa chuan tukthuan ei laiin a rawn ti a.

"ka pa hetiang lam hi chu ka tuina zawng a ni lo ka tih kha".

"i tui emaw tui lo emaw kal mai rawh chuan tun atang chuan ka hotel leithar saw i kutah ka dah a nia , tha deuhin enkawl ang che , naupang chhia ang a khawsa renglo khan chhungkaw sumdawnna te hi buaipui ve rawh nangmah chiah fapa ka nei a , i la enkawl tur tho* a nia chuvang chuan i hna hlen ang che",tiin a tho a,keipawh ka eikham chuan room lam ka pan nghal a , paihlo hle mah ila ka pa hian a ti dik ve tho si .

"Bawiha i in siam tawh em ",ka nu chu ka roomah a rawn lut a.

"nu hetiang hi ka tui lo ka tih kha".

"Hmingthansang puitlin hi zir ve rawh ,nakinah nupui te i la duh a nga hna i neih loh chuan engtinnge i chawm a nga , hei hi hre rawh i pa hian engtiklai pawn a chawm reng thei dawn lo che".

"keima eikhawp ka hmuh chuan a tawk achhan chu nupui neih ka tumlo".

"nupui i neih loh ten tunge inchhung chetah min chhawk ve a nga".

"aw... fanu i nei a lawm , Delhi atangin koh chho la ,a chhawk mai dawn che lawm ".

"fanu leh mo an inang lo ".

"aw...nu ka insiam dawn lo va chhuak teh",ka nu chhuah hnu chuan ka in siam nghal a,ka chhuah hmain hriatpuia call ka dawng a.

"heiii... bro vawin chu ride ila" a rawn ti a.

"bro ka hmanlo hmel , vawin chu kan hotel leitharah khan ka kal dawn a".

"enga...!,enge thil awmzia ??".

"phone a sawi chi pawh a nilo , hotel bula dawrah khan ka lo hmu ang che ".tiin kan inbiakna ka titawp a , car la chhuakin hotel lam chu ka pan a , car hi chu ka ngaina vaklo a sin le , kan hotel bula dawrah chuan ka lut a ,dawra chawl ve midang te chuan min en duh hlawm khawp mai .


"hei...bro ka hai lek* che lawm".

"khatin awm vak zel suh".

"engawmzia , hotelah te i kal dawn tak a ??".

"ka pa in hotel saw ka enkaw turin ka kutah a dah a".

"chuan i enkawl dawn mi".

"cu* ka tih i ring em ,vawin hi a hmasa berna tur leh a hnunung ber na tur a nih hi , a nih ka kal dawn zaninah kan inhmu dawn nia tiin ka thawhsan a ,hotel lam pan chuan ka kal nghal a ,dawr leh hotel hi a in hnaih a ,a zia phian.

hotel a ka luh chuan an hna an lo thawk mial* hlawm a ,tibuai lem lo in VIP room lamah hnathawk pakhatin min hruai nghal a .

"tunge i hming ??", tiin room a min hruai tupa chu ka zawt a.

"sir ,jonathana".

" a nih chuan jonathan , hnathawkho list minlo pe ta che".

"awle ...sir",tiin a chhuak nghal a.



"sir ,hei hnathawk ho list chu" , tiin file hi min rawn pe a , la in ka en nghal a , hming pakhat chuan ka mit a la zar mai,Remruatpuii henu hi hetah hian a thawk ve a maw.


"Remruatpuii hian hotel file pawimawh kha min rawn pe rawh se, a rang lamin".

"awle sir ".tiin a chhuak nghal a.

Remruatpui khawvel hi a lo va zim tak em ve tiraw ,minute 10 hnuah chuan ka room kawngka hi an rawn kik a , ka chhan lawk lo a ,a vawhnih rawh kik na ah chuan lo lut turin ka ti a ,file dawhkan a dah tur a ka tih chuan chhuah leh mai a tum chu ,i va hmanhmawh ve tunge chhuak rawh ti che ka ti leh a ,rawnin herin ngihdam min dil a , keimah ka ni tih chu hria seng chuan min dil tawp lo ang ,he hotel neitu pa ka ni tih a hriat leh ngat phei chuan,ka dinna a tang a kalsawn in sofa ah chuan ka thu a ,a kun tlat avangin tunge ka nih a la hre lo ,ngaihdam te i dil ve thiam alaw ka tih chiah chuan ,a rawn hawi chhuak nghal a, ka rin ang ngeiin an pu fapa ka nih a ringlo reng bawk a , sofa atang chuan min pawttho in kawngka lamah min pawt phei a ,kawngka a rawn inhawn chuan nichin jonathana kha a rawn lut a ,kan pahnih awmdan min hmuh chian a ni pawhin mak tiin min entawn zak*, mak tih lohna chi pawh a ni hleinem , sir min tih chuan pakhatnu lah chuan i hresual a nih kha a la ti zui , jonathan an , an pu fapa ka nih thu a sawi chuan a ni pawh chu a thawng ve hle mai, banah ka vau der vel a ,a chhan pawh tihhlauhthawn ka chak ve hrim* vang ani, jonathana chu lo va chhuak turin ka ti a , ka bam theih lohna tur chu ka zawt a , thawk lai a nih vang leh inhresa kan nih vangin a ti reuh a nih chu henu hi chu midangdai ve tak a ni , chhuanlam a tling lo ka ti leh a ,a nih chuan enge titurin min duh a rawn ti a ,a pawr leh tawh khawp mai ,a hmel en ai hian a thin lah hi a chhe zek sia ,a tawpah chuan a tihngaihna hrelo in a niang chu ka ti mai , i duh* ka ti ang a rawn ti a , he hna hi a lo duh awm hle mai , a hna chhunzawm leh turin ka chhuah tir a ,henu hi chu mi dang dai ve tak a ni , eng thil nge thleng hi tunah khan kei hian hmeichhe pakhat ka fiam kual a maw , sofaah chuan thatchhezeta thu chungin ka mit kachhing vang*.



Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

ADVERTISEMENT (A hnuai a milem hi a nia hmeh zeuh tur chu)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 60 guests